M4tR1x Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα στο community, θέλω να πάρω ακουστικά για τα παιχνίδια. Κυρίως παίζω fps, αυτή τη στιγμή κυρίως pubg. Budget μέχρι 60. Είδα κάποια όπως τα logitech g432 7.1 και τα corsair hs 50 pro. Επίσης έχω διαβάσει ότι έχει πολύ καλό software η Logitech ενώ για corsair δεν έχω ψαχτεί πολύ. Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας, εννοιείται και πέρα από αυτά που έχω αναφέρει. Θα μπουν σε λαπτοπ προς το παρών . (Dell 5577 insprion). Αναφορικά έχει μόνο μια θύρα 3.5mm από usb είμαστε καλά 😛 Eυχαριστώ για τον χρόνο σας.
FasTaker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) logitech εφοσον το budget σου αντεχει. Οχι μονο για το software αλλα και για το aftermarket support Προσωπικα εχω αλλο headset αλλα ξεφευγει σε τιμη οποτε δεν το προτεινω. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από FasTaker
M4tR1x Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα cloud II gun metal αξίζουν; Γενικά τα hyperx Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από M4tR1x
simplemaths Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, M4tR1x είπε Τα cloud II gun metal αξίζουν; Γενικά τα hyperx Ναι. Στα λευτά αυτά κρίνε απο βαθμολογία σκρουτζ, μια χαρα θα είναι. Επίσης να έχεις στο νου σου πως το 7.1 που είπες είναι virtual, stereo θα είναι τα ακουστικά που κοιτας. Γενικά το software surround όσο το έχω δοκιμάσει είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙ, εσένα ίσως να σου αρέσει αλλά σίγουρα δεν βολέυει σε fps.
M4tR1x Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άρα κοιτάμε g432 ή έχεις κάτι αλλό κατα νου να προτείνεις; Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από M4tR1x
CONAN_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε hyper x. Απλα κορυφαία, με άριστο ήχο και ένταση ! (ειδικά αν μπορέσεις να το συνδυάσεις με μια καλή , εξωτερική μιας και έχεις λάπτοπ, κάρτα ήχου , τότε το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει !
Tantalord Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίζει προσφορά στα 60€ σε πολλά μαγάζιά,τα Creative Gaming Headset H6 Soundblaster X. Είναι το mid-range μοντέλο της εταιρεία και έχουν γραφτεί αρκετές καλές κριτικές. Προσωπικά έχω άλλα ακουστικά, αλλά με ψήνουν σε αυτήν την τιμή. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Tantalord
Koeman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/21176104/Astro-A10-Blue.html Στην κατηγορία ακουστικά gaming είναι πάρα πολύτίμιο vfm με καλό μικρόφωνο και σε καλή τιμή. Τα είχα για ένα διάστημα τώρα τα έχω για καβάτζα. Έχω και τα Creative Gaming Headset H6 Soundblaster X και κάθονται. Για τα λεφτά τους είναι τίμια, είναι άνετα και ελαφριά. Ο ήχος οκ. Έχουν χειρότερο μικρόφωνο από τα a10 για όποιον παίζει ρόλο και αυτό. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από Koeman
elpaso1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ πάντως μέχρι στιγμής το surround το έχω απενεργοποιημενο. Βέβαια ίσως να μην έχω παίξει ακόμα παιχνίδια που να το αξιοποιούν και να βολεύει, όπως fps και action.
simplemaths Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 15 ώρες πριν, elpaso1 είπε Εγώ πάντως μέχρι στιγμής το surround το έχω απενεργοποιημενο. Βέβαια ίσως να μην έχω παίξει ακόμα παιχνίδια που να το αξιοποιούν και να βολεύει, όπως fps και action. Δεν υπάρχει virtual surround από ακουστικά που να βολεύει, άλλο να το ανοίξεις μέσα απο το παιχνίδι πχ dolby atmos. Τα ακουστικά το κάνουν με software και είναι για να δώσει soundstage σε μουσική. Σε fps πχ σε καλό επίπεδο δεν έχει κανένα νόημα να το εχεις ον
elpaso1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Τότε γιατί το έχουν τα gaming ακουστικά και το πληρώνεις έξτρα λεφτά;
simplemaths Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Τότε γιατί το έχουν τα gaming ακουστικά και το πληρώνεις έξτρα λεφτά; Marketing. Όλα τα ακουστικά εκτός απο high end είναι στερεο, οπότε το surround είναι μέσω software. Όλα τα fps είναι σχεδιασμένα να δουλεύουν με στερεο ακουστικά. Ίσως σε κάποια ταινία να νιώσεις το βάθος με το surround? Δεν μπορώ να σκεφτώ παραπάνω χρήσεις. Επίσης γιαυτό κράζουν audiophiles όταν πάμε και σκάμε 100ρικα για "gaming" ακουστικά. γιατί αγοράζουμε features τα οποία είναι άχρηστα.
elpaso1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Τα gaming ακουστικα εχουν μικροφωνο και συνηθως κουμπια για ρυθμιση της εντασης και ειναι πιο ξεκουραστα και εχουν αντοχη στον ιδρωτα.
simplemaths Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, elpaso1 είπε Τα gaming ακουστικα εχουν μικροφωνο και συνηθως κουμπια για ρυθμιση της εντασης και ειναι πιο ξεκουραστα και εχουν αντοχη στον ιδρωτα. Όχι. Τα headset έχουν μικρόφωνο. Αντοχή σε ιδρώτα δεν ισχύει σε τέτοια ακουστικά, δεν θα τα πάρεις στο γυμναστήριο. Κουμπιά για ρύθμιση έχουν τα περισσότερα ακουστικά. Το "gaming" είναι καθαρά μαρκετινγκ για να πουλήσουν headset ενώ μπορείς απλά να πάρεις κανονικά ακουστικά καλύτερης ποιότητας + εξωτερικό μικρόφωνο με άλλα 15 ευρώ και να κάνεις την δουλειά σου. Δεν λέω πως δεν αξίζουν αρκετά gaming ακουστικά και πως δεν βολεύει το να έχουν και μικρόφωνο πάνω, απλά λέω πως ο όρος "gaming" είναι καθαρά μαρκετινγκ για να πουλήσουν rgb και μέτρια spec σε πιο πάνω τιμή. Ορίστε και ένα λίγο παλιό ποστ σχετικά με το θέμα. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από simplemaths 1
pirmen56 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Στις 20/2/2020 στις 12:36 ΜΜ, simplemaths είπε Δεν υπάρχει virtual surround από ακουστικά που να βολεύει, άλλο να το ανοίξεις μέσα απο το παιχνίδι πχ dolby atmos. Τα ακουστικά το κάνουν με software και είναι για να δώσει soundstage σε μουσική. Σε fps πχ σε καλό επίπεδο δεν έχει κανένα νόημα να το εχεις ον Είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα. Με τη διαφορά ότι το surround των παιχνιδιών κάποιες φορές έχει πληροφορία και για το ύψος(360 μοίρες). Όπως το dolby atmos. Όλα τα virtual surround βασίζονται σε ένα HRTF και θέλει ψάξιμο για να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου HRTF(βλέπε το δωρεάν HESUVI). Ακόμα και χωρίς ιδιαίτερα καλό HRTF σου δίνει πληροφορία για διαγώνιους ήχους. Πράγμα που δεν μπορεί να γίνει σε stereo. Αν έχει και λίγο room simulation(reverb) σου δίνει και καλή αίσθηση της απόστασης. Επιβεβαιωμένα το καλύτερο αποτέλεσμα είναι με ανοικτού τύπου hi end ακουστικά και όχι με τα γνωστά gaming κλειστού τύπου. Από εκεί, δυστυχώς, απέκτησαν κακή φήμη αυτοί όλοι αυτοί οι αλγόριθμοι. Για τον TS μια καλή και φθηνή λύση με άριστες μετρήσεις για τα λεφτά τους είναι τα logitech G432 που ανέφερε αρχικά: https://www.rtings.com/headphones/reviews/logitech 22 ώρες πριν, elpaso1 είπε Τα gaming ακουστικα εχουν μικροφωνο και συνηθως κουμπια για ρυθμιση της εντασης και ειναι πιο ξεκουραστα και εχουν αντοχη στον ιδρωτα. Δεν είναι πιο ξεκούραστα άσχετα αν η ταμπέλα τους υπονοεί κάτι τέτοιο. Με ένα HD598, DT 990pro ή παρόμοια θα ξεχάσεις τι θα πει ιδρώτας και πόνος στον αυχένα από το βάρος. Δες τις μετρήσεις του rtings.com για θερμοκρασία και βάρος. Απλά δεν τα βρίσκεις σε τιμές κάτω των 150-200€ αν βάλεις μέσα και κάποιο υποτυπώδες amp ή discrete κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα