jim1981 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 καλησπέρα σας, Κάνω αυτή την ανάρτηση σε αυτό το φόρουμ γιατί έχω δει παρόμοιες ερωτήσεις στο παρελθόν και επειδή είμαι και άσχετος με τα συγκεκριμένα θέματα. Είδα πρόσφατα ότι ο γείτονας έχει βάλει αυτή την κεραία στην οροφή του. Μπορεί να μου πει κάποιος τι είδους κεραία είναι (αυτή με το ψηλό "κοντάρι") και σε τι χρησιμεύει; Ευχαριστώ!
Geocheats2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Κεραία κινητής μαλλον Cosmote απλα μου κανει εντυπωση το μέγεθος πρεπει να είναι πολυ δυνατή Πλάκα κάνω κεραία για VHF είναι λογικά 😛 1
jim1981 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Ledis είπε VHF Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είχα την εντύπωση ότι είναι διαφορετικές οι κεραίες κινητής. Αν είναι τόσο δυνατή όσο λες τότε μάλλον έχουμε θέμα. VHF δηλαδή μπορεί και να εκπέμπει; Δεν πρέπει να έχουν άδεια;
Geocheats2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχουν η άδεια κοστίζει 5€ η κεραία 500 είναι λίγο χαζό να μην έχεις. Μην τρελαίνεστε με τις κεραίες που βλέπετε οι κεραίες που δεν βλέπετε είναι το θέμα, αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο να κάνει το hobby του Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Geocheats2
jim1981 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Geocheats2 είπε Έχουν η άδεια κοστίζει 5€ η κεραία 500 είναι λίγο χαζό να μην έχεις. Μην τρελαίνεστε με τις κεραίες που βλέπετε οι κεραίες που δεν βλέπετε είναι το θέμα, αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο να κάνει το hobby του Άλλο να κάνει το χόμπυ του και άλλο να είναι της cosmote (που μόνο από χόμπυ δεν την έβαλε) και μεγάλη όπως έγραψες...
Geocheats2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, jim1981 είπε Άλλο να κάνει το χόμπυ του και άλλο να είναι της cosmote (που μόνο από χόμπυ δεν την έβαλε) και μεγάλη όπως έγραψες... Διαβασε τι εγραψα απο κατω με λευκα γραμματα διπλα στο χαμογελο .... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, jim1981 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είχα την εντύπωση ότι είναι διαφορετικές οι κεραίες κινητής. Αν είναι τόσο δυνατή όσο λες τότε μάλλον έχουμε θέμα. VHF δηλαδή μπορεί και να εκπέμπει; Δεν πρέπει να έχουν άδεια; VHF δεν είναι κινητής https://en.wikipedia.org/wiki/Very_high_frequency 1
jim1981 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, CONAN_ είπε Υπάρχει περίπτωση να είναι AWMN Το υπεθεσα αυτό, δεν είναι στον ΄χάρτη με τους κόμβους πάντως
CONAN_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, jim1981 είπε Το υπεθεσα αυτό, δεν είναι στον ΄χάρτη με τους κόμβους πάντως Αρα δεν είναι , οποτε μάλλον σε ραδιοερασιτέχνη γείτονα παραπέμπει (SV... κλπ ) 1
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 2 hours ago, jim1981 said: καλησπέρα σας, Κάνω αυτή την ανάρτηση σε αυτό το φόρουμ γιατί έχω δει παρόμοιες ερωτήσεις στο παρελθόν και επειδή είμαι και άσχετος με τα συγκεκριμένα θέματα. Είδα πρόσφατα ότι ο γείτονας έχει βάλει αυτή την κεραία στην οροφή του. Μπορεί να μου πει κάποιος τι είδους κεραία είναι (αυτή με το ψηλό "κοντάρι") και σε τι χρησιμεύει; Ευχαριστώ! τις κινητης συνηθως ειναι sectors και απο κατω ενα τυμπανο κατευθυντικο για το link.,,.αυτην την ερωτηση την εχω ξανα απαντησει πριν καιρο 1
Ledis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) VHF Κεραία 3χ 5/8 me Groud Plane ( τα 3 Οριζόντια radial) μπάντα για τα ραδιοτηλέφωνα ειναι 136 ~ 174 MHz. Υπήρχαν παρόμοιες κεραίας WiFi , αλλά δεν έχουν radial Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Ledis 2
physvlog Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Σε αυτο το σπιτι πιθανον να μενει καποιος ταξιτζης και να εχει απομεινει απο παλια, οταν δεν υπηρχαν κινητα. Εκτος και αν ειναι χομπιστας που χλωμο το κοβω. 1
kostasbm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 μη κολλάτε αματερικη κεραία vhf uhf ειναι και οσοι ασχολουμεθα ξερουμε να εκπεμπουμε στη χαμηλοτερη δυνατη ισχυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα