Mpiftekis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας!!! Μου αναθέσανε απ'τη δουλειά να βρω ένα Project Management Software με Gannt γραφήματα κτλ... Έψαξα και βρήκα κάποια, όπως το Zoho Projects το οποίο φαίνεται πολύ καλό για τις ανάγκες μας, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει σε αυτόν τον τομέα. Οπότε όποιος ξέρει αν είναι εντάξει το Zoho ας το γράψει. Επίσης, αν υπάρχει κάτι καλύτερο είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. ΕΕΕεεεεεευχαριστώ!!! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Mpiftekis typo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Καλημέρα σας!!! Μου αναθέσανε απ'τη δουλειά να βρω ένα Project Management Software με Gannt γραφήματα κτλ... Έψαξα και βρήκα κάποια, όπως το Zoho Projects το οποίο φαίνεται πολύ καλό για τις ανάγκες μας, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει σε αυτόν τον τομέα. Οπότε όποιος ξέρει αν είναι εντάξει το Zoho ας το γράψει. Επίσης, αν υπάρχει κάτι καλύτερο είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. ΕΕΕεεεεεευχαριστώ!!! Βρες μερικές εταιρίες ακόμα, ζήτα προσφορά και μετά demo δοκιμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ έκανα ένα google search και βρήκα αυτά. Αλλά δεν μπορώ να τα αξιολογήσω καθώς δεν ξέρω αν είναι καλά ή όχι. Το μόνο που ξέρω βέβαια είναι ότι θέλουμε τα γραφήματα Gannt. Όλα τα υπόλοιπα features δεν ξέρω τι πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα μπορεί να έχουν... Για αυτό ρωτάω αν χρησιμοποιεί κανένας κάποιο project management software. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aryajones Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Ψάχνοντας για λογισμικό διαχείρισης έργων, βρήκα μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές. Ξέρω ότι είναι σημαντικό να έχουμε γραφήματα Gantt, αλλά δεν είμαι σίγουρος για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα αυτών. Έχετε κάποιο πρόγραμμα που να συνδυάζει καλές λειτουργίες και ευκολία στη χρήση; Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κρίσιμα για την επιλογή μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα