Δημοφιλής ανάρτηση enteacher04 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δωρεάν ένα πρόγραμμα από τη Seagate για Data Recovery. Δε γνωρίζω ακριβώς πόσο καλό είναι σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά επειδή μια φορά μου είχε χρειαστεί και είχε βρει τα αρχεία που είχαν διαγραφεί, το αναφέρω για όποιον το θέλει: https://pixel8data.com/diy-software/ Προσθηκη: Μην πατησετε να κατεβασετε το λογισμικο, αλλα πηγαινετε πιο κατω στη σελιδα, εκει που λεει 0$ και βαλτε το προιον στο καλαθι, προχωρηστε την παραγγελια κλπ. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από matrixxx προσθηκη τα πορτοκαλι. 16 15
emperor4her Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Αχρειαστο να ναι, το κατεβασα να υπαρχει ευχαριστω TS
serdakis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστούμε, κάνει μονο για Seagate ? (διόρθωση-->ξέχασα το ερωτηματικό) Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από serdakis
stark Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, serdakis είπε Ευχαριστουμε, κανει μονο για Seagate Είμαστε σίγουροι γι' αυτό;
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 email δεν εχει ερθει, ουτε στα ανεπιθύμητα ηρθε κατι.
dimidi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 DOES THE DIY SOFTWARE ONLY WORK ON SEAGATE BRANDED PRODUCTS? DIY Software No. DIY Software works with any brand of drive and most storage device types. 2
skar1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Είναι αξιόπιστο το site; Ρωτάω μιας και δεν το γνωρίζω και θέλει όλα τα προσωπικά μου στοιχεία.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, skar1983 είπε Είναι αξιόπιστο το site; Ρωτάω μιας και δεν το γνωρίζω και θέλει όλα τα προσωπικά μου στοιχεία. Και εγω απο τα +15 που ειδα στον ποστερ, ειπα να κανω τη διαδικασια. Εδωσα ολα τα στοιχεια μου ας πουμε, αλλα δεν βλεπω να δινει δωρεαν κατι. Οσοι κανατε λαικ κλπ, ειστε σιγουροι οτι πηρατε κωδικους για να κανετε το activation; Ηρθε email;;; Μιση ωρα εχει περασει και ακομα τιποτα. 2
gas_83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, skar1983 είπε Είναι αξιόπιστο το site; Ρωτάω μιας και δεν το γνωρίζω και θέλει όλα τα προσωπικά μου στοιχεία. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα προσωρινό email όπως αυτό https://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html και να μην δώσεις τα στοιχεία σου! 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Και εγω απο τα +15 που ειδα στον ποστερ, ειπα να κανω τη διαδικασια. Εδωσα ολα τα στοιχεια μου ας πουμε, αλλα δεν βλεπω να δινει δωρεαν κατι. Οσοι κανατε λαικ κλπ, ειστε σιγουροι οτι πηρατε κωδικους για να κανετε το activation; Ηρθε email;;; Μιση ωρα εχει περασει και ακομα τιποτα. Ήρθε 1-2 λεπτά μετά την αίτηση mail με το licence key..
skar1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, gas_83 είπε Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα προσωρινό email όπως αυτό https://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html και να μην δώσεις τα στοιχεία σου! Θέλω να δώσω το κανονικό μου email αρκεί να είναι αξιόπιστο το site και όταν αχρείαστο να είναι να το χρησιμοποίησω. Πιο πάνω αναφέρθηκε ότι μετά από 30 λεπτά δεν ήρθε email, θα έρθει μέσα σε 10 λεπτά ή θα κάνω συνέχεια refresh τον timer του.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω θα σου ελεγα να μην το δωσεις. Τι καταλαβα που το εδωσα; Μια πηγη σπαμ μονο, στους ορους μαλιστα που διαβασα, το ελεγε οτι θα το χρησιμοποιουν για προωθησεις κλπ Και βλεπω τελικα οτι ειναι τραιαλ. Τοση φασαρια για ενα τραιαλ;;; THANK YOU. Your trial download of the Pixel8 File Recovery Software is ready. Please use the download link below to begin. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από matrixxx 1
gas_83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε Εγω θα σου ελεγα να μην το δωσεις. Τι καταλαβα που το εδωσα; Μια πηγη σπαμ μονο, στους ορους μαλιστα που διαβασα, το ελεγε οτι θα το χρησιμοποιουν για προωθησεις κλπ Και βλεπω τελικα οτι ειναι τραιαλ. Τοση φασαρια για ενα τραιαλ;;; THANK YOU. Your trial download of the Pixel8 File Recovery Software is ready. Please use the download link below to begin. @matrixxx πιο κάτω στο add to cart πάτησες; 1
skar1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε Εγω θα σου ελεγα να μην το δωσεις. Τι καταλαβα που το εδωσα; Μια πηγη σπαμ μονο, στους ορους μαλιστα που διαβασα, το ελεγε οτι θα το χρησιμοποιουν για προωθησεις κλπ Και βλεπω τελικα οτι ειναι τραιαλ. Τοση φασαρια για ενα τραιαλ;;; THANK YOU. Your trial download of the Pixel8 File Recovery Software is ready. Please use the download link below to begin. Ευχαριστώ πολύ, νομίζω καλύτερα να κλειδώσει. Spam emails όχι άλλα πια.. και πόσο μάλλον για κάτι trial.
Timewalker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, matrixxx είπε email δεν εχει ερθει, ουτε στα ανεπιθύμητα ηρθε κατι. Σε μένα ήρθε κανονικά. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Timewalker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα