Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμενω την καρτα του τιτλου και παρατηρησα οτι εχει ARGB header στο πλαι.Ξερει κανεις που μπορω να βρω καλωδιο για να την συνδεσω νε την μητρικη μου που εχει επισης ARGB header.
Εχω επισης εγκατεστημενο αυτο το  kit της cougar https://cougargaming.com/products/cooling/vortex_rgb_hpb120CK_fan/ που το εχω συνδεδεμενο πανω στη μητρικη μου.Θα μπορουσα να την κουμπωσω εκει με καποιο τροπο για να τα ελεγχω ολα απο το χειριστηριο της cougar η απο το softoware της μητρικης?

Screenshot_28.png

Επεξ/σία από IronTed7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

αν δεν κάνω λάθος είναι fan header με ARGB support. 

Απ ότι βλέπω στα reviews στο yt λένε ότι μπορείς να την συνδέσεις στη μητρική σου για να ελέγχεις όλο το φωτισμό από το λογισμικό της μητρικής. Το θέμα είναι ότι η Sapphire δεν δίνει το καλώδιο και δεν ξέρω τι να αγοράσω 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, IronTed7 είπε

Απ ότι βλέπω στα reviews στο yt λένε ότι μπορείς να την συνδέσεις στη μητρική σου για να ελέγχεις όλο το φωτισμό από το λογισμικό της μητρικής. Το θέμα είναι ότι η Sapphire δεν δίνει το καλώδιο και δεν ξέρω τι να αγοράσω 

Αν πας σε κάποιο κατάστημα και τους εξηγήσεις τι θέλεις να κάνεις θα σε κατευθύνουν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, donblunts είπε

Αν πας σε κάποιο κατάστημα και τους εξηγήσεις τι θέλεις να κάνεις θα σε κατευθύνουν.

Απο πλαισιο την αγορασα οποτε δε βλεπω φως και το support της saphire μεχρι τωρα δε μου εχει δωσει λυση.

Screenshot_29.png

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, IronTed7 είπε

Απο πλαισιο την αγορασα οποτε δε βλεπω φως και το support της saphire μεχρι τωρα δε μου εχει δωσει λυση.

Screenshot_29.png

1-P1144130.jpg

Δεν ξέρω αν απ'τη μεριά που θα μπει στη μητρική πρέπει να είναι διπλό το βίσμα η μονό.

61Iq5-PPXqL._AC_SY450_.jpg

Δημοσ.

Νομίζω μόνο το ένα κουμπώνει στη μητρικη. Πως μπορώ να βρω αυτό το καλωδιακι που έχεις στείλει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

1 ώρα πριν, donblunts είπε

1-P1144130.jpg

Δεν ξέρω αν απ'τη μεριά που θα μπει στη μητρική πρέπει να είναι διπλό το βίσμα η μονό.

61Iq5-PPXqL._AC_SY450_.jpg

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, IronTed7 είπε

Νομίζω μόνο το ένα κουμπώνει στη μητρικη. Πως μπορώ να βρω αυτό το καλωδιακι που έχεις στείλει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Στο ebay το'ψαξα εγώ, aRGB female to aRGB female :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, donblunts είπε

Στο ebay το'ψαξα εγώ, aRGB female to aRGB female :P

Εντάξει θα το κοιτάξω να το παραγγείλω από εκεί. Στην αναμονή λοιπόν να έρθει κι αυτό. Φάουλ από τη μεριά της Sapphire που βάζει αυτό το feature στην καρτα της αλλά δεν σου δίνει το καλώδιο... 

Εν τέλη βρήκα και αυτό το καλώδιο που είναι 3 pin σε 6 pin που θα κουμπώσει στο hub της cougar κατευθείαν οπότε θα πάω σε αυτό. Ο χρόνος αναμονής είναι το δυσάρεστο της υπόθεσης 

Screenshot_20200218_190451_com.android.chrome.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IronTed7 είπε

Εντάξει θα το κοιτάξω να το παραγγείλω από εκεί. Στην αναμονή λοιπόν να έρθει κι αυτό. Φάουλ από τη μεριά της Sapphire που βάζει αυτό το feature στην καρτα της αλλά δεν σου δίνει το καλώδιο... 

Εν τέλη βρήκα και αυτό το καλώδιο που είναι 3 pin σε 6 pin που θα κουμπώσει στο hub της cougar κατευθείαν οπότε θα πάω σε αυτό. Ο χρόνος αναμονής είναι το δυσάρεστο της υπόθεσης 

Screenshot_20200218_190451_com.android.chrome.png

Εσυ ψαχνεις RGB η aRGB; 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, donblunts είπε

Εσυ ψαχνεις RGB η aRGB; 

Για argb. Το 3 pin δεν είναι argb? Γιατί απ ότι βλέπω τα 4 pin είναι rgb. Επίσης το hub της cougar είναι κουμπωμένο στο argb header της μητρικής και δέχεται 4 pin led strip η 6 pin argb fans που έχω ήδη συνδέσει 3. Έτσι λέω αν παρω το καλώδιο που λεω πάνω να συνδέσω στην κάρτα και μετά στο hub έτσι ώστε να έχω την επιλογή να ελέγχω τα πάντα από εκεί μέσω του λογισμικού της asrock ή του χειριστηρίου της cougar. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, IronTed7 είπε

Για argb. Το 3 pin δεν είναι argb? Γιατί απ ότι βλέπω τα 4 pin είναι rgb. Επίσης το hub της cougar είναι κουμπωμένο στο argb header της μητρικής και δέχεται 4 pin led strip η 6 pin argb fans που έχω ήδη συνδέσει 3. Έτσι λέω αν παρω το καλώδιο που λεω πάνω να συνδέσω στην κάρτα και μετά στο hub έτσι ώστε να έχω την επιλογή να ελέγχω τα πάντα από εκεί μέσω του λογισμικού της asrock ή του χειριστηρίου της cougar. 

Το συγκεκριμένο που παρέθεσες πιο πάνω δεν είμαι σίγουρος αν σου κάνει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, donblunts είπε

Το συγκεκριμένο που παρέθεσες πιο πάνω δεν είμαι σίγουρος αν σου κάνει.

Γράφει addressable rgb στην περιγραφή. Περιμένω να έρθει να το δω στην πράξη 

Screenshot_20200219_122637.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...