Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πριν ένα μήνα πήγα το αυτοκίνητο μου σε βουλκανιζατέρ και γύρισα τα λάστιχα (όπου ήταν και σφιγμένα με αεροκλειδο) μετά από ένα ταξίδι μου γύρισα και άκουγα θόρυβο από τον μπροστά αριστερά τροχό...κατεβαίνω και είπα να λύσω τα μπουλόνια να δω τι συμβαίνει εάν έκανε κάποιο καρούμπαλο αλλά ήταν ήδη λυμένα...σκέφτηκα ότι δεν θα τα έσφιξαν αρκετά...τώρα πήγα σε ένα συνεργείο να δω κάτι άλλο και ήταν σχεδόν λυμένα τα μπροστά δεξιά όπου τα είχα ελέγξει....Μήπως θέλει να μου κάνει κάποιος ζημιά ή μπορεί να συνέβη για κάποιο άλλο λόγο.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Δηλαδή βρήκες μια φορά λυμένα τα μπρός αριστερά και άλλη μια φορά τα μπρός δεξιά?

Ναι πολύ περίεργο είναι,δεν έχω πειράξει ούτε με έχει ενοχλήσει κανένας όμως...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vamvakoolas είπε

μηπως πηγε καποιος να σου βγαλει τροχους (κλοπη)?

Το σκέφτηκα και εγώ αυτό αλλά οι ζάντες της opel που έχω είναι γδαρμένες και τα λάστιχα κατηγορίας C

Δημοσ.

για την αιτια ειτε κλοπη ειτε δολιοφθωρα (μου φαινεται τελειως ακυρο με αεροκλειδο να μη κουμπωσε και τα 4-5 μπουλωνια του καθε τροχου)

για τη προληψη

εγω θα αλλαζα μπουλωνια και ισως εβαζα και ασφαλειας, δε παιζεις με αυτα...

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

για την αιτια ειτε κλοπη ειτε δολιοφθωρα (μου φαινεται τελειως ακυρο με αεροκλειδο να μη κουμπωσε και τα 4-5 μπουλωνια του καθε τροχου)

για τη προληψη

εγω θα αλλαζα μπουλωνια και ισως εβαζα και ασφαλειας, δε παιζεις με αυτα...

Θα κοιτάξω να πάρω τιμές για ασφαλείας,δεν έχω ιδέα ποσο μπορεί να στοιχίζουν γιατί έχω πολλά έξοδα αυτό το μήνα 

Δημοσ.

μάλλον δε σου τα έσφιξε...

Το αεροκλειδο το χρησιμοποιουν στη χαμηλότερη ροπή, μόνο και μόνο για να βιδώσουν γρήγορα τα μπουλόνια. Μετά ξαναπερνούν τα μπουλόνια με ροποκλειδο χειρός.

ο βουλκανιζατερας μάλλον δεν έκανε το τελευταίο βήμα...

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kostaskalamatas είπε

μάλλον δε σου τα έσφιξε...

Το αεροκλειδο το χρησιμοποιουν στη χαμηλότερη ροπή, μόνο και μόνο για να βιδώσουν γρήγορα τα μπουλόνια. Μετά ξαναπερνούν τα μπουλόνια με ροποκλειδο χειρός.

ο βουλκανιζατερας μάλλον δεν έκανε το τελευταίο βήμα...

Δεν έχει σημασία γιατί τα έσφιξα πάλι εγώ με κλειδί όταν μου ξελασκαρε το πρώτο

36 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

ρεσυ αν εισαι αθηνα μιλαμε για κοστος 5-10 για καθε τροχο (μαζι με ασφαλειας)

Από επαρχία είμαι αλλά θα το ψάξω κάπου θα βρω το πιο οικονομικό 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, G&A είπε

Δεν έχει σημασία γιατί τα έσφιξα πάλι εγώ με κλειδί όταν μου ξελασκαρε το πρώτο

Εάν έσφιξες και των δύο τροχών με κλειδί και όχι μόνο του αριστερού μόνος σου τότε φίλε κάτι άλλο συμβαίνει.Για σκέψου μήπως έχεις κάτι με κάποιον;;;;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, papoys1 είπε

Εάν έσφιξες και των δύο τροχών με κλειδί και όχι μόνο του αριστερού μόνος σου τότε φίλε κάτι άλλο συμβαίνει.Για σκέψου μήπως έχεις κάτι με κάποιον;;;;;

Μα δεν ενοχλήσει άνθρωπο,ούτε εδώ που μένω τώρα το γνωρίζουν και πολλοι.Ουτε διαμάχες με κανέναν έχω...

Δημοσ.

καλα δε θα γνουμε ντεντεκτιβ εδω ποιος και πως.

Ας βαλει μπουλωνια ασφαλειας να υσηχασει. Εδω σε ενα χρεπι που ειχα καποτε με ζαντες οτι ναναι ειχα βαλει ταπες πλαστικες (αλλα φαινοταν σαν αλουμινιου) στη βαλβιδα στα λαστιχα και πηγαν και τα πηραν ...τι να λεμε τωρα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

καλα δε θα γνουμε ντεντεκτιβ εδω ποιος και πως.

Ας βαλει μπουλωνια ασφαλειας να υσηχασει. Εδω σε ενα χρεπι που ειχα καποτε με ζαντες οτι ναναι ειχα βαλει ταπες πλαστικες (αλλα φαινοταν σαν αλουμινιου) στη βαλβιδα στα λαστιχα και πηγαν και τα πηραν ...τι να λεμε τωρα.

Καλά ναι σίγουρα.Το μπουλόνι ασφαλείας μπορεί να είναι 1 από τα 4;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...