Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω πάει ποτέ στο καρναβάλι... (πέρα από μικρός, τοπικά κλπ)

Ο μόνος λόγος που θα πάω είναι για χαβαλέ και κανά γκομενάκι που λένε.

Τι γνώμη/ εμπειρίες έχετε;

Υ.Γ: Η παρέλαση η μεγάλη θα είναι Κυριακή; Στο πρόγραμμα λέει οτι Σαββατο βράδυ θα έχει τη "ποδαράτη"

Ευχαριστώ

• Like 1
  • Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραια ειναι. Για χαβαλε το σκ μια χαρα. Ειχα παει πριν πολλά χρόνια. Με τον κοσμο που θα εχει, το μονο σιγουρο ειναι οτι ολα τα φαγαδικα θα ειναι τιγκα και δεν θα χει τραπεζι να φας.

Νομιζω μια μερα ειναι η παρελαση. Δεν θυμαμαι πια. Και κραταει ολη μερα το τζερτζελο.

Δημοσ.

Είχα πάει πριν καμιά 20ρια χρόνια,από Αθηνα,αλλά συμμετείχα σε γκρουπ κανονικά στην παρέλαση.Πολυ ωραία εμπειρία, μαυροδάφνη άφθονη,τώρα δεν ξέρω πως μπορεί να είναι κ αν αξίζει,αν δεν είσαι σε γκρουπ κ απλά κοιτάς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tazos87 είπε

Τι γνώμη έχετε;

Οτι και για την αρχεγονη σεξουαλικη μεταναστευση..

Spoiler

%CE%91%CE%93%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%91-%CE

Επεξ/σία από momotis
  • Like 2
Δημοσ.

Απο οσα ακουω,ενα μπουρδελο. 

Ολοι μεθυσμενοι,τα κλειστά μαγαζια ειναι σφραγισμενα για να μην τα λεηλατήσουν,ακουστηκαν και βιασμοι πιο παλια κτκ κτλ.

Κατι σαν spring break σε συνδιασμο με κάθαρση. 

Ημουν με μια φοιτήτρια που σπουδαζε εκει κ μου ελεγε διαφορα,και φαντάσου οτι της αρεσαν οι κρεπαλες.

• Like 4
Δημοσ.

Παρασκευή βράδυ βγαίνουν τα άρματα και Σάββατο βράδυ είναι η παρέλαση με τα πόδια. Κυριακή και τα δύο μαζί, το μεσημέρι. Γίνεται της Πόπης γενικά.

Δημοσ.

Αν είσαι 16-17 χρονών, σου αρέσουν οι κρεπάλες, και να πληρώνεις τη μαυροδάφνη 5€, μπορεί να σου αρέσει για μια φορά. 

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, talibanakos είπε

Κατι σαν spring break σε συνδιασμο με κάθαρση. 

Ημουν με μια φοιτήτρια που σπουδαζε εκει κ μου ελεγε διαφορα,και φαντάσου οτι της αρεσαν οι κρεπαλες.

Μήπως είναι λίγο υπερβολικό αυτό;

Τι σου είχε πει δηλαδή;

17 λεπτά πριν, G.bar είπε

Αν είσαι 16-17 χρονών, σου αρέσουν οι κρεπάλες, και να πληρώνεις τη μαυροδάφνη 5€, μπορεί να σου αρέσει για μια φορά. 

Εντάξει, αν για να γίνει κατάσταση να πρέπει άλλη να βρωμάει αλκοόλ...καλύτερα οχι 
(τίποτα από τα 3...απλά θα ήθελα να γίνει τίποτα με καμιά κοπέλα που θα ήταν σε πιο ανέμελο mood, ξέρεις και οι στολές κλπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν ειχα παει μια φορα και εναν καιρο οι δρόμοι μύριζαν τσίκνα,  μπαφιλα και μαυροδάφνη, μεχρι εδω καλα, δεν εχω κανενα πρόβλημα. Τον εμετό και ουρά ομως που τα πας ;

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ.
17 ώρες πριν, tazos87 είπε

Δεν έχω πάει ποτέ στο καρναβάλι... (πέρα από μικρός, τοπικά κλπ)

Ο μόνος λόγος που θα πάω είναι για χαβαλέ και κανά γκομενάκι που λένε.

Τι γνώμη/ εμπειρίες έχετε;

Υ.Γ: Η παρέλαση η μεγάλη θα είναι Κυριακή; Στο πρόγραμμα λέει οτι Σαββατο βράδυ θα έχει τη "ποδαράτη"

Ευχαριστώ

Αν γενικά βρίσκεις γκομενάκια, θα βρεις και εκεί. Αν δεν βρίσκεις, ε δεν θα βρεις.

Γενικά γίνεται χαμός, μεθύσια, εμετοί, τσακωμοί και γενικά έχει τα πάντα. Μέχρι και σε βουνά απο σκουπίδια κοιμούνται οι μεθυσμένοι (υπάρχουν πολλοί που πάνε χωρίς να έχουν γνωστό να μεινουν, οπότε κοιμούνται όπου βρουν)

Θεωρώ αξίζει μόνο αν είσαι μέλος γκρουπ , έχεις παρέα για χαβαλέ και είσαι μέχρι 23 ετών. Αλλιώς είναι ταλαιπωρία.  

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Αν γενικά βρίσκεις γκομενάκια, θα βρεις και εκεί. Αν δεν βρίσκεις, ε δεν θα βρεις.

Γενικά γίνεται χαμός, μεθύσια, εμετοί, τσακωμοί και γενικά έχει τα πάντα. Μέχρι και σε βουνά απο σκουπίδια κοιμούνται οι μεθυσμένοι (υπάρχουν πολλοί που πάνε χωρίς να έχουν γνωστό να μεινουν, οπότε κοιμούνται όπου βρουν)

Θεωρώ αξίζει μόνο αν είσαι μέλος γκρουπ , έχεις παρέα για χαβαλέ και είσαι μέχρι 23 ετών. Αλλιώς είναι ταλαιπωρία.  

Λογική η απάντησή σου και νομίζω μου δείχνει την απόφαση που θα πάρω.

Οπότε δεν αξίζει... Αν ήταν κοντά, μπορεί να πήγαινα από περιέργεια για όσο με έπαιρνε, τώρα ούτε καν.

Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...