Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου είπε η wind 50αρα, αλλά να υπογράψω στον κουριερ και δεν μου το στέλνει με email. Υπάρχει περίπτωση να μου βάλουν 24αρα και να με χρεώσουν 50αρα γιατί το συμβόλαιο μπορεί να γράφει έως 50; 

υπάρχει τρόπος να διασφαλησω ότι θα έχω 50; η έστω υπάρχει τρόπος να διασφαλησω το ότι αν δεν έχω 50 δεν θα είμαι όμηρος τους; 

Δημοσ.

Δεν σε κατοχυρώνει κανενας, τα συμβόλαια τα φτιαχνουν οι εταιρείας κατα πως τις βολεύει και βασει των νόμων που ισχυουν, μόνο αν δεν εχεις καθολου υπηρεσίες μπορεις να σπάσεις το συμβόλαιο, οχι λογο ταχύτητας

Δημοσ.
15 ώρες πριν, RVgtr είπε

Δεν σε κατοχυρώνει κανενας, τα συμβόλαια τα φτιαχνουν οι εταιρείας κατα πως τις βολεύει και βασει των νόμων που ισχυουν, μόνο αν δεν εχεις καθολου υπηρεσίες μπορεις να σπάσεις το συμβόλαιο, οχι λογο ταχύτητας

Δηλαδή έχω 10mbps με 50αρα στο συμβόλαιο και όλα καλά; 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, logo15 είπε

Δηλαδή έχω 10mbps με 50αρα στο συμβόλαιο και όλα καλά; 

Οχι. Υπαρχει ενα σταθερο 10-20% αποκλιση στο οποιο ακολουθουν και θεωρουν ΟΚ.

Δηλαδη αν εσυ εχεις 50αρα, μεχρι μια αποκλιση 10-20% την θεωρουν ΟΚ (εφοσον καταβαλλουν προσπαθειες να το ανεβασουν στο μεγιστο και δεν πετυχει)

Αν για οποιοδηποτε λογο πεσεις παραπανω, μπορεις να ζητησεις (και λογικα θα στο πουν απο μονοι τους) να σε μεταφερουν σε χαμηλοτερο πακετο των 30Mbps για να μαξαρεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...