Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 γιατι πεσατε απ τα συννεφα? τα ιδια κανει και η σαμμυ (ειχε βγει περσι βρωμα) και λογικα και οσοι κατασκευαστες βγαζουν συσκευες με μικρα sar. σορυ μαγκες αλλα ο αη βασιλης δεν υπαρχει και οι συσκευες δεν λειτουργουν με νεραιδοσκονη
Retromaniac Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Τόσα λεφτά πληρώνεις δεν θα κάνουμε τσιγγουνιες στην ακτινοβολία. 2 1
Grimson Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η επόμενη διαφήμιση της apple θα είναι: "Το κρατάς και λάμπεις!" Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Grimson 1
eyw Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν και μιλάμε για αππλε τα πράματα είναι σοβαρά, πριν βγάλουμε τα φτυάρια ας περιμένουμε επιβεβαίωση και από αλλο εργαστήριο ή πανεπιστήμιο. Να στείλουν και μερικά στην ΕΕΤΤ. . Ολοι οι κατασκευαστές, ακόμα και η NOKIA, έχουν συμφέρον να γκαζώνουν τα dBm εκπομπής, αλλιώς δεν βγαίνουν φράγκα. . edit: ..."Το κρατάς και λάμπεις!" σουξέ της απόλυτης? Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από eyw
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαχαχαχα και μετά έχεις τον καθένα να σου λέει τη π... για τους "Κινέζους" τα οποία έχουν επιτρεπτο Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
stiflerakos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Εάν πάντως έχει βάση η έρευνα (δεν νομίζω πως είναι αβάσιμη) δεν μιλάμε απλά για όριο η λίγο πάνω από το όριο αλλά για σχεδόν το διπλάσιο από το μέγιστο επιτρεπτό ... Κατοχος 11 pro max για να μην παρεξηγηθώ . Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το ψάξουμε περαιτέρω αλλά είναι λίγο ανησυχητικό . Τραβαμε από τόσες πηγές ακτινοβολία πλέον στην εποχή μας που έχω χάσει το λογαριασμό αλλά το κινητό είναι μόνιμα πάνω μας και με τέτοια νούμερα θα βγουμε από το ταβάνι . 1
Grimson Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 παραμύθι είναι για να πουλήσουν αυτοκόλλητα για την ακτινοβολία. 1
Retromaniac Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Grimson είπε παραμύθι είναι για να πουλήσουν αυτοκόλλητα για την ακτινοβολία. Η Λίτσα Πατέρα έχει τα καλύτερα 2 σε 1 αυτοκόλλητα. Προφυλάσσουν από ακτινοβολία και το μάτι. Από τότε που το έβαλα στο κινητό δεν ξανά είχα ποτέ πονοκέφαλο ούτε μου ξανά έπεσε κάτω επειδή μου το ματιαζαν. Έβγαλα ακόμη και την θήκη.
Vita Kappa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πως γίνεται τόσα χρόνια αυτά τα κινητά να είναι πάντα με την υψηλότερη ακτινοβολία? Δεν επιθυμούν να διορθώσουν αυτόν τον τομέα, τη στιγμή που έχει αναφερθεί πολλές φορές με αρνητικό πρόσημο? Δε μπορούν να το μειώσουν το πρόβλημα? Της σάμσουνγκ τα κινητά είναι το άλλο άκρο, από τις χαμηλότερες ακτινοβολίες. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Vita Kappa
czarjuly Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Για να..ακτινοβολει ...το μωρο σας παρτε του i phone😂
Παναής Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Αφού δε σε σκότωσε η τιμή του , στην ακτινοβολία θα κολλήσουμε ?
Vasilisxd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δεν νομίζω η Apple να ήταν τόσο απερίσκεπτη , το πιο πιθανό είναι ότι κάναν βλακεία στην μέτρηση οι άλλοι. Όπως και να έχει , αν το θέμα γίνει Viral θα γίνουν πολλές περισσότερες μετρήσεις και εάν ισχύει , θα μιλάμε για μεγάλο σκάνδαλο και εν τέλη μεγάλο πλήγμα για την Apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα