Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ FAR CRY

wardog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο 2 περιπου ωρες αγορασα το FarCry ελπιζοντας σε ενα καταπληκτικο παιχνιδι.Ελα ομως που οταν πηγα σπιτι και ξεκινησα την εγκατασταση ειδα οτι ενω θα επρεπε να ειχε 5 cd μεσα στη συσκευασια ειχε μονο 4.

Παιρνω αμεσως τηλεφωνο το μαγαζι που το αγορασα

Game Center Σολωμου 30 και Μποταση.

μιλαω με τον πωλητη και μην μπορωντας να κανει τιποτα απο το τηλεφωνο βεβαια,με παρακαλεσε να περασω την τριτη απο το μαγαζι για να δωσουνε τη συσκευασια για ελεγχο και εαν οντως λειπει το cd να μου αλλαξουνε το παιχνιδι.Τωρα τι ειδους ελεγχο θα κανουνε δεν ξερω αλλα αυτο που με ανυσηχησε ειναι οτι μου ειπε οτι εαν οντως υπαρχει προβλημα θα μου το αλλαξουνε εντος της εβδομαδος και οχι αμεσως.Δεν ξερω τι ακριβως να κανω.Θα το παω βεβαια την τριτη αλλα απο εκει και περα μηπως θα πρεπει να απαιτησω ΑΜΕΣΗ αλλαγη?Εχω "καει" και παλιοτερα με καποιο software και μου κανανε τις παπιες.Γι'αυτο και κανω αυτο το post για να μην την πατησουνε και αλλοι.Ενοοιτε πως οτι νεοτερο συμβει θα το ανακοινωσω για να προσεχουμε απο που αγοραζουμε.Δεν ητανε βεβαια λαθος του καταστηματος το οτι ελει πε το cd γιατι η συσκευασια ητανε σφραγισμενη αλλα ειναι τωρα υποχρεωση τους να λυσουν το προβλημα.

Μαξιμος

ΥΓ. προς αποφυγη παρεξηγησεων το παιχνιδι ειναι γνησιο.

Δημοσ.

Υπάρχουν τρεις εκδόσεις.

3CDs = illegal

5CDs = North America

1DVD = Europe ONLY

Βγάλτε συμπέρασμα...

Δημοσ.

Τι εννοείς πως βρέθηκε Ελλάδα; Η Αμερικάνικη έκδοση ενός game πάντα κυκλοφορεί νωρίτερα. Κάποιος θα έκανε μερικές κόπιες εισαγωγή για να έχει στην διαθεσή του νωρίτερα το game προς πώληση.

Το ίδιο είχε γίνει με το deus ex2. Εγώ έχω την US version με τα 2 cd

Δημοσ.

τελικα με πηρανε σημερα τηλεφωνο και πηγα και μου αλλαξανε το παιχνιδι.

εχει και αυτη η συσκευασια 5 δισκακια και δουλευει κανονικα

Δημοσ.

Λοιπόν Κορίτσια το Far Cry είναι 1 DVD και έχει 2 γλώσσες αγγλικά και γαλλικά. 'Οποιος το έχει με version 1.0 να κατεβάσει το patch για την 1.1 (25 ΜΒ και κάτι ψιλά ) (για αυτούς που ανησυχουν το cr**k της 1.0 λειτουργει με την 1.1 καθως δεν πειράζει το εκτελέσιμο).Χωρίς το patch θα απογοητευτείτε καθώς το παιχνίδι θα σέρνεται χωρίς λόγο ... Πιστέψτε με το τερμάτισα με την 1.0 και τώρα το απολαμβάνω με την 1.1 ... :twisted:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω την έκδοση την illegal 3 CDs και κατέβασα το patch. Το πρόβλημα είναι ότι το patch δεν βλέπει οτι έχει εγκατασταθεί το παιχνίδι.. Πιστεύω πρέπει να λείπουν κάποια keys από τη registry, αν μπορεί κάποιος να κάνει export τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού από HKEY_CURRENT_USER και HKEY_LOCAL_MACHINE και να μου τις στείλει σε PM, καθόμουν και κατέβαζα τζάμπα 27 MB..

Τελικά όλα ΟΚ, υπάρχει το κατάλληλο regfile εδώ:

http://www.classifiedxp.com/~gmflash/faq.html

Όποιος έχει την ίδια έκδοση με μένα (του Myth) ας το κοιτάξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...