Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kostaskos1 είπε

Σας ευχαριστω πολύ.Επίσης γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για Την αλλαγή ονόματος στο ρεύμα?

Αν έχουν περάσει 14ετη από την έκδοση του τελευταίου πιστοποιητικου πρέπει να βγάλεις άλλο. 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Αν έχουν περάσει 14ετη από την έκδοση του τελευταίου πιστοποιητικου πρέπει να βγάλεις άλλο. 

Ναι...Θα πρέπει να βγει άλλο και να κατατεθεί στον ΔΕΔΔΗΕ...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kostaskos1 είπε

Σας ευχαριστω πολύ.Επίσης γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για Την αλλαγή ονόματος στο ρεύμα?

Αν έχουν περάσει 14 χρόνια, ΝΑΙ.

Όμως σου δίνουν περιθώριο 6 μηνών για την αλλαγή.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Αν έχουν περάσει 14 χρόνια, ΝΑΙ.

Όμως σου δίνουν περιθώριο 6 μηνών για την αλλαγή.

Αν το ρευμα ειναι κομμενο για οποιοοδηποε λογο το θελει αμμεσα ο ΔΕΔΔΗΕ για επανασυδεση

Αλοιως 6 μηνες.Αν δεν προσκομστει το κοβι αμμεσα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εγγυηση στη ΔΕΗ ειναι ακομα στα 130 ευρώ (πολλά είναι ρε παιδιά, στους ιδιώτες ξέρω μηδέν αλλά δεν θέλω να έχουν πάγια εντολή κιόλας) για οποιοδηποτε μεγεθος σπιτιου;
Επισης, τελικα αυτή επιστρεφεται/συμψηφιζεται εν τελει στον Τελικό λογαριασμο όταν καποτε φτάσεις να διακοψεις το συμβολαιο;

Επεξ/σία από Neoss
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Neoss είπε

Η εγγυηση στη ΔΕΗ ειναι ακομα στα 130 ευρώ (πολλά είναι ρε παιδιά, στους ιδιώτες ξέρω μηδέν αλλά δεν θέλω να έχουν πάγια εντολή κιόλας) για οποιοδηποτε μεγεθος σπιτιου;
Επισης, τελικα αυτή επιστρεφεται/συμψηφιζεται εν τελει στον Τελικό λογαριασμο όταν καποτε φτάσεις να διακοψεις το συμβολαιο;

100 εδωσε προσφατα γνωστος,με παγια επιστρεφεται στον πρωτο λογαριασμο

συμψηφιζεται, αλλα οταν φτασεις να διακοψεις το συμβολαιο τα λεφτα δεν εχουν την ιδια αξια με αυτη οταν τα εδωσες λογω πληθωρισμου. νταξει οχι σε 2-3 χρονια μιλαμε για 10-15+

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

συμψηφιζεται, αλλα οταν φτασεις να διακοψεις το συμβολαιο τα λεφτα δεν εχουν την ιδια αξια με αυτη οταν τα εδωσες λογω πληθωρισμου. νταξει οχι σε 2-3 χρονια μιλαμε για 10-15+

Για τον ίδιο λόγο υπάρχουν παροχές που έχουν εγγύηση κάτω απο 1€.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Manolo7 είπε

μαλλον ο γνωστος σου ειναι ραδιο αρβυλα:

ειναι ακομα 130 ευρ η εγγυηση στη ΔΕΗ.

Επιστρεφονται εφοσον κανεις διακοπη συμβολαιου  και πληρωσεις τις χρεωσεις. Μπορει να γινει μεσω ebill η επιστροφη ή τηλεφωνικα (θα σου ζητησουν καποια δικαιολογητικα να τα στειλεις σε ενα email)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

μαλλον ο γνωστος σου ειναι ραδιο αρβυλα:

ειναι ακομα 130 ευρ η εγγυηση στη ΔΕΗ.

Επιστρεφονται εφοσον κανεις διακοπη συμβολαιου  και πληρωσεις τις χρεωσεις. Μπορει να γινει μεσω ebill η επιστροφη ή τηλεφωνικα (θα σου ζητησουν καποια δικαιολογητικα να τα στειλεις σε ενα email)

Λαθος 100 ειναι η  εγγυηση 

Αλλαξε αποι τα 130

• Like 2
Δημοσ.
Στις 8/12/2021 στις 12:21 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Ποιες;

Καποιοι ιδιώτες μόνο αλλά θέλουν υποχρεωτικά κάρτα, πάγια εντολή και κατι τετοια. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Neoss είπε
Στις 8/12/2021 στις 12:21 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Ποιες;

Μάλλον δεν είδες τα συμφραζόμενα:

Στις 8/12/2021 στις 12:17 ΠΜ, Manolo7 είπε

αλλα οταν φτασεις να διακοψεις το συμβολαιο τα λεφτα δεν εχουν την ιδια αξια με αυτη οταν τα εδωσες λογω πληθωρισμου. νταξει οχι σε 2-3 χρονια μιλαμε για 10-15+

Σε αυτές που είχε γίνει το συμβόλαιο πριν 40 και βάλε χρόνια, σε αυτές έχει πληρωθεί εγγύηση 1€.

Στο δικό μου σπίτι πάντως που είχε ηλεκτροδοτηθεί το 1985 δες πόσο είναι:

image.png.5f31be29b31c372a0d4d3ab685462995.png

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Neoss είπε

Ποιες;

Καποιοι ιδιώτες μόνο αλλά θέλουν υποχρεωτικά κάρτα, πάγια εντολή και κατι τετοια. 

Είναι απάντηση στο κείμενο που έκανα παράθεση. Παλιά συμβόλαια έχουν ελάχιστη εγγύηση μετά από πολλά χρόνια λόγω πληθωρισμού. Σε αυτό που είμαι εγώ ήταν κάτω από ένα ευρω

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μάλλον δεν είδες τα συμφραζόμενα:

Σε αυτές που είχε γίνει το συμβόλαιο πριν 40 και βάλε χρόνια, σε αυτές έχει πληρωθεί εγγύηση 1€.

Στο δικό μου σπίτι πάντως που είχε ηλεκτροδοτηθεί το 1985 δες πόσο είναι:

image.png.5f31be29b31c372a0d4d3ab685462995.png

Ναι ναι σωστά, δεν το πρόσεξα. Πράγματι, σε παλιά συμβόλαια, κάτι τέτοια αναγράφονται, το έχω προσέξει και εγώ. Καλά θα ήταν να ήταν και τώρα τόσο :P 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Neoss είπε

Ναι ναι σωστά, δεν το πρόσεξα. Πράγματι, σε παλιά συμβόλαια, κάτι τέτοια αναγράφονται, το έχω προσέξει και εγώ. Καλά θα ήταν να ήταν και τώρα τόσο :P 

600 δραχμές (ισοτιμία με το σημερινό 1,76€) ήταν αρκετά χρήματα το 1985, αν δεν κάνω λάθος τον φραπέ στην καφετέρια τότε τον χρέωναν κάτω από 10 δραχμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...