Ronnie1985 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας εχω τον samsung 970 evo στον οποιο εχω και τα windows 10 1909. Η ερωτηση μου ειναι οπως λεω κ στον τιτλο, ειναι καλυτερα να κατεβασω τον nvme express driver που δινει η samsung κ να τον εγκαταστησω; Η να μεινω με τον microsoft generic driver που ειμαι αυτητη στιγμη; Εχει μεγαλη διαφορα στις επιδωσεις ο ενας driver με τον αλλον; Ακομα και σε παιχνιδια ισως; Η δε θα καταλαβω τπτ σε καθημερινη χρηση; Βασικα δε τον εχω εγκαταστησει (τον samsung driver) μιας κ στο google εχω διαβασει απο αρκετουςνα αναφερουν προβληματα με τον driver αυτον κ να ξαναγυρνανε στον ms generic, για αυτο κ ανοιξα το θεμα αυτο να μου πειτε τη γνωμη μας αν χρειαζεται να τον περασω η οχι... Κ αλλο ενα θεμα σχετικα με το magician software της samsung το οποιο διαχειριζομαι τον 970 evo που εχω για τα windows , και τον 860 evo σαν αποθηκη κ για games. Απο οτι γνωριζω οι ssd δεν χρειαζονται defrag γιατι μειωνεται επισης κ η διαρκεια ζωης τους. Η επιλογη trim ειναι κατι διαφορετικο το οποιο χρειαζεται στους ssd? Κ αν ναι το ενεργοποιω εγω κανω κατι χειροκινητα οπως μεσα απο το magician software? Η γινεται αυτοματα στα windows 10 χωρις να κανω κατι εγω; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Ronnie1985
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα