Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι στη φάση επιλογής κομματιών για νέο pc. Έχω αποφασίσει ήδη σε cpu amd 3600 και μητρική MSI gaming plus max

κοιτούσα στις υποστηριζόμενες μνήμες στο site της μητρικής της msi και έλεγα να πάρω αυτές ή αυτές. Οι πρώτες με χαλάει λίγο το

γεγονός ότι είναι 4x8gb. Προτιμώ τις δεύτερες που είναι 2x16gb. Ήθελα να ρωτήσω αν πάρεις μνήμες που δεν αναφέρονται

στο support list της εκάστοτε μητρικής πόσο πιθανό να υπάρξει πρόβλημα? Επίσης πιστεύετε ότι αυτές

Στις 13/2/2020 στις 2:36 ΜΜ, kkatzos είπε

Εφόσον θες μόνο XMP και έχεις 3800x πας καρφί για τις πρώτες που σου πρότεινα.

https://www.skroutz.gr/s/11452417/G-Skill-TridentZ-32GB-DDR4-3600MHz-F4-3600C17D-32GTZSW.html

Θα δώσεις 50€ παραπάνω από τις 3200 C14 αλλά θα έχεις καλύτερη απόδοση και 32GB.

που είδα σε ένα άλλο τόπικ θα είναι καλύτερη επιλογή σε σχέση με αυτές που σκεφτόμουν να επιλέξω εγώ?

PS: δε μ ενδιαφέρει προς το παρόν να ασχοληθώ με manual set των μνημών. Προτιμώ να τις βάλω κατευθείαν XMP.

Δημοσ.

Με τους zen 2 δεν έχει νόημα να κοιτάς τα support list και τόσο . Δεν θα έχεις πρόβλημα με καμία . Εγώ θα έπαιρνα τις 2 x16 τις δεύτερες από αυτές. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dem είπε

Με τους zen 2 δεν έχει νόημα να κοιτάς τα support list και τόσο . Δεν θα έχεις πρόβλημα με καμία . Εγώ θα έπαιρνα τις 2 x16 τις δεύτερες από αυτές. 

Εφόσον λέει ότι θέλει XMP ταχύτερες θα είναι οι 3600C17. Οι B-Die θέλουν manual tuning για να δείξουν τη διαφορά.

1 ώρα πριν, dpetka2001 είπε

Καλησπέρα είμαι στη φάση επιλογής κομματιών για νέο pc. Έχω αποφασίσει ήδη σε cpu amd 3600 και μητρική MSI gaming plus max

κοιτούσα στις υποστηριζόμενες μνήμες στο site της μητρικής της msi και έλεγα να πάρω αυτές ή αυτές. Οι πρώτες με χαλάει λίγο το

Μην κοιτάς για υποστηριζόμενες. Είναι πολύ περισσότερες αυτές που θα δουλέψουν. Πάρε αυτές που είχα πει και στον άλλο. Ή τέλος πάντων ότι φτηνότερο βρεις στα 3600.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kkatzos είπε

Εφόσον λέει ότι θέλει XMP ταχύτερες θα είναι οι 3600C17. Οι B-Die θέλουν manual tuning για να δείξουν τη διαφορά.

Μην κοιτάς για υποστηριζόμενες. Είναι πολύ περισσότερες αυτές που θα δουλέψουν. Πάρε αυτές που είχα πει και στον άλλο. Ή τέλος πάντων ότι φτηνότερο βρεις στα 3600.

B-die είναι εύκολο να κάτσεις και να ασχοληθείς με manual tuning? Ή καλύτερα XMP για όσους δε γνωρίζουν πολλά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...