Προς το περιεχόμενο

"Elafry"antivirus??

jimn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα καλά έχετε τρελάθει όλοι; Τί του λέτε του παιδιού να βάλει το Kaspersky. Μπορεί να γονατίσει και τον καλύτερο υπολογιστή.

Το NOD32 που σου πρότεινε ο προηγούμενος είναι άψογο και ελαφρύ. Πολύ καλό και ελαφρύ είναι το F-Prot όπως και το BitDefender.

Μείνε μακριά από Norton και McAfee.

Πολύ καλό αλλά βαρύ είναι το PC-cillin Internet Security.

Αυτά από κάποιον που έχει ασχοληθεί με όλα τα antivirus που υπάρχουν και που τα έχει δοκιμάσει σε πάρα πολλούς υπολογιστές.

Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα και σε αυτήν την σελίδα:

http://antivirus.about.com/cs/beforeyoubuy/tp/aatpavwin.htm?PM=ss11_antivirus

Δημοσ.

isBatmanhere Mallon den ta les kala! Evales pote to KAspersky kai sou gonatise to pc ? Egw se osous to evala den eixan kanena prob. MExri kai se 486 to evala. (Exw dokimasei panw apo 15 antivirus se diafora pc) Dokimasa episis kai tin Lite ekdosi Kaspersky i opoia einai san poupoulo. Tha symfwnisw pantws oti kai to F-prot einai poli elafry.

Makria oxi mono apo Norton kai McAfee alla kai apo F-secure! Auto na deis ti gonatisma rixnei to pc.

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου SpY για το F-Secure που ξέχασα να το συμπεριλάβω στα "μείνε μακριά" antivirus, αλλά για το Kaspersky θα επιμείνω. Δοκίμασα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα την τελευταία έκδοση σε τρεις υπολογιστές. Ο δικός μου δεν είχε κανένα πρόβλημα αλλά είναι 2.4 AthlonXP με 1024ΜΒ μνήμη οπότε δύσκολα θα του δημιουργούσε προβλήματα οποιοδήποτε antivirus.

Όταν όμως το δοκίμασα σε P2 550 με 128ΜΒ μνήμη, σερνόταν λες και είχα βάλει το Norton. Φαντάσθηκα τότε ότι ο συγκεκριμένος υπολογιστής ήταν πολύ παλιός οπότε το δοκίμασα και σε έναν 1000 AthlonXP με 256ΜΒ μνήμη και έπαθα πλάκα με το πόσο αργά πήγαινε. Να σημειώσω ότι και οι δύο αυτοί υπολογιστές ήταν από Format. Με το που απεγκατέστησα το Kaspersky επανήλθαν και οι δύο στην κανονική τους ταχύτητα.

Πιστεύω πάντως ότι την καλύτερη προστασία την προσφέρει το Norton (ιδιαίτερα στα mail) αλλά ούτε να το αγγίξω δεν θέλω.

Αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιώ F-Prot σε όλους τους υπολογιστές και έχω για firewall το "Tiny Personal Firewall" το οποίο είναι άψογο και με πολλές ρυθμίσεις. Τον συνδυασμό αυτόν τον προτείνω ανεπιφύλακτα για πλήρη προστασία ακόμα και από διάφορα dialers που εγκαθίστανται από μόνοι τους αλλά και από προγράμματα τύπου Gator :evil: .

Αν θέλετε κάτι απλούστερο σε firewall αλλά εξίσου δυνατό δοκιμάστε το BlackICE. Και τα δύο είναι πολύ ελαφριά.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι το linux δεν ειναι "απλη" λυση.

Καποιο αντιvirus που να ελεγχει ΜΟΝΟ το download(απο browser, e-mail download managers κλπ)δεν υπαρχει?

Και οταν εισαι εκτος internet να ειναι ανενεργο?

Αυτο γονατιζει το pc,το οτι δουλευει και ελεγχει οτι γινεται στο background.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...