Netr0nic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Θέλω να αγοράσω το Oneplus 7T απο skroutz. Γράφει πως είναι EU αλλα στην εγγύηση γράφει (2 χρόνια εγγύηση καταστήματος). Αν το πάρω από skroutz δηλαδή και κάτι συμβεί δεν θα μπορώ να το στείλω απευθείας εγω στο επίσημο service της Oneplus στην Ευρώπη (Γερμανία ή Πολωνία)? Δεν θα το δεχτούν? Πρέπει υποθετικά να το στείλω κίνα?
papp0us Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Η εγγύηση καταστήματος, είναι εγγύηση καταστήματος, δηλαδή αν συμβεί κάτι θα το στείλεις στο κατάστημα, και ειναι αυτοί υπεύθυνοι να το επιδιορθώσουν. Δεν ξέρω αν η Oneplus θα δεχτεί συσκευή που δεν έχει αγοραστεί απο το επίσημο Online κατάστημα τους για επισκευή εντός εγγύησης. Μπορείς να ρωτήσεις βεβαια.
Netr0nic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, papp0us είπε Η εγγύηση καταστήματος, είναι εγγύηση καταστήματος, δηλαδή αν συμβεί κάτι θα το στείλεις στο κατάστημα, και ειναι αυτοί υπεύθυνοι να το επιδιορθώσουν. Δεν ξέρω αν η Oneplus θα δεχτεί συσκευή που δεν έχει αγοραστεί απο το επίσημο Online κατάστημα τους για επισκευή εντός εγγύησης. Μπορείς να ρωτήσεις βεβαια. Την εγγύηση καταστήματος την δίνουν τα Ελληνικά σκρουτζομάγαζα όταν δεν υπάρχει επίσημο service εδώ για να μην έχουν τράβαλα με Κίνα, ο πωλητής μου είπε οτι είναι ευρωπαϊκή έκδοση με ευρωπαϊκό φορτιστή "αλλα επειδή η Oneplus δεν έχει επίσημο service στην Ευρώπη" (ψέμα απ όσο ξέρω, υπάρχει επίσημο service Γερμανία-Πολωνία όπως και αποθήκες) τότε το αναλμβάνουν αυτοί στο κατάστημα στο δικό τους service που φέρνει γνήσια ανταλλακτικά κτλ... Δεν ξέρω κατά πόσο καλό είναι αυτό. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Netr0nic
papp0us Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Netr0nic είπε Την εγγύηση καταστήματος την δίνουν τα Ελληνικά σκρουτζομάγαζα όταν δεν υπάρχει επίσημο service εδώ για να μην έχουν τράβαλα με Κίνα, ο πωλητής μου είπε οτι είναι ευρωπαϊκή έκδοση με ευρωπαϊκό φορτιστή "αλλα επειδή η Oneplus δεν έχει επίσημο service στην Ευρώπη" (ψέμα απ όσο ξέρω, υπάρχει επίσημο service Γερμανία-Πολωνία όπως και αποθήκες) τότε το αναλμβάνουν αυτοί στο κατάστημα απο δικό τους service που φέρνει γνήσια ανταλλακτικά κτλ... Δεν ξέρω κατά πόσο καό είναι αυτό. Μπα πολλές φορές οταν βλέπεις εγγύση καταστήματος σημαίνει οτι το στέλνουν μονοι τους στην Κίνα ειδικά οταν είναι μονοετής Αλλα ναι, υπάρχουν και πολλά καταστήματα με in-house Service, και πληρώνουν τεχνικούς για να αποφεύγουν τα πήγαινε έλα. Δεν είναι κακό απαραίτητα. Είναι το πόσο εμπιστεύεσαι το κατάστημα. Σίγουρα δεν είναι εγγύηση σαν την επίσημη αντιπροσωπεία, και επίσης σίγουρα δεν είναι "εγγύηση" σαν αυτή που έχουν τα κινεζομάγαζα. Αν το θεωρείς έμπιστο το μαγαζι προχώρα. Εγώ θα το έκανα.
Netr0nic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, papp0us είπε Μπα πολλές φορές οταν βλέπεις εγγύση καταστήματος σημαίνει οτι το στέλνουν μονοι τους στην Κίνα ειδικά οταν είναι μονοετής Αλλα ναι, υπάρχουν και πολλά καταστήματα με in-house Service, και πληρώνουν τεχνικούς για να αποφεύγουν τα πήγαινε έλα. Δεν είναι κακό απαραίτητα. Είναι το πόσο εμπιστεύεσαι το κατάστημα. Σίγουρα δεν είναι εγγύηση σαν την επίσημη αντιπροσωπεία, και επίσης σίγουρα δεν είναι "εγγύηση" σαν αυτή που έχουν τα κινεζομάγαζα. Αν το θεωρείς έμπιστο το μαγαζι προχώρα. Εγώ θα το έκανα. Το κατάστημα είναι αυτό: https://www.arena77.gr/index.php?route=product/product&product_id=11708&skr_prm=WyI4NjU3MTVkNC0wY2YyLTQyYzUtOTdhOC1hZDkwMzdkMWE2ODkiLDE1ODIwMTQ1NTYyNzkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJwZGMxIn1d Βλέπω πολύ καλές αξιολογήσεις, απ την άλλη πλευρά οι αξιολογήσεις στο Skroutz δεν είναι και οτι πιο αντικειμενικό και καλύτερο. Απλά έχω αυτήν την απορεία! Αν πάρω πχ το 7Τ από το site της Oneplus θα μου έρθει από ευρωπαϊκή αποθήκη με 2 χρόνια εγγύηση και επίσημο service στην Ευρώπη, οπότε αν το πάρω απο μεταπωλητή (σκρουτζομάγαζο δλδ) γιατί να μην ισχύει αυτό και να πρέπει να το στείλω κίνα η στο δικό τους ανεπίσημο service εφόσον όπως λένε η συσκευή είναι ευρωπαϊκή? Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Netr0nic
papp0us Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Netr0nic είπε Το κατάστημα είναι αυτό: https://www.arena77.gr/index.php?route=product/product&product_id=11708&skr_prm=WyI4NjU3MTVkNC0wY2YyLTQyYzUtOTdhOC1hZDkwMzdkMWE2ODkiLDE1ODIwMTQ1NTYyNzkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJwZGMxIn1d Βλέπω πολύ καλές αξιολογήσεις, απ την άλλη πλευρά οι αξιολογήσεις στο Skroutz δεν είναι και οτι πιο αντικειμενικό και καλύτερο. Απλά έχω αυτήν την απορεία! Αν πάρω πχ το 7Τ από το site της Oneplus θα μου έρθει από ευρωπαϊκή αποθήκη με 2 χρόνια εγγύηση και επίσημο service στην Ευρώπη, οπότε αν το πάρω απο μεταπωλητή (σκρουτζομάγαζο δλδ) γιατί να μην ισχύει αυτό και να πρέπει να το στείλω κίνα η στο δικό τους ανεπίσημο service? Γιατι δεν είναι επίσημος μεταπωλητής, για να καλύπτεται απο την Εγγύηση της αντιπροσωπείας. Δεν αποκλείεται βέβαια η Oneplus να σε καλύπτει, αν είναι Ευρωπαϊκό το κινητό όντως. για αυτό σου λέω ρώτα τους καλού κακού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα