golden33 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα παιδιά. Έχω μία σύνδεση 24Mbps και επειδή έχω το modem στο υπνοδωμάτιο λόγω του σταθερού υπολογιστή, δυσκολεύεται η smart tv στο σαλόνι να συνδεθεί με wifi. Έχω ένα modem της wind καινούριο και κάθεται, ενώ εγώ είμαι στη vodafone, μπορώ να το συνδέσω στο σαλόνι ή δεν γίνεται δύο modem στην ίδια σύνδεση?
bill2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα Μόνο αν το βάλεις ως δεύτεο με ethernet στη γραμμή του τηλεφώνου δεν γίνεται
golden33 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Οπότε είναι το ίδιο με το να συνδέσω την τηλεόραση με ethernet με το υπάρχων. Θα πρέπει να τραβήξω καλώδιο 15 μέτρα το οποίο δεν γίνετε...καμία άλλη οικονομική λύση υπάρχει? Γιατί σκέφτομαι να πάω σε vdsl αλλά το πρόβλημα θα παραμείνει.
emperor4her Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, golden33 είπε Οπότε είναι το ίδιο με το να συνδέσω την τηλεόραση με ethernet με το υπάρχων. Θα πρέπει να τραβήξω καλώδιο 15 μέτρα το οποίο δεν γίνετε...καμία άλλη οικονομική λύση υπάρχει? Γιατί σκέφτομαι να πάω σε vdsl αλλά το πρόβλημα θα παραμείνει. μπορεις να παρεις καποιο repeater, η ισως να κανεις και το ιδιο repeater, αλλη λυση ειναι ειναι τα powerlines..
golden33 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, emperor4her είπε ισως να κανεις και το ιδιο repeater Επειδή είμαι ψιλοάσχετος με το αντικείμενο τι ακριβώς εννοείς? Να κάνω αυτό που έχω τώρα η αυτό που κάθεται? Αν ναι πως γίνετε? Υπάρχει κάποιος οδηγός?
emperor4her Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) για ριξε μια ματια εδω απλα να ξερεις οτι η ταχυτητα που θα περναει θα ειναι οση μπορει να δωσει το wifi. αναλογως το ρουτερ.. Άλλα ειναι 300, αλλα 600.. σε αυτο το νουμερο αφαιρεσε και ενα 20% περιπου.. αν δεν κανεις streamin απο το pc στην τηλεοραση ταινιες, μια χαρα θα εισαι για να δουλευεις την smart tv με netflix Κλπ η αλλη λυση ειναι τα Powerlines, με περιπου 50-70 ευρω εισαι καλυμενος. (αν δεν εχεις ιδεα τι ειναι googlare τα). αν και γενικα παιζουν πολλα ρολο για την ταχυτητα που θα περναει, παρολλα αυτα με καποιο κολο που υποστηριζει ταχυτητες τυπου 1+gb συνηθως ειναι κομπλε παντως να ξερεις οτι η καλυτερη λυση ειναι παντα το lan καλωδιο Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από emperor4her
golden33 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Ok σε ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσω με το Link που έστειλες και βλέπουμε.
DanielRGr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, golden33 είπε Ok σε ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσω με το Link που έστειλες και βλέπουμε. Αν η tv εχει ethernet -> σκετο powerline Αν η tv δεν εχει ethernet -> powerline με wifi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα