Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Έχω περάσει 3 5700 XT και 2 5700 (μαζί και την δική μου). 

Καμία ΜΑ ΚΑΜΊΑ από τις 5 δεν μπήκαν απροβληματιστα τελείως. Στις 2 από αυτές δεν περνιοντουσαν οι drivers χωρίς format (εννοείται ddu σε όλες πριν τις βάλω), η μία που συνδέθηκε σε tv είχε και έχει θέματα με τον ήχο over HDMI. Black screens λίγο πολύ έφαγαν τουλάχιστον 2-3 όλες. Η μία ακόμα και τώρα δεν πάει καλά. 

Οπότε εγώ λέω, αν θέλετε plug n play ΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ. 

Αν σας αρέσει να σκαλιζετε και θέλετε να δώσετε 100€ λιγότερα για ίδιες επιδόσεις θα την βρείτε την άκρη σας. Go for it. 

Εγώ με την δική μου είχα απογοητευτεί στην αρχή και είναι άσχημο να έχω παλιότερους drivers για λόγους stability, αλλά με -100€ άξιζε τις 3 ώρες ψάξιμο για να είναι κομπλέ.

Εννοείται πως δεν είναι δεσμευτικό κάποιο συγκεκριμένο είδος τροφοδοτικού, αρκεί να καλύπτει τις ανάγκες της κάρτας που δεν είναι όσο τρομερές έχουν στο μυαλό τους κάποιοι.

καλημέρα,

ποτέ έκανες αυτές τις εγκαταστάσεις το 2019; ή τώρα γιατί υποτίθεται ότι πολλά από αυτά τα προβλήματα έχουν στρώσει (λέμε τώρα).

τελικά σε ποιο driver έκατσες; εγώ μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα με κανέναν είμαι σχεδόν latest αλλα εχω single monitor setup και εχω κάνει τα tweaks παραπάνω

Επεξ/σία από spigias
  • Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια γύρα στις αγγελίες και θα βρείτε αρκετές 5700xt προς πώληση. 

Δεν γίνεται να δίνεις 400 ευρώ να ανοίγεις ζελατίνα να την κουμπώνεις και να λες οκ δεν περιμένω να παίξει κατευθείαν. Είναι κόντρα στην λογική του αγοράζω κάτι καινούργιο για να κάνω αναβάθμιση...να παίξω θέλω όχι να σπάσω τα νεύρα μου στα φόρουμς. Πολύ λόττο η φάση άλλος λέει δεν είχα θέμα κι άλλος λέει μου έσβησαν και οι 2 οθόνες όσο σας έγραφα εδώ, τι συζητάμε τώρα.

Όσοι ψάχνουν κάρτα και δεν διαβάζουν φόρουμς θα ενθουσιαστούν προφανώς.  Όσοι τα γνωρίζουν τα προβλήματα για μένα δεν την αγοράζουν μέχρι να πει η κοινότητα ότι τα προβλήματα διορθώθηκαν αλλοιώς γιατί να την πάρεις;

Επεξ/σία από Koeman
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Koeman είπε

Μια γύρα στις αγγελίες και θα βρείτε αρκετές 5700xt προς πώληση. 

Δεν γίνεται να δίνεις 400 ευρώ να ανοίγεις ζελατίνα να την κουμπώνεις και να λες οκ δεν περιμένω να παίξει κατευθείαν. Είναι κόντρα στην λογική του αγοράζω κάτι καινούργιο για να κάνω αναβάθμιση...να παίξω θέλω όχι να σπάσω τα νεύρα μου στα φόρουμς. Πολύ λόττο η φάση άλλος λέει δεν είχα θέμα κι άλλος λέει μου έσβησαν και οι 2 οθόνες όσο σας έγραφα εδώ, τι συζητάμε τώρα.

Όσοι ψάχνουν κάρτα και δεν διαβάζουν φόρουμς θα ενθουσιαστούν προφανώς.  Όσοι τα γνωρίζουν τα προβλήματα για μένα δεν την αγοράζουν μέχρι να πει η κοινότητα ότι τα προβλήματα διορθώθηκαν αλλοιώς γιατί να την πάρεις;

Το να κουμπωσεις καρτα και να μην παιζει ειναι ιδαιτερα σπαστικο ακομη και αν δωσεις 100 ευρω.

Δημοσ.
43 minutes ago, spigias said:

παιδιά εδώ η ίδια η AMD δεν ξέρει την λύση στο πρόβλημα, εμείς θα το βρούμε; Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βγάζουμε παράγοντες εκτός

τροφοδοτικό, windows10, bios update, drivers, motherboard, fastboot=off, pci-ex link state power managment=off, ddu, pci exp link speed=3,pc power profile=high perf,wattman=default,chil=off adaptive synch=off sharpening=off

Ισχυουν ολα αυτα και για εμενα που παιρνω 1η φορα amd καρτα, ειναι πραγματα πρωτογνωρα. Με την Nvidia, εβαζα απλα τους καινουριους drivers καθε μηνα, ουτε driver uninstall εκανα σε safe mode, ουτε bios πειραζα, τιποτα απολυτως. Και ουτε περιεργους θορυβους μεσα απο την καρτα γραφικων ακουγα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, spigias είπε

καλημέρα,

ποτέ έκανες αυτές τις εγκαταστάσεις το 2019; ή τώρα γιατί υποτίθεται ότι πολλά από αυτά τα προβλήματα έχουν στρώσει (λέμε τώρα).

τελικά σε ποιο driver έκατσες; εγώ μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα με κανέναν είμαι σχεδόν latest αλλα εχω single monitor setup και εχω κάνει τα tweaks παραπάνω

Καλημέρα συμφορουμιτη. είμαι δουλειά αλλά αν θυμάμαι καλά έχω τους 19.1.4. 

Δεν έχεις πρόβλημα με κανέναν, αλλά έχεις ΣΧΕΔΟΝ latest, ένα monitor και έχεις κάνει 5-6-7 tweaks. Για μένα και για σένα ίσως είναι 10 λεπτά 30 λεπτά 5 ώρες κλπ. Για κάποιους είναι ακατόρθωτο γιατί δεν οφείλεις να ξέρεις από tweaking αγοράζοντας μια κάρτα γραφικών. Αν είχες βάλει απλά τους drivers και ΑΝ μπαίνανε με την πρώτη ίσως να μην ήσουν κομπλέ. 

Δίκιο έχουν αυτοί που λένε ότι είναι απαράδεκτο κλπ να θέλει ιδρώτα για να παίξει η κάρτα, από την άλλη κι εμείς ξέρουμε ότι παίρνουμε τα ρίσκα μας για να παίξει για να γλιτώσουμε ένα αρκετά καλό πόσο. 

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουν όλοι ότι θέλει tweaking και λογικό είναι, μπήκε ο άλλος είδε 5 αστεράκια αξιολογήσεις , την αγόρασε λέει "θα βάλω drivers και τέλος" για ως εκεί φτάνουν οι γνώσεις του επί του θέματος. Αυτός ο καημένος δεν φταίει σε τίποτα αν τρώει black screens. 

• Like 2
Δημοσ.

ΓΙα αυτο το λογω εχουν και τοσο μικρο μεριδιο αγορας πιστευω. Παρολο που εχουν χαμηλη τιμη. https://store.steampowered.com/hwsurvey/videocard/

Δειτε ποσοι εχουν Nvidia και ποσοι amd. Παντου σε forums και reddit διαβαζω για προβληματα με τις amd navi. Φαντασου να ειχαν τον ιδιο αριθμο πωλησεων με την 2060 ή την 1660 ας πουμε. Θα ειχε παθει black out το ιντερνετ!

Δημοσ.

Έχω τη συγκεκριμένη κάρτα από τον Οκτώβριο του 2019 με την προηγούμενη προσφορά του Πλαισίου (430€). Μέσα σε αυτό το διάστημα η κάρτα έχει παίξει στα 1080p (single-monitor setup) Odyssey, Division 2, Red Dead Redemption 2, Diablo3, Star Wars Jedi Fallen Order, Outer Worlds, Anthem, Batman Arkham Asylum και City, Ghost Recon Breakpoint, Wolcen. Σε όλα πλην του RedDead2 με max όλα τα settings (Ultra). Στο RedDead2 τα textures στο Ultra και μόνο shadows και volumetric ελαφρώς χαμηλωμένα για να βγάζει η κάρτα σταθερά πάνω από 60fps (custom optimization με έμπνευση από τα 2 σχετικά βιντεάκια του Hardware Unboxed). Να συμπληρώσω πως είναι η 1η μου AMD κάρτα, για πάνω από 10 χρόνια χρησιμοποιώ κυρίως Nvidia χωρίς ιδιαίτερο παράπονο (σε windows και linux), οπότε το "ρίσκαρα", την προτίμησα έναντι μιας αντίστοιχης 2070Super έπειτα από αρκετό καιρό αναμονής και σκέψης/μελέτης.

Οι προσωπικές υποκειμενικές εμπειρίες που έχω να μοιραστώ είναι:

1. Η κάρτα είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ και προσφέρει χαρά, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά της, σε όποιον με ρωτάει τη συνιστώ χωρίς να του κρύβω τα ενδεχόμενα προβλήματα. Δεν έχω σε καμία περίπτωση σκέψεις μετάνοιας ή επιστροφής της κάρτας και απόδραση πίσω στην Nvidia.
  2. Κάποια προβλήματα (όχι όλα) πολλές φορές οφείλονται στον τίτλο και όχι στο hardware (κάρτα) ή στο software (drivers). Τυπικά παραδείγματα από την προσωπική μου εμπειρία η μη-σταθερότητα του Breakpoint ή το stuttering του JediFallenOrder ή οι πρώτες "άτσαλες" εβδομάδες του performance/crashing του RedDead2.
  3. Οι drivers βγάζουν συχνά updates και προσφέρουν παρατηρήσιμες βελτιώσεις από έκδοση σε έκδοση και ανάλογα τον τίτλο και τί διορθώνουν μέσα σε αυτόν (είμαι πάντα με latest, χωρίς ddu από έκδοση σε έκδοση).
  4. Δεδομένης της φήμης που είχε η AMD σε "άλλες εποχές", νομίζω πως οι drivers αυτή τη στιγμή είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, εκτιμώ πως θα στρώσουν και τα τελευταία known issues. Με τα δεδομένα της Nvidia, έχετε δίκιο, έχουν καθυστερήσει, όμως το παλεύουν και ίσως χρειάζεται κι άλλη υπομονή. Αυτό μπορείτε να το θεωρήσετε στα αρνητικά της.
  5. Αν κρατήσει για 3 χρόνια με settings στο Ultra ή πολύ κοντά στο Ultra (εννοώντας τους καινούριους τίτλους), θα τη θεωρήσω απολύτως πετυχημένη αγορά.
  6. Η κάρτα έχει minimum requirement τα 600W τροφοδοσίας και recommended 650W, εγώ την οδηγώ με 750W.
  7. Η κάρτα έχει 2 βύσματα τροφοδοσίας, αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να τροφοδοτηθεί από 2 ξεχωριστές παροχές (2 ξεχωριστά καλώδια) από το PSU, όχι από 1 καλώδιο που στην άκρη έχει 2 φύσσες. Αν το τροφοδοτικό σας δεν προσφέρει 2 ξεχωριστά καλώδια που να μπορούν να συνδεθούν πάνω της, αυτό είναι μια ένδειξη ότι χρειάζεστε άλλο τροφοδοτικό.
  8. Σε κάποιους τομείς οι drivers είναι "πιο μπροστά" από της nvidia, κυρίως στο monitoring και στο γεγονός οτι μπορείς να πειράξεις τα ρεύματα και το OC από εκεί και όχι με κάποιο 3ο software.
  9. Είναι πασιφανές πως αν τελικά δεν "κάθεται" στο σύστημά σας και έχει προβλήματα, δικαιούστε να την αλλάξετε (όχι κατ' ανάγκη με την ίδια) και το κατάστημα αγοράς δεν θα το αρνηθεί αυτό. Συγκεκριμένα στο Πλαίσιο έχω επιστρέψει πράγματα επειδή το μετάνιωσα, φροντίζοντας πάντα να βρίσκονται σε άψογη κατάσταση και ποτέ δεν είχα πρόβλημα να συνεννοηθώ με τους ανθρώπους και να με εξυπηρετήσουν (αφού τα έλεγξαν προφανώς). Αν μιλήσετε για ασυμβατότητα με το setup σας (υπόλοιπο σύστημα, ή το monitor setup), δεν γίνεται να αρνηθούν να κάνουν αλλαγή, θα πρέπει να βρεθεί μια λύση.
  10. Το AMD Reward δεν το δίνουν αμέσως ίσως για να αποφύγουν abusαρίσματα τύπου αγοράζω την κάρτα, την επιστρέφω άθικτη αλλά κρατάω τους κωδικούς. Με μια απλή συνεννόηση τους στέλνουν αργότερα, δεν είναι τίποτα, εγώ το πήρα 1.5 μήνα μετά γιατί δεν το βιαζόμουν και ιδιαίτερα (και βασικά ήθελα να σιγουρέψω πως θα δώσουν και game και όχι μονο xbox game pass). Επίσης να έχετε υπόψη πως για να πάρετε τον κωδικό πρέπει να τρέξετε ένα .exe της AMD για να δεί ότι όντως υπάρχει κουμπωμένο AMD Hardware πάνω στο PC. (μετά από αυτό το βήμα, όμως, ο κωδικός είναι δικός σας και τον κάνετε ό,τι θέλετε).
  • Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.

πολυ καλη προσφορα παιδια , παρτε. την εχω απο δεκεμβριο στα 440 απο το multicopter.

Η καρτα εμενα προσωπικα δν ειχα κανενα θεμα , απλα περασα drivers και ολα οκ. εχω τους 19.12.3 εαν θυμαμια καλα. δν μαρεσαν οι 20χχχ drivers , δυσκολο μενου. καποια στιγμή θα τους αλλαξω.

τα -40 ευρω εινια καλη φασι για οποιον σκεφτοτανε 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Καλημέρα συμφορουμιτη. είμαι δουλειά αλλά αν θυμάμαι καλά έχω τους 19.1.4. 

Δεν έχεις πρόβλημα με κανέναν, αλλά έχεις ΣΧΕΔΟΝ latest, ένα monitor και έχεις κάνει 5-6-7 tweaks. Για μένα και για σένα ίσως είναι 10 λεπτά 30 λεπτά 5 ώρες κλπ. Για κάποιους είναι ακατόρθωτο γιατί δεν οφείλεις να ξέρεις από tweaking αγοράζοντας μια κάρτα γραφικών. Αν είχες βάλει απλά τους drivers και ΑΝ μπαίνανε με την πρώτη ίσως να μην ήσουν κομπλέ. 

Δίκιο έχουν αυτοί που λένε ότι είναι απαράδεκτο κλπ να θέλει ιδρώτα για να παίξει η κάρτα, από την άλλη κι εμείς ξέρουμε ότι παίρνουμε τα ρίσκα μας για να παίξει για να γλιτώσουμε ένα αρκετά καλό πόσο. 

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουν όλοι ότι θέλει tweaking και λογικό είναι, μπήκε ο άλλος είδε 5 αστεράκια αξιολογήσεις , την αγόρασε λέει "θα βάλω drivers και τέλος" για ως εκεί φτάνουν οι γνώσεις του επί του θέματος. Αυτός ο καημένος δεν φταίει σε τίποτα αν τρώει black screens. 

σωστά τα λές απαράδεκτο είναι και αν δεν κάνουν κάτι γρήγορα θεωρώ οτι θα είναι μεγάλο πλήγμα για την AMD, απλά για να ξέρεις ολα αυτά τα tweak τα είχα κάνει για την r9 290 που είχα πρίν και θα μου πεις γιατί πήγες και ξανά πήρες amd, ε τι να πω είμαι τσίπης και μαζόχας.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spigias είπε

σωστά τα λές απαράδεκτο είναι και αν δεν κάνουν κάτι γρήγορα θεωρώ οτι θα είναι μεγάλο πλήγμα για την AMD, απλά για να ξέρεις ολα αυτά τα tweak τα είχα κάνει για την r9 290 που είχα πρίν και θα μου πεις γιατί πήγες και ξανά πήρες amd, ε τι να πω είμαι τσίπης και μαζόχας.

Ρε εσύ τα έκανες! Κι εγώ τα έκανα και να σου πω την αλήθεια μου άρεσε κιόλας. Είναι και θέμα γοήτρου τα 100€, νιώθεις μια ικανοποίηση ρε παιδί μου! 

13 λεπτά πριν, customer26 είπε

1. Η κάρτα έχει 2 βύσματα τροφοδοσίας, αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να τροφοδοτηθεί από 2 ξεχωριστές παροχές (2 ξεχωριστά καλώδια) από το PSU, όχι από 1 καλώδιο που στην άκρη έχει 2 φύσσες. Αν το τροφοδοτικό σας δεν προσφέρει 2 ξεχωριστά καλώδια που να μπορούν να συνδεθούν πάνω της, αυτό είναι μια ένδειξη ότι χρειάζεστε άλλο τροφοδοτικό

Δεν σημαίνει πως ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ. Και στα 5 συστήματα που έβαλα Navi όλα παίζουν πλέον με 1 παροχή για κοσμητικους λόγους. Στα 2 πρώτα έβαλα αρχικά 2 παροχές και έπειτα δοκίμασα με 1, ουδεμία διαφορά. Έπειτα έβαζα κατευθείαν 1.

Βέβαια όλα τα τροφοδοτικά ήταν τουλάχιστον τίμια και τα περισσότερα 550w (1-2 ήταν 650). Αν έχετε κάνα χρεπι βάλτε 2...

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Και εγω παρελαβα εχθες απο το κασταστημα του plaisiou, ερχομενως απο 1080ti η αλλαγη εγινε καθαρα για την εγγυηση - τα παιχνιδια - αλλα και την εμφανιση της καρτας ( για εμενα ισως η ομορφοτερη απο amd-nvidia ) , εκανα φυσικα ddu ( οχι safe mode ) και ολα τα καθαρισματα πριν την βαλω.

Εγκατασταση των τελευταιων drivers και κατευθειαν για τεσταρισμα. Ολα οκ αρχικα, εκανα και ενα UV ισα ισα για να μειωσω και αλλο τον ηχο. (1085mV στα 2070 target , η καρτα παιζει 2030-2050 σχεδον σταθερα με αρκετα καλες θερμοκρασιες ~72C )

Τεσταρα heaven 1 ωρα , 3 runs superposition ,  Apex - Witcher 3 - CS  ολα τελεια με freesync.

Πρωτο φαουλ , περιεργο artifacting με πρασινα pixels (οχι απο μνημες γιατι φαινονται pixels ) στο PUBG πατωντας tab/menu, στο gameplay παντως ολα οκ :P  ( Αρχικα νομιζω οτι εφταιγε το UV  αλλα τζιφος, κατι παιζει με το κωλογκαμε )

Δευτερο φαουλ, σε video playback και συγκεκριμενα στο mpc hc με FREESYNC + ENHANCED SYNC  βαραει freeze και black screen. απενεργοποιωντας το ENHANCED SYNC ομως το προβλημα εξαφανίστηκε.

Σε γενικες γραμμες λιγα προβληματα θα ελεγα, αν παρατηρησω κατι αλλο θα σας ενημερωσω.

Spoiler

20200218_144006.jpg.38db69e4b3ed5667126f9a72843c7204.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, xSense είπε

Καλημερα σε ολους.

Και εγω παρελαβα εχθες απο το κασταστημα του plaisiou, ερχομενως απο 1080ti η αλλαγη εγινε καθαρα για την εγγυηση - τα παιχνιδια - αλλα και την εμφανιση της καρτας ( για εμενα ισως η ομορφοτερη απο amd-nvidia ) , εκανα φυσικα ddu ( οχι safe mode ) και ολα τα καθαρισματα πριν την βαλω.

Εγκατασταση των τελευταιων drivers και κατευθειαν για τεσταρισμα. Ολα οκ αρχικα, εκανα και ενα UV ισα ισα για να μειωσω και αλλο τον ηχο. (1085mV στα 2070 target , η καρτα παιζει 2030-2050 σχεδον σταθερα με αρκετα καλες θερμοκρασιες ~72C )

Τεσταρα heaven 1 ωρα , 3 runs superposition ,  Apex - Witcher 3 - CS  ολα τελεια με freesync.

Πρωτο φαουλ , περιεργο artifacting με πρασινα pixels (οχι απο μνημες γιατι φαινονται pixels ) στο PUBG πατωντας tab/menu, στο gameplay παντως ολα οκ :P  ( Αρχικα νομιζω οτι εφταιγε το UV  αλλα τζιφος, κατι παιζει με το κωλογκαμε )

Δευτερο φαουλ, σε video playback και συγκεκριμενα στο mpc hc με FREESYNC + ENHANCED SYNC  βαραει freeze και black screen. απενεργοποιωντας το ENHANCED SYNC ομως το προβλημα εξαφανίστηκε.

Σε γενικες γραμμες λιγα προβληματα θα ελεγα, αν παρατηρησω κατι αλλο θα σας ενημερωσω.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

20200218_144006.jpg.38db69e4b3ed5667126f9a72843c7204.jpg

κανε ενα record το game, δες έχει πράσινα Pixel το βιντεο που τράβηξες;

προσοχή οι βλακο drivers νομιζουν oti ο mpc-hc ειναι παιχνίδι πας στα global setting της κάρτας και βγάλε settings οπως το ENHANCED SYNC,chill... και μετα σε κάθε ξεχωριστό Game profile θα τα βάζεις ενα ενα κατ επιλογήν. επίσης αν η κάρτα σου έχει φτιάξει ήδη προφιλ για τον mpc-hc θα πρέπει η να το σβήσεις η να βγάλεις τα παραπάνω settings.

ομορφιές εεε;

Επεξ/σία από spigias
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, spigias είπε

κανε ενα record το game, δες έχει πρασινα Pixel;

προσοχή οι βλακο drivers νομιζουν oti ο mpc-hc ειναι παιχνίδι πας στα global setting της κάρτας και βγάλε settings οπως το ENHANCED SYNC,chill... και μετα σε κάθε ξεχωριστό Game profile θα τα βάζεις ενα ενα κατ επιλογήν. επίσης αν η κάρτα σου έχει φτιάξει ήδη προφιλ για τον mpc-hc θα πρέπει η να το σβήσεις η να βγάλεις τα παραπάνω settings.

ομορφιές εεε;

Κατι ειχα ψιλιαστει με τους drivers, και εντωμεταξύ , παιζει και το freesync στο Video Playback :P 

Θα το δοκιμασω αυτο που λες με τα πρασινα pixels το απογευμα, δεν το ειχα σκεφτει.

Ναι η καρτα ειναι πολυ ομορφη, γενικα ζαχαρωνω τις Nitro απο τις VEGA 

Επεξ/σία από xSense
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, xSense είπε

Κατι ειχα ψιλιαστει με τους drivers, και εντωμεταξύ , παιζει και το freesync στο Video Playback :P 

Θα το δοκιμασω αυτο που λες με τα πρασινα pixels το απογευμα, δεν το ειχα σκεφτει.

ααα!! βασικό άλλαξε display port cable ,gpu port, και αν μπορεις και οθόνη και δες αν σου κάνει κάτι

και βάλε την οθόνη στα 60hz

Επεξ/σία από spigias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα τα τρεμοπαιγματα που κανει οταν σκρολαρω στο chrome εμενα με ανησυχουν .... και εχω βαλει και αλλα καινουργια καλωδια .Και αλλη καινουργια οθονη τη AoC 32G1

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...