Oscar_Mike Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Ηταν αναμενόμενο πως το θέμα αργά ή γρήγορα θα αυτορυθμιστεί, ήταν τόσο παράλογο το 15αρι στα κάτω των 22 ευρώ που δεν με εκπλήσσει η εξέλιξη του θέματος (απλά το περίμενα να τραβήξει μερικές μέρες ακόμα είναι η αλήθεια). Καλό θα ήταν βέβαια να αρχισει και ο Κινέζος στα κάτω των 22ε να βάζει πραγματικές τιμές, και όχι $0,1 και $1 σε όλα τα δέματα και έχουμε τακτικές "πονάει χέρι -κόψει χέρι" σαν αυτή των ΕΛΤΑ...
kundi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Περιμένω περίπου 20 δέματα εδώ και δυόμιση μήνες τι γίνεται ρε παιδιά ;;ali express 1 2
Panagiotis_s Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Panagiotis_s 1
darkmatinee Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, BILL5 είπε Έχεις απόλυτο δίκιο είμαστε ακριβοί στο ξύδι και φθηνοι στο Λάδι που λέει η παροιμία 16 λεπτά πριν, prometheas είπε Aυτά ειναι τα σημαντικά για τον νεοέλληνα. Να μπορεί να αγοράζει φτηνά Κινέζικα προιόντα και να βρίσκει δωρεάν πακέτα ιντερνετ για να αποχαυνώνεται στα social media.. Θέματα όπως η έξαρση της βίας, η εγκληματικότητα, η βρωμιά και τα σκουπίδια στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος, η κατάρρευση των αξιών, και η γενική κατάντια μας σαν χώρα είναι δευτερεύοντα .. Ζώ για την μέρα που θα ξεκινήσουμε ανάλογες μαζικές κινήσεις για οποιοδήποτε από αυτά τα (πραγματικά) σοβαρά θέματα 26 λεπτά πριν, turbat0s είπε Απίστευτο και κρίμα που ο Έλληνας κράζει για τα ασήμαντα και σιωπά εκκωφαντικά για τα σημαντικά... Να μας ενημερώνετε και πότε μπορούμε να κλάνουμε... 4 5
Oscar_Mike Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, prometheas είπε Πάλι καλά που δεν είχαμε κρούσματα κατάθλιψης ή τιποτα χειρότερα ..... Μην το λες, σα να πήρε το μάτι μου κάτι παρολίγον κρίσεις πανικού!!!1!!1 🤣
Athoz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ πρόλαβα και χρεώθηκα 15 ευρά για δέμα κάτω των 22 ευρώ. Ήμουν στην τυχερή περίοδο. 2
Bourdoulas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Κρίμα και είχα τα 15άρια απλωμένα σε όλο το γραφείο. 1
kalmik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Ίσως μπεί τέλος "απολύμανσης από κορωνοϊό" αξιόλογου ύψους και έτσι ρεφάρουν.... 2 1
suspiria Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, prometheas είπε Aυτά ειναι τα σημαντικά για τον νεοέλληνα. Να μπορεί να αγοράζει φτηνά Κινέζικα προιόντα και να βρίσκει δωρεάν πακέτα ιντερνετ για να αποχαυνώνεται στα social media.. Θέματα όπως η έξαρση της βίας, η εγκληματικότητα, η βρωμιά και τα σκουπίδια στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος, η κατάρρευση των αξιών, και η γενική κατάντια μας σαν χώρα είναι δευτερεύοντα .. Ζώ για την μέρα που θα ξεκινήσουμε ανάλογες μαζικές κινήσεις για οποιοδήποτε από αυτά τα (πραγματικά) σοβαρά θέματα Υπαρχει ακομα λιπος.... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Να μας ενημερώνετε και πότε μπορούμε να κλάνουμε... Εξαρτάται αν κάνουμε σε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο 15 λεπτά πριν, Athoz είπε Εγώ πρόλαβα και χρεώθηκα 15 ευρά για δέμα κάτω των 22 ευρώ. Ήμουν στην τυχερή περίοδο. Εσύ αν έχεις @@ τους ξεπατωνεις
pahountisg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Με την ευγενική στηριξη της κινεζικής πρεσβείας 1
Yian9 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 53 λεπτά πριν, turbat0s είπε Απίστευτο και κρίμα που ο Έλληνας κράζει για τα ασήμαντα και σιωπά εκκωφαντικά για τα σημαντικά... Μπες μπροσταρης κ ερχομαι! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα