batman_gardiki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Ψάχνω λόγω των ημερών να αγοράσω χαρταετό. θα ήθελα να πάρω κάτι σαν κι αυτόν...https://www.rabbitoys.gr/chartaetos-me-2-epiloges-elliot-ready-to-fly-aetos-birds-of-prey-kodikos-80891.html ειναι επιλογή του μικρού και δεν θελω να του χαλάσω χατήρι . εχει εμπειρία κανεις;;; πεταει καλα ;;; Θέλει έξτρα ουρά;;
SPYRER_007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτος ειναι καλος οταν δεν εχει αερα και για μικρο υψος γιατι εινα ελαφρυς.Αμα εχει αερα παει σαν τρελο και δεν κουμαντάρετε με τιποτα.Ουρα δεν θελει εκτος αν εχει πολυ αερα.Αμα σκεφτεις οτι εχω χρονια να δω καθαρα δευτερα με καλο αερα για κανονικο χαρταετο ισως και να ειναι καλη επιλογη.Περσι καταφερα και τον πεταξα τον κανονικο τον χαρτινο το σουρουπο που σηκωσε αερα να φανταστεις. Ολα για τον μικρο και εγω. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από SPYRER_007 1
papoys1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 54 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε Ψάχνω λόγω των ημερών να αγοράσω χαρταετό. θα ήθελα να πάρω κάτι σαν κι αυτόν...https://www.rabbitoys.gr/chartaetos-me-2-epiloges-elliot-ready-to-fly-aetos-birds-of-prey-kodikos-80891.html ειναι επιλογή του μικρού και δεν θελω να του χαλάσω χατήρι . εχει εμπειρία κανεις;;; πεταει καλα ;;; Θέλει έξτρα ουρά;; Είναι από τους πιο εύκολους στο πέταγμα.Σίγουρο πέταγμα ειδικά για αρχάριους που δεν έχουν πολλές γνώσεις από ζύγια - ουρές που θέλουν οι κλασικοί. Απλά δεν είναι για μεγάλο ύψος.
TopicStrarter Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 https://www.sciencefriday.com/educational-resources/kite-engineering/
agrio.imeros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δικέφαλο αετό να πάρεις. Πιο ψηλά απ΄όλους... 4
GeorgeKalogeras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, agrio.imeros είπε Δικέφαλο αετό να πάρεις. Πιο ψηλά απ΄όλους... Πολύ πιθανό να πέσει όμως
agrio.imeros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, GeorgeKalogeras είπε Πολύ πιθανό να πέσει όμως Ποτέ. Μιλάμε για αετό... όχι για καπότες Ας κάνω και μια πρόταση όμως γιατί το ξεφτίλισα. Καλοί είναι και οι ελεγχόμενοι αετοί(με δυο χερούλια-νήματα). Συνήθως βγάζει το lidl κάτι φθηνούς και πιθανόν θα έχουν και οι κινέζοι. Δεν πετούν πολύ ψηλά αλλά σηκώνονται εύκολα και με τις δυο λαβές κάνεις και κολπάκια. 1
haris_216 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Ποτέ δεν τα κατάφερα με τους αετούς με τα δύο χερούλια. Έχω δοκιμάσει 3-4 φορές αλλά....... Οπότε μένω πιστός στις δοκιμασμένες (aka παραδοσιακές) λύσεις του "κλασσικού" αετού. Άσε που ακόμα και αν δεν τον φτιάξει κανείς από την αρχή και καταλήξει να κάνει μόνο ουρά και ζύγια, έχει ακόμα την αίσθηση ότι είναι ο "δικός του" αετός. ΥΓ Για τα δικά μου γούστα οι έτοιμες ουρές από καταστήματα ή πλανόδιους δείχνουν σαν...ψωριασμένες. 1
gamanos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, agrio.imeros είπε Ποτέ. Μιλάμε για αετό... όχι για καπότες Ας κάνω και μια πρόταση όμως γιατί το ξεφτίλισα. Καλοί είναι και οι ελεγχόμενοι αετοί(με δυο χερούλια-νήματα). Συνήθως βγάζει το lidl κάτι φθηνούς και πιθανόν θα έχουν και οι κινέζοι. Δεν πετούν πολύ ψηλά αλλά σηκώνονται εύκολα και με τις δυο λαβές κάνεις και κολπάκια. Είχα αυτόν από τa lidl και δεν έχω καταφέρει ποτέ να τον πετάξω σταθερά, το έπαιζα και θεωρητικός ότι πετάει καλύτερα και δεν έχω βοήθεια για να τον πετάξω, μέχρι που βρέθηκα πέρσι εκτός σπιτιού και με έναν απλό του περίπτερου καταφέραμε επιτέλους και πήγε όσο μακριά επέτρεπε το σκοινί/καλούμπα.
papoys1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εάν έχει δυνατό αέρα θέλεις τον κλασικό οκτάγωνο εξάγωνο με μεγάλη ουρά για τα αντέχει.Όσο λιγότερο αέρα καλοί είναι αυτοί οι μικροί γιατί οι οκτάγωνοι δύσκολα ανεβαίνουν. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από papoys1
haris_216 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εάν έχει δυνατό αέρα θέλεις τον κλασικό οκτάγωνο εξάγωνο με μεγάλη ουρά για τα αντέχει.Όσο λιγότερο αέρα καλοί είναι αυτοί οι μικροί γιατί οι οκτάγωνοι εξάγωνοι δύσκολα ανεβαίνουν. fixed Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από haris_216 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα