Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Το τελευταίο διάστημα το λάπτοπ αποσυνδέεται συνεχώς από το wifi. Έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις, πέρασα ξανά τους οδηγούς αλλά δεν διορθώθηκε τίποτα. Να σημειώσω ότι το ρούτερ είναι καινούργιο και το κινητό συνδέεται χωρίς πρόβλημα. Ψαχνωντας βρήκα ότι πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα και άλλαξαν την κάρτα δικτύου που δημιουργούσε το πρόβλημα. Πήγα σε έναν τεχνικό για αλλαγή κάρτας δικτύου. Το κοίταξε και μου είπε ότι σε αυτόν συνδέεται κανονικά (είναι δυνατόν?) και πως αποσυνδέεται επειδή πάει αργά ο υπολογιστής και πως χρειάζεται φορμάτ και θα λυθεί το πρόβλημα. Και εάν θέλω να βάλω ssd σκληρό για να τρέχει πιο γρήγορα επειδή είναι καλό μηχάνημα. Εσείς τι πιστεύετε? Ξεκίνησα υποτίθεται για 15 ευρώ για κάρτα δικτύου και τώρα πάμε στα 90 ευρω με ssd. Ισχύει αυτό που λέει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καθως με το Τσακωνικο "Κλασσικη Περιπτωση Βλαβης" εχω απαντησει ηδη αλλου -οποτε δεν θα ειναι πρωτοτυπο:

Τις περισσοτερες φορες ειναι user upgradeable! Σε τυχον πολυ κακη περιπτωση που πρεπει να λυθει ολο για να αντικατασταθει
-και δεν μπορεις να το κανεις ο ιδιος- επιμενεις: για το τι συγκεκριμενα χρειαζεσαι. [Αν και μαλλον ξεχνας το 15αρι με + λυσιμο]

Usb λυσεις δεν θα σου εκαναν?
https://www.skroutz.gr/c/2002/network_adapters/f/548018/asyrmato.html?o=usb+wifi+adapter&order_by=pricevat&order_dir=asc
https://www.skroutz.gr/s/14060548/TP-LINK-TL-WN725N-v3.html
https://www.skroutz.gr/s/13792910/TP-LINK-TL-WN722N-v3.html

4 ώρες πριν, Tzenhh είπε

Καλησπέρα σας. Το τελευταίο διάστημα το λάπτοπ αποσυνδέεται συνεχώς από το wifi. Έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις, πέρασα ξανά τους οδηγούς αλλά δεν διορθώθηκε τίποτα. Να σημειώσω ότι το ρούτερ είναι καινούργιο και το κινητό συνδέεται χωρίς πρόβλημα. Ψαχνωντας βρήκα ότι πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα και άλλαξαν την κάρτα δικτύου που δημιουργούσε το πρόβλημα. Πήγα σε έναν τεχνικό για αλλαγή κάρτας δικτύου. Το κοίταξε και μου είπε ότι σε αυτόν συνδέεται κανονικά (είναι δυνατόν?) και πως αποσυνδέεται επειδή πάει αργά ο υπολογιστής και πως χρειάζεται φορμάτ και θα λυθεί το πρόβλημα. Και εάν θέλω να βάλω ssd σκληρό για να τρέχει πιο γρήγορα επειδή είναι καλό μηχάνημα. Εσείς τι πιστεύετε? Ξεκίνησα υποτίθεται για 15 ευρώ για κάρτα δικτύου και τώρα πάμε στα 90 ευρω με ssd. Ισχύει αυτό που λέει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εκτος και αν η καρτα δικτυου του ειναι εντελως..gtpk και "τα χανει" η ιδια = τα ψιλοπαιζει - χαλαει μετα απο καποιο καιρο,
περισσοτερο πιθανο ειναι: να φταιει το λειτουργικο -> ετσι αυτο ελπιζει οτι "θα στρωσει" με...φορματ! Αλλα με τα updates
θα <ξαναχαλασει>! Πραγμα που δεν χαλαει βεβαια τον τεχνικαρα, καθως θα του επανελθεις εσυ ως πελατης-ισα, χαχα-αχχ..!
🤮
Το τι λεει οτι συμβαινει και καλα οταν το εχει αυτος δεν σε πολυαφορα, γιατι η δοκιμη του μπορει να ειναι του 5-10λεπτου..
Το να μην εχει (!!?) αλλη καρτα, να σου την αλλαξει να δοκιμασεις, προσωπικα το θεωρω απολυτως 1.000% εκ του πονηρου!
🤬

Δημοσ.

Στειλε serial απο το notebook να δω κατι ?  ακομα γραψε εκδοση win που εχεις

Το router ειναι κοντα ? η σε αλλο δωματιο ?

Αν το εχεις κοντα στο router το χανει το wifi ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δύσκολες περιπτώσεις... Και δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Δεν φταίει απαραίτητα ο τεχνικός που πρότεινε το φορμάτ. Για 15 Ευρώ μια χαρά είναι. Αν αναλαμβάνει να σου εγκαταστήσει και ssd ακόμα καλύτερα, καθώς αν το μηχάνημα είναι decent θα "ανέβει" αρκετά αλλά αυτό ελάχιστη σχέση έχει με τις αποσυνδέσεις σου. Θα έλεγα δες τη συμπεριφορά του λαπτοπ στο router ενός φίλου. Αν εκεί είναι μια χαρά ενδεχομένως να είναι και θέμα ρυθμίσεων του wifi στο ίδιο το router ή κάποια ασυμβατότητα, όπως πχ το μήκος κύματος. Υπάρχουν πχ κάποιες ρυθμίσεις που δουλεύουν μόνο σε πιο σύγγχρονες κάρτες. Στην περίπτωση αυτή η εγκατάσταση μιας πιο σύγχρονης κάρτας θα σου έλυνε το πρόβλημα. Θα μπορούσες να αγοράσεις και εγκαταστήσεις μια εσωτερική (απαιτεί άνοιγμα του λαπτοπ) ή να δοκιμάσεις μια εξωτερική usb. Κοινώς χρειάζεσαι περισσότερο trial and error για να φανεί το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...