Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αυτη ειναι τιμη. Μπραβο στο plaisio. Η καλυτερη 5700xt εκει εξω. Τσιμπατε και game pass και τα 2 παρακατω παιχνιδια

Monster Hunter World: Iceborn Master Edition & Resident Evil 3

Τρομερο deal. 

Καλυτερα καποιος να ρωτησει διοτι δε νομιζω να ισχυει η προσφορα στο πλαισιο

https://www.amd.com/en/promotions/game-bundle-radeon

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lightsout είπε

Εντάξει, μια βδομάδα αφού αγόρασα 2070 super στα 500 ευρώ, σκάει αυτό.. Καλά ξεκίνησε η εβδομάδα μου. 

Έντάξει πιο καλή είναι αυτή που αγόρασες ελαφρώς και σίγουρα δεν θα έχεις κάποιο θέμα driver.. Απλά έδωσες και κάτι παραπάνω. 

Επεξ/σία από TheMechanic1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο ειναι οποιος ενδιαφερεται, να την αγορασει και να δει μονος του αν θα του βγαλει θεματα η οχι. Αν του βγαλει, μπορει να την επιστρεψει 🙂

Επεξ/σία από GeneralHarobi
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Το λέει πιο κάτω με κόκκινα γράμματα. Στο τέλος του με μια ματιά.

ε τους ατιμους και οσο ισχυε η προσφορα upgrade24 δε το ειχανε. ειχα ψηθει να πουλησω τη 5700 pulse και να τη ξαναγορασω στα ιδια λεφτα για να παρω τα παιχνιδια (πουστια ξερω :P)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

ε τους ατιμους και οσο ισχυε η προσφορα upgrade24 δε το ειχανε. ειχα ψηθει να πουλησω τη 5700 pulse και να τη ξαναγορασω στα ιδια λεφτα για να παρω τα παιχνιδια (πουστια ξερω :P)

Και εγώ σκεφτόμουν να πουλήσω την pulse για να πάρω την nitro αλλά είδη έχω καλή κάρτα που τρέχει κανονικά όπως λέω να μην μπω στον κόπο.

Τι είναι το upgrade24;

Επεξ/σία από John_on_PC
Δημοσ.

Άντε σιγά σιγά να βγάλει και την special edition να την κάνω τράμπα με την pulse που πήρα απ'την προηγούμενη προσφορά... όσο για τουςdrivers τπτ το ιδιαίτερο...2-3 φορές την εβδομάδα τρώω μια μαύρη εικόνα αλλά με επανεκκίνηση δεν μου παρουσιάζει ξανά πρόβλημα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Και εγώ σκεφτόμουν να πουλήσω την pulse για να πάρω την nitro αλλά είδη έχω καλή κάρτα που τρέχει κανονικά όπως λέω να μην μπω στον κόπο.

Τι είναι το upgrade24;

μεχρι πριν μερικες μερες ουσιαστικα σου εκανε 24% εκπτωση με το κωδικο αυτο σε μητρικες και καρτες γραφικων. οποτε η 5700 pulse πηγαινε στα 320 ευρω που ειχε και στο black friday. δε νομιζω οτι αξιζε κατι αλλο διοτι το πλαισιο τα χει πανακριβα

Δημοσ.

σαν κατοχος της καρτας να πω οτι μοναδικο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι τα black screens τα οποια συμβαινουν μονο στο gaming και οχι συνεχεια. Ειναι στα known issues καποια στιγμη θα διορθωθει, ας ελπισουμε αμεσα. Κατα τα αλλα κανενα θεμα, η καρτα στα 400€ ειναι μια παρα πολυ καλη προσφορα! Για 1440p ειναι ικανοποιητικη σε ΑΑΑ καινουργιους τιτλους αλλα μην περιμενετε πολλα fps. Σε 1080p τα fps ειναι υπεραρκετα σε ολα τα games. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Anthony3091 είπε

σαν κατοχος της καρτας να πω οτι μοναδικο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι τα black screens τα οποια συμβαινουν μονο στο gaming και οχι συνεχεια. Ειναι στα known issues καποια στιγμη θα διορθωθει, ας ελπισουμε αμεσα. Κατα τα αλλα κανενα θεμα, η καρτα στα 400€ ειναι μια παρα πολυ καλη προσφορα! Για 1440p ειναι ικανοποιητικη σε ΑΑΑ καινουργιους τιτλους αλλα μην περιμενετε πολλα fps. Σε 1080p τα fps ειναι υπεραρκετα σε ολα τα games. 

Να προσθέσω πως οι hardware unboxed έχουν ένα φοβερό playlist με optimisation guides για AAA games κυρίως του 2019 που σε 1440p μπορούν να βελτιώσουν τα fps με ελάχιστη διαφορά στην εικόνα.

• Like 1
Δημοσ.

Κατοχος της Pulse απο Black Friday και θα ξαναπαιρνα 5700ΧΤ με κλειστα ματια. Τα θεματα των drivers ειναι σε μειοψηφια χρηστων και πιθανον σε καποιους το προβλημα να ειναι καποιο μετριο τροφοδοτικο η καποια ασταθεια στο συστημα. Αν καποιος συνεχιζει να δισταζει, βαζει αλλα 100 ευρω και παει σε 2070S για παρομοιες επιδοσεις. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει επίσης να ταλαιπωρηθείτε με τα free games που έρχονται μαζί με την κάρτα, διότι σε παλαιότερη προσφορά BF με τις RX 590 μερικοί πήραν τους κωδικούς με μεγάλη καθυστέρηση η και καθόλου μετά από πολλά τηλεφωνήματα στο ΠΛΑΙΣΙΟ.

Επεξ/σία από Tantalord
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...