Aias Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 καταλαθος εβαλα στο καλαθι και για mac εκδοση και πηγα πισω και εβαλα και για windows .Περασε και τα 2 κανονικα και εστειλε 2 κωδικους ενεργοποιησης
serdakis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Συνήθως δεν απαντάω αλλά δεν βαριέσαι... 1)Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από matrixxx προσθηκη τα πορτοκαλι. 2)Πρωτο ποστ δικο μου Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Ευχαριστούμε, κάνει μονο για Seagate ? Αρα πως να το είχα δει. Εσεις όταν κάνετε post σε ενα θέμα, πάτε κάθε φορά και ξαναδιαβάζετε το πρώτο ποστ του δημιουργού? Εκανα add cart και all good Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από serdakis
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ουτε σκεφτηκα ουτε διαβασα καλαθι και μου ηρθε αμεσως για windows . Εχω εξασκηθεί γεμισα τη φορμα με μπουρδες σε 5 secs . Μονο το email πραγματικο Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Mhlogiatros
leolipop Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Mου ηρθε και εμενα αμεσως το κλειδι , ευχαριστω.
apotsi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καθυστερεί το site τους ή μου φαίνεται; Πλάκωσαν όλοι; Πράγματι πάντως ήρθε κατευθείαν το mail με τα κλειδιά. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από apotsi
skel13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Έχει κάποια διαφορά στην αποτελεσματικότητα σε σχέση με το recuva που είναι free?
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, duende είπε δε μου ηρθε κανενα κλειδι...oh well Κοιτα τα πορτοκαλι στο αρχικο ποστ και τσεκαρε και στα spam folder στο email σου. 1
duende Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, matrixxx είπε Κοιτα τα πορτοκαλι στο αρχικο ποστ και τσεκαρε και στα spam folder στο email σου. εχεις δικιο, δε το ειχα δει χθες που το εκανα κ περιμενα μπας και ερθει σημερα..μπορεις να το σβησεις, ευχαριστω 👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα