stelios18120 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 2800mah μπαταρία, την αδειάζω για χαβαλέ. Κρίμα πάντως που έβαλαν τέτοια μπαταρία. Χαλάει όλο το σύνολο. 1
bilythekid Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά είναι pixel, έχουν περάσει δύο-τρία από τα χέρια μου, δεν είναι για όλους, αλλά παίρνει το.... πείραγμα! Οπότε η μπαταρία παίρνει πολύ βελτίωση, kernel, rom... και, και, και, άστο! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από bilythekid 1 1
bardull01 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Όποιος μπορεί να το πάρει αβλεπι,είναι απλά σουπερ 1
lionheart75 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, stelios18120 είπε 2800mah μπαταρία, την αδειάζω για χαβαλέ. Κρίμα πάντως που έβαλαν τέτοια μπαταρία. Χαλάει όλο το σύνολο. Eσένα προσωπικά θα σε χαλάσει και το μέγεθος. Είναι μικρό. Για το XL να κοιτάς, όπως και εγώ φυσικά.
stelios18120 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, lionheart75 είπε Eσένα προσωπικά θα σε χαλάσει και το μέγεθος. Είναι μικρό. Για το XL να κοιτάς, όπως και εγώ φυσικά. Καλά ναι εννοείται XL (αν πάρω βέβαια απόφαση να αλλάξω το P30 μου 😁)
konnak Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δυστυχώς δεν αγοράζεται το κινητό αυτό λόγω της μπαταρίας καθαρά. Είμαι κάτοχος Pixel 2 από το 2017 και ήμουν σε φάση ανανέωσης και σκεφτόμουν το 4. Αλλά η μπαταρία αυτή είναι ξεκάθαρα deal breaker. Ήδη στο Pixel 2 ένα battery anxiety πάντα το είχα, και σε ταξίδια που έβγαζα και πολλές φωτο το external battery στο τσαντάκι ήταν απαραίτητο. Στο Pixel 4 λόγω μεγαλύτερης οθόνης, 90Hz, κτλ. είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα (ενδεικτικά, το gsmarena δίνει 75h battery endurance στο Pixel 2 και 62h στο Pixel 4). Το άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη service στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν μέσω Amazon.de μπορείς να το στείλεις σε αυτούς. Και πάλι θα αργήσει αρκετά η φάση, και γενικά με όσα διαβάζω στο Reddit τα replacements είναι hit or miss. Κρίμα γιατί το software (ειδικά με το Android 10) είναι super smooth και η κάμερα είναι σταθερά στις 2-3 κορυφαίες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα