Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Είναι καιρός που ψαχνό για ένα καινούριο κινητό (midrange) και έχω καταλήξει κάπου ανάμεσα στο samsung galaxy s8, iphone 7,Huawei nova 5t..δεν ξέρω τι να κάνω και έχω μπερδευτεί αρκετά με τις κριτικές τους..Αν μπορείτε απαντήστε μου ή και ακόμη προτείνετε μου ένα κινητό. Ευχαριστώ!
leolipop Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Nova 5T .Γιατί ; Δεν είναι 3ετιας.... Έχει συνάδελφος μου το s8 και θέλει καιρό τώρα να το ξεφορτωθεί γιατί δε την παλεύει με την μπαταρια του. Τώρα πέρα από το ios , για ποιο λόγο να το προτιμήσεις το 7αρι ; Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από leolipop
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, leolipop είπε Nova 5T .Γιατί ; Δεν είναι 3ετιας.... Έχει συνάδελφος μου το s8 και θέλει καιρό τώρα να το ξεφορτωθεί γιατί δε την παλεύει με την μπαταρια του. Τώρα πέρα από το ios , για ποιο λόγο να το προτιμήσεις το 7αρι ; Δεκτή η γνώμη σου. Όσο για το iphone 7 το σκέφτομαι μόνο και μόνο για την αλλαγή σαν χρήστης samsung. Άμα μπορείς δώσε και μια γνώμη για κάποιο άλλο κινητό που αξίζει...
chios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Mi9t pro, realme x2 Pro, σε flagship, για midrange mi9 lite, realme 5 Pro, realme x2. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) και εγω πριν λιγο εψαχνα για κατι αλλο... ειδα και το iphone 7 , και ενα huawei (νομιζω ενα p20 ηταν) στο τελος πηρα κατι ασχετο... ενα motorola one action , που εδω θα ηθελα να πω ενα ευχαριστω στο φιλο chios που μου εστειλε κατι λινκ για την περιβοητη gcam , δεν δουλεψε αλλα δεν θα κατσω να σκασω κιολας..(μια μαυρη οθονη εβλεπα) ... το μοτορολα το πηρα διοτι μπηκαμε σε ενα media markt εδω στα μερη μου το επιασα στα χερια...και μου αρεσε...αυτο ηταν... καλο κακο δεν με νοιαζει εγω το γουσταρω... μετα απο λιγες μερες μπηκα και επιασα ενα samsung A80 και αυτο καλο ..αλλα ειχα ηδη παρει... Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
chios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Antilogos1975 είπε και εγω πριν λιγο εψαχνα για κατι αλλο... ειδα και το iphone 7 , και ενα huawei (νομιζω ενα p20 ηταν) στο τελος πηρα κατι ασχετο... ενα motorola one action , που εδω θα ηθελα να πω ενα ευχαριστω στο φιλο chios που μου εστειλε κατι λινκ για την περιβοητη gcam , δεν δουλεψε αλλα δεν θα κατσω να σκασω κιολας..(μια μαυρη οθονη εβλεπα) ... το μοτορολα το πηρα διοτι μπηκαμε σε ενα media markt εδω στα μερη μου το επιασα στα χερια...και μου αρεσε...αυτο ηταν... καλο κακο δεν με νοιαζει εγω το γουσταρω... μετα απο λιγες μερες μπηκα και επιασα ενα samsung A80 και αυτο καλο ..αλλα ειχα ηδη παρει... Όταν περάσεις την gcam κάνε πρώτα μια εκκαθάριση δεδομένων και λογικά θα δουλέψει
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε αν δεν μας βοηθησεις και εσυ. Ουτε το budget ξερουμε,ουτε γιατι κοιτας στα κινητα που κοιτας,ουτε τιποτα. Δεν γινεται να προτεινουμε στα τυφλα......
Sokpap1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Για midrange συσκευές μονόδρομος η Xiaomi πιστεύω. Φρέσκες συσκευές σε καλες τιμές. Κοίτα mi 8, mi 9t mi 9lite
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα