Προς το περιεχόμενο

Problima me TEAC DV-W58G

George!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημερα!

Προσφατα προσπαθησα να φλασαρω το firmware του TEAC w58g σε LiteOn 811S αλλα δεν τα καταφερα! Συγκεκριμενα μου λεει οταν τρεχω την αναβαθμιση οτι δεν βρηκε κανενα Liteon recorder στο pc μου, μηπως μπορει καποιος να βοηθησει;

Δημοσ.

:?: Τι ενοείς δεν τα κατάφερες; Στο θέμα που είχες ανοίξει όταν πήρες το TEAC http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=374389 δίνονται οι οδηγίες. Παραθέτω

Ξεκινάς το flashfix και κάνεις drag & drop στο παράθυρο του το αρχείο του firmware (HS0P.exe) Αυτό δημιουργεί ένα backup του αρχείου και patchάρει το firmware ώστε να μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε drive. Έπειτα εκτελείς το HS0P.exe και αυτό ήταν...

Το έκανες αυτό με το flashfix;

Επισκέπτης
Δημοσ.

oxi file ena executable arxeio htan pou sthn arxh ekane elegxo sta ide channels kai mh vriskontas lite on recorder h efarmogh ekleine. Ara katevazw to flashfix kai to bin HS0P kai eimai ok. An to kanw me to LTNFlash yparxei provlhma? pisteyw pws oxi

Δημοσ.

Η Teac είναι μια από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο των CD/DVD-ROM's-R. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας από όσους ξέρουν πέντε πράγματα. Τώρα αν έτυχε και το μοντέλο W58G έβγαλε κάποια προβλήματα δεν σημαίνει ότι η Teac είναι για τα μπάζα όπως είπαν κάποιοι, για όνομα του Θεού. Εγώ και όσοι γνωστοί μου έχουν Teac δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Το W58D που έχω γράφει σε 8x και στα 2 format (+-R) και έχει και 2 χρόνια εγγύηση (αυτό το λέω γιατί κάποιος σε αυτό το thread παρότρυνε την αγορά του Nec ή του LG με κριτήριο την εγγύηση).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Loipon meta apo update tou firmware se LiteOn 811s HS0P ola douleyoun roloi.To update egine me to ltnflash.

@sarisn : file katarxhn allo to w58D kai allo to w58G deyteron otan esy agorazeis 180€ prin 4 mhnes ena recorder RETAIL me 2 xronia eggyhsh kai den mporeis na grapseis dvd swsta , swsta legontas : grafei se oti taxythta ayto goustarei (poly epilektiko sta media) , sou kanei se TDK koula tou typou sto telos ths tainias na kollane ta panta ti akrivws 8a eleges?

Den exw kati proswpiko mazi sou alla teleytaia h teac to exei kseftilisei

To dvdrom ths 516D einai gia petama! Den mporei na diavasei to lead in apo to diskaki otan einai +R AN EINAI DYNATON! Eimaste sto 2004 kai oxi sto 98 pou vghkan ta prwta dvdrom

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...