Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα νοικιασα Σπίτι και θέλω να βαλω τη ΔΕΗ στο ονομα μου δικαιούμαι και επίδομα ενοικιου και κεα εαν βάλω το ρεύμα Επίσης είμαι στον οαεδ Έχω καρτα ανεργίας.εαν γνωρίζει κάποιος δίνω λιγότερα απο 130 ευρώ εγγύηση Στη δεη εφ όσον Έχω ολα τα παραπάνω? Ευχαριστώ

Δημοσ.

η εγγυηση οριζεται απο διαφορους παραγοντες. τμ, μονοφασικο, τριφασικο, κτλπ. μονο η δεη θα σου πει την ωρα που θα κανεις την αιτηση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VasKag είπε

η εγγυηση οριζεται απο διαφορους παραγοντες. τμ, μονοφασικο, τριφασικο, κτλπ. μονο η δεη θα σου πει την ωρα που θα κανεις την αιτηση.

Έχεις μείνει λίγα χρόνια πίσω... το μονοφασικό(η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δλδ) σε κατοικίες πλέον είναι 130€, τα τετραγωνικά δεν έχουν σημασία.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostaskos1 είπε

Καλησπέρα νοικιασα Σπίτι και θέλω να βαλω τη ΔΕΗ στο ονομα μου δικαιούμαι και επίδομα ενοικιου και κεα εαν βάλω το ρεύμα Επίσης είμαι στον οαεδ Έχω καρτα ανεργίας.εαν γνωρίζει κάποιος δίνω λιγότερα απο 130 ευρώ εγγύηση Στη δεη εφ όσον Έχω ολα τα παραπάνω? Ευχαριστώ

Πηγαινε σε εναλλακτικο παροχο  με πληρωμη μεσω πιστωτικης ή παγιας εντολης .. 

Δεν ζητανε εγγυηση τοτε...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Έχεις μείνει λίγα χρόνια πίσω... το μονοφασικό(η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δλδ) σε κατοικίες πλέον είναι 130€, τα τετραγωνικά δεν έχουν σημασία.

Οντως? Ισως εχω μεινει πισω. Πανε χρονια απο τοτε που εγινε αυτη η διαδικσια :)

Δημοσ.

Θα πληρωσεις τα 130 ευρω και το μεγαλυτερο ποσο (δεν ειμαι σιγουρος,γυρω στα 100ευρω) θα στο γυρισει η δεη στους λογαριασμους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, KANAR είπε

Θα πληρωσεις τα 130 ευρω και το μεγαλυτερο ποσο (δεν ειμαι σιγουρος,γυρω στα 100ευρω) θα στο γυρισει η δεη στους λογαριασμους.

Δεν το γυρναει πισω .. Μονο οταν κανεις διακοπη παροχης ή αλλαγη παροχου και βγαινει ΤΕΛΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ στο αφαιρει....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, KANAR είπε

Δε γυρνάει τίποτα κανονικά τώρα σε κοινωνικό τιμολόγιο δεν ξέρω αν γυρίζουν κάποιο ποσό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειμαι προσωπικα δικαιουχος  κεα αλλα το φθινοπωρο με διαβεβαιωσε ξαδερφη μου οτι αυτο ακριβως εγινε . Και μαλιστα επειδη δεν φανηκε στον πρωτο λογαριασμο, τους πηρε τηλεφωνο, κατι τακτοποιησαν και εγινε η επιστροφη στον αμεσως επομενο.

υ.γ ξεκαθαριζω οτι μιλαω για δικαιουχο κεα

Επεξ/σία από KANAR
Δημοσ.
1 minute ago, KANAR said:

Δεν ειμαι προσωπικα δικαιουχος αλλα το φθινοπωρο με διαβεβαιωσε ξαδερφη μου οτι αυτο ακριβως εγινε . Και μαλιστα επειδη δεν φανηκε στον πρωτο λογαριασμο, τους πηρε τηλεφωνο, κατι τακτοποιησαν και εγινε η επιστροφη στον αμεσως επομενο.

Σε μενα δεν εγινε, δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι ειναι επιχειρηματικο βεβαια, αλλα κι εγω ξερω οτι στο γυρνανε στο τελος

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kostaskos1 είπε

Η εγγύηση είναι λιγότερη για ΚΕΑ... Ρωτήσε τό..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω εαν αλλαξε κατι προσφατα αλλα μου επιβεβαιωσαν οτι ισχυει αυτο που εγραψα εχθες για καλοκαιρινη αιτηση αλλαγη ονοματος  σε δικαιουχο κεα.  Στο σημειο μαλιστα που  ο 1ος λογαριασμος εγραφε εγγυηση 130ευρω , αυτο αλλαξε σε 20 ευρω. Και για του λογου το αληθες:

dei.png

dei3νεο.jpg

Επεξ/σία από KANAR
Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολύ.Επίσης γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για Την αλλαγή ονόματος στο ρεύμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...