tera2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα σε ολους. ΘΑ ηθελα καποιος να μου συστησει ενα δωρεαν προγραμμα για ενα ελαφρυ djing σε παρτυ. Κατι πολυ απλο σανα εχει δηλαδη δυο cdieres και να κανει στοιχειωδη μιξη. Στα νιατα μου χρησιμοποιούσαμε τον bmp player αλλα εχω χασει επαφη καμμια 10ετια τωρα γιαυτο ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 To Mixxx είναι αρκετά καλό για απλή χρήση. https://www.mixxx.org/download/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tera2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Κανενα αλλο ρε παιδια γιατι αυτο δεν παιζει στα 7 μου λειπει ενα dll. Χρειαζομαι κατι εξαιρετικα απλο(σαν δυο cd απλανα μιξαρω) και ελαφρυ μιας και θα παιξει σε ψιλοχρεπι υπολογιστη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καποιο που ειχα χρησιμοποιησει χρονια πριν και μου ειχε φανει πολύ ευκολο ήταν το Nero soundtrax Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από Crybal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μια ερώτηση. Το πρόγραμμα θα παίζει στον αυτόματο από λίστες ή θα είναι κάποιος να αλλάζει τα τραγούδια; Γιατί αν είναι να παίζει αυτόματα σου είναι αρκετό το foobar2000 με ενεργοποιημένο το crossfade και το normalize. Θα του πετάξεις τα τραγούδια που θέλεις να παίξει και θα τα μιξάρει με τη σειρά ή ανακατεμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tera2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Virtual dj χρησιμοποιησα ήμουν από πανω και τα μιξαρα μια εγω μια μονο του οταν φορτωνα καμμια μικρή λιστα.....Δεν ειμαι απολυτα ικανοποιημενος μιας και δεν μου φανηκε ιδιαιτερα απλο σε καποια θεματα(ρυθμισεις για το χρόνο μιξης) αλλα εχει πολυ πράμα που δεν ξερω καλα.... Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από tera2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eykairiakiassal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Το προγραμμα mixx παιζει απο μονο του σερι τραγουδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eykairiakiassal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστω τον φιλο που μου εγραψε που να ψαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα