Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δεν θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι μόνο με συναίνεση θα έπρεπε να γίνεται αναγνώριση προσώπου?
apostolisk86 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 @AtiX Ειρωνικά το λέω. Οι αντι-Ευρωπαϊστες εξ'αριστερόν αποκαλούν την ΕΕ 4ο Ράιχ (επάνοδος της Γερμανίας μέσω οικονομικού ιμπεριαλισμού κλπ κλπ), οι εκ των δεξιών την αποκαλούν EUSSR (μάλιστα υπάρχει και η θεωρία ότι η ΕΕ είναι η φυσική συνέχεια της ΕΣΣΔ.... unironically). 2 1
chdeal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Να θυμίσω ότι η Ε.Ε. είναι υπεύθυνη για το βλακώδες dialog box για τα cookies που εμφανίζεται σε κάθε site (και φυσικά πατάς αποδοχή χωρίς δεύτερη σκέψη, έχοντας φθείρει το mouse/trackpad button και τον δείκτη σου). Αυτό μόνο, δεν περιγράφω άλλο, δε θέλω να πω την άποψή μου για το GDPR και γενικά για το (over)regulation της Ε.Ε. 1 1
toyo73 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Tι ειπαμε οτι ειναι το GDPR; Προσωπικα δεδομενα!!!!! Μα με τα πλαστικο χρημα δεν ξερουν ακομη και ποσες φορες αγοραζω κωλοχαρτο, που βαζω βενζινη και σε ποιο ξενοδοχειο πηδαω την γκομενα. Τι οχι.
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, AtiX είπε Θέλω να δω πω θα αντιδράσετε μερικοί όταν σας ζητήσουν, ενώ κάνετε την βόλτα σας, την ταυτότητα σας για εξακρίβωση στοιχείων έτσι στο άσχετο... Πραγματικά θα ήθελα να είμαι από μια μεριά και να σας βλέπω... τι δεν είναι το ίδιο???? Ακριβώς το ίδιο είναι... ΥΓ: @apostolisk86αναρωτιέμαι, αν έστω και λίγο, καταλαβαίνεις την σημασία από ορισμένες λέξεις που γράφεις.... @IcemanGr71όταν θα σου λείψει να δω τι θα λες... (και δεν εννοώ την EE) Αμα είναι αστυνομικός θα την δώσω φυσικά. Εκτός αν αναφέρεσαι σε άτομο που δεν είναι αστυνομικός η δεν φαίνονται τα διακριτικά του.
kostasgpa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Stoliver είπε Πάλι καλά που υπάρχει η Ε.Ε... Ναι, τόσα καλά μας έχει δώσει... κάτσε να θυμηθώ..... 1
Stoliver Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, kostasgpa είπε Ναι, τόσα καλά μας έχει δώσει... κάτσε να θυμηθώ..... Κανονικά δεν θα έπρεπε, το ξέρω. Γιατί να ασχοληθεί με μία χώρα πρώην... Οθωμανικής Αυτοκρατορίας;
kostasgpa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, Sabeas είπε εννοεις το κουτακι που μου επιτρεπει να αποφυγω να εχω εγκατεστημενα marketing cookies απο καθε τελειωμενο site που ετυχε να εχει ενα clickbait αρθρο που ισως θελω να διαβασω? Αν εσυ πατας αποδοχη προβλημα σου κυριολεκτικα Μια μπούρδα είναι το κουτάκι. Άλλη μια βλακεία της ΕΕ δηλαδή. Μόλις τώρα, Stoliver είπε Κανονικά δεν θα έπρεπε, το ξέρω. Γιατί να ασχοληθεί με μία χώρα πρώην... Οθωμανικής Αυτοκρατορίας; Δεν κατάλαβα τι θες να πεις ειλικρινά, αλλά πάμε παρακάτω. 1
IcemanGr71 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, AtiX είπε Θέλω να δω πω θα αντιδράσετε μερικοί όταν σας ζητήσουν, ενώ κάνετε την βόλτα σας, την ταυτότητα σας για εξακρίβωση στοιχείων έτσι στο άσχετο... Πραγματικά θα ήθελα να είμαι από μια μεριά και να σας βλέπω... τι δεν είναι το ίδιο???? Ακριβώς το ίδιο είναι... ΥΓ: @apostolisk86αναρωτιέμαι, αν έστω και λίγο, καταλαβαίνεις την σημασία από ορισμένες λέξεις που γράφεις.... @IcemanGr71όταν θα σου λείψει να δω τι θα λες... (και δεν εννοώ την EE) Μάλλον δεν κατάλαβες το σχόλιο μου.... τεσπα... 1
Stoliver Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Δεν κατάλαβα τι θες να πεις ειλικρινά, αλλά πάμε παρακάτω. Για τα καλά που μας έχει δώσει λέω. Όσα είναι αυτά...
kostasgpa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Stoliver είπε Για τα καλά που μας έχει δώσει λέω. Όσα είναι αυτά... Ναι, δεν χορταίνουμε την καλοσύνη τους. 1
Doubt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Για τα cookies υπάρχει ένα πρόσθετο, το "I don't care about cookies", το εγκαθιστάς και αντίο κουτάκι. Το θέμα με το face id είναι πολύ σοβαρό και είναι μια από τις προκλήσεις των επόμενων ετών, ίσως και γενεών. Η Ε.Ε. μπορεί να έχει τα κακά της, αλλά σε θέματα προδιαγραφών είναι κορυφή. 1 1
AtiX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Αμα είναι αστυνομικός θα την δώσω φυσικά. Εκτός αν αναφέρεσαι σε άτομο που δεν είναι αστυνομικός η δεν φαίνονται τα διακριτικά του. Ναι αλλά ακόμα και στην περίπτωση αστυνομικού έχεις κάποια δικαιώματα όπου με το αυτό το σύστημα αυτά τα δικαιώματα καταπατούνται, πχ δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στον αστυνομικό για το που πηγαίνω ενώ με το σύστημα αυτό θα ξέρουν ακόμα και αν έφτυσα στον δρόμο... 2 ώρες πριν, chdeal είπε Να θυμίσω ότι η Ε.Ε. είναι υπεύθυνη για το βλακώδες dialog box για τα cookies που εμφανίζεται σε κάθε site (και φυσικά πατάς αποδοχή χωρίς δεύτερη σκέψη, έχοντας φθείρει το mouse/trackpad button και τον δείκτη σου). Αυτό μόνο, δεν περιγράφω άλλο, δε θέλω να πω την άποψή μου για το GDPR και γενικά για το (over)regulation της Ε.Ε. Επειδή την πάτησα δυο φόρες ελπίζω να αστειεύεσαι...
cp5120 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, kostasgpa είπε Ναι, τόσα καλά μας έχει δώσει... κάτσε να θυμηθώ..... Διακαιούσαι να έχεις την προσωπική σου άποψη για την ΕΕ. Όπως δικαιούσαι να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Έτσι είναι κάθε πίστη. Χωρίς στοιχεία, χωρίς δεδομένα, χωρίς επιχειρήματα. Και μόνο με οπαδούς. Μόνο που, το να έχεις ένα πληκτρολόγιο και να γράφεις ό,τι θέλεις, δεν έγινε με την πίστη. Ούτε επειδή το προφήτεψε ο Παϊσιος Έγινε με την επιστήμη που προχωράει με αυτούς που είναι έξυπνοι, όχι με αυτούς που πιστεύουν. Βέβαια, εάν ζούσες εκτός ΕΕ (πχ Τουρκία) και σε μπουζουριάζανε ένα πρωινό χωρίς λόγο και σε κρατούσανε στη φυλακή χωρίς κατηγορητήριο και σε βασανίζανε, ίσως να είχες μεγαλύτερη εκτίμηση για την ΕΕ. ΥΓ. Α, για να θυμηθείς πρέπει να ζούσες στην εποχή που η Ελλάδα ήταν ΕΚΤΟΣ ΕΕ. Διαφορετικά δεν μπορείς να "θυμηθείς". Άντε, καληνύχτα και καλή τύχη... 4 1
DanielRGr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, papadakn είπε εγώ γιατί καταλαβαίνει πως αναφέρονται σε τεχνολογίες τύπου FaceId και όχι στην κρατική παρακολούθηση των πολιτών απο κάμερες (πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος της τρομοκρατίας οπότε όλα δικαιολογούνται) Δεν λεει για το face ID. Ωστοσο το face ID εχει τη συγκαταθεση σου απο τη στιγμη που το σετταρεις, αρα εφαρμοζεται το GDPR.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα