costis ni Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω ένα Ινδό στο τηλέφωνο και του έχω δώσει το Virtualbox Windows10 x32 με το πρόγραμμα απομακρυσμένης συνδεσης supremo (κλασικά). Τί να κάνω παρακάτω; Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από costis ni
costis ni Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Ειναι πολυ συνθισμένο τελευταια. Τώρα μ εβαλε να κατεβασω teamviewer στο κινητό.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Ελπίζω ότι τον τρολάρεις αλλιώς σε κλέβει κανονικά.
costis ni Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ελπίζω ότι τον τρολάρεις αλλιώς σε κλέβει κανονικά. εσυ τι λες; εδω ειναι η μουφα σελιδα που μου εδειξε "Mυ microsoft ID " χαχαχχαχαχαχαχχχαχχαχα Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από costis ni
costis ni Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Βαρέθηκα και του έδειξα οτι τρέχει σε VirtualBox. Την άλλη φορά θα τους βάλω σε Ubuntu. Αυτά για τώρα, και να προσέχετε τους γονεις/θείους σας μ αυτούς τους Ινδους.
htaccess Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Απλά πρόσεχε τι κάνεις, κυκλοφορούν πολλά exploits "εκεί έξω" για virtual machine escape.
costis ni Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, donblunts είπε Τι ακριβώς θέλεις να καταφέρεις; Οση ώρα τους έφαγα, τόση ώρα δεν εξαπατούν κάποιον αδαή. Και δεν ειχα και τι να κάνω αυτη τη στιγμή. Μόλις τώρα, htaccess είπε Απλά πρόσεχε τι κάνεις, κυκλοφορούν πολλά exploits "εκεί έξω" για virtual machine escape. Αμα καταφέρουνε αυτοί οι μπουνταλάδες που κάνουν αυτή τη δουλεια να κάνουν virtual machine escape, όση ώρα βλέπω την οθόνη, εεεε καλά να πηδηχτω απ την ταράτσα.
donblunts Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, costis ni είπε Οση ώρα τους έφαγα, τόση ώρα δεν εξαπατούν κάποιον αδαή. Και δεν ειχα και τι να κάνω αυτη τη στιγμή. Και καλά έκανες
costis ni Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 τωρα πα να κανουνεν syskey kai de to briskoyn xaxaxa τι μπουνταλαδες
donblunts Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, costis ni είπε τωρα πα να κανουνεν syskey kai de to briskoyn xaxaxa τι μπουνταλαδες Κλείσε το connection και πεστους να μπουν με AnyDesk. Προσπάθησε να πάρεις permission στο PC τους και σβήνε αρχεία.
costis ni Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, donblunts είπε Κλείσε το connection και πεστους να μπουν με AnyDesk. Προσπάθησε να πάρεις permission στο PC τους και σβήνε αρχεία. Next Time. Θέλω πράκτις, δεν εχω ξαναδουλέψει τέτοιους.
Zerg13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Yπαρχουν αρκετα βιντεο στο internet με το πως να τους διαλυσεις τον υπολογιστη
costis ni Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Zerg13 είπε Yπαρχουν αρκετα βιντεο στο internet με το πως να τους διαλυσεις τον υπολογιστη Δεν είναι τόσο απλό ακριβώς, πρέπει να ανοίξεις file transmission χωρίς να το προσέξουν ή να κάνεις switch side πάλι χωρίς να το δούνε. Καλά το καλύτερο ειναι να τους βάλεις κανα keylogger που θα τα στέλνει σε σενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα