Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας! Τον τελευταίο μηνά μου παρουσιαστικε το γνωστό πρόβλημα με την φόρτιση που εχει το κινητό. Πρέπει να είναι σε συγκεκριμένο σημείο και να μην το αγγίξεις για να φορτίσει.

Εχει μπλέξει κάνεις με το service της nokia εδω στην Ελλάδα? Ειναι καλύτερο να πάω μεσώ του επισήμου και να το στείλω απευθείας στο εξωτερικό?

Η να αλλάξω την πλακέτα και την μπαταριά (μιας και το ανοίγω) εγω η να το παω σε τεχνικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mp44christos είπε

Για σας! Τον τελευταίο μηνά μου παρουσιαστικε το γνωστό πρόβλημα με την φόρτιση που εχει το κινητό. Πρέπει να είναι σε συγκεκριμένο σημείο και να μην το αγγίξεις για να φορτίσει.

Εχει μπλέξει κάνεις με το service της nokia εδω στην Ελλάδα? Ειναι καλύτερο να πάω μεσώ του επισήμου και να το στείλω απευθείας στο εξωτερικό?

Η να αλλάξω την πλακέτα και την μπαταριά (μιας και το ανοίγω) εγω η να το παω σε τεχνικό.

Το service της νοκια είναι στους Αμπελόκηπους ..ψάξε και θα το βρεις ...

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 101 είναι 

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.
36 minutes ago, life is music said:

Το service της νοκια είναι στους Αμπελόκηπους ..ψάξε και θα το βρεις ...

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 101 είναι 

Αυτό είναι μικρό καταστηματακι με επισκευές. Καμιά σχέση με αντιπροσωπεία. Απλός έχει Nokia στο όνομα. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Αυτό είναι μικρό καταστηματακι με επισκευές. Καμιά σχέση με αντιπροσωπεία. Απλός έχει Nokia στο όνομα. 

Εγώ ξέρω πως εκεί είναι το service για νοκια , αλλιώς μετά στην arvato 

Δημοσ.

Το δικό μου Nokia 7 plus, όταν παρουσίασε πρόβλημα με το touch screen το έστειλα απευθείας εξωτερικό. Στο site της Nokia, υπάρχει μία φόρμα που συμπληρώνεις και σου στέλνουν στο e-mail σου μία ετικέτα αποστολής μέσω της DHL. Εγώ το δικό μου το παρέδωσα στο κατάστημα της DHL στο Σύνταγμα, αλλά μπορείς αν θέλεις να το πάρουν από τη διεύθυνση που θα δηλώσεις. Γενικά είναι πολύ εύκολη διαδικασία.

Η ανταπόκριση τους ήταν πάρα πολύ γρήγορη και λαμβάνεις e-mail για το που βρίσκεται η συσκευή σου. Σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που παρέδωσα το κινητό το είχα και πάλι στα χέρια μου. Δεν νομίσω ότι στην Ελλάδα θα είχα γρηγορότερη ανταπόκριση.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@mp44christos καλησπέρα.Χρήστο έχω και εγώ το nokia7 plus.Και πριν ένα μήνα είχα θέμα με την φορτιση.Επρεπε να το βάλω με συγκεκριμένο τρόπο για να φορτισει και να μην το κουνήσω καθόλου.Απο έναν φίλο μου από Γερμανία μου έλεγε ότι είναι το ελάττωμα του nokia 7plus.ετσι το πήγα σε ένα κατάστημα με τηλέφωνα(πρώην συνεργάτες της νοκια ).Και αυτοί το πήραν το κινητό μαζί με την απόδειξη για την εγγυηση(δεν είχαν περάσει 2 χρόνια) και το πήγαν στα κεντρικά της Αθήνας και το εφτιαξαν σε 1.5 εβδομαδα περίπου(με καρναβάλια μέσα και καθαρά Δευτέρα).δεν πλήρωσα κάτι.τωρα πόσο πάει το κόστος δεν ξέρω.ο φίλος από Γερμανία είχε πει 80 ευρώ.ελπιζω να σε βοήθησα.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 minutes ago, thanassissss said:

@mp44christos καλησπέρα.Χρήστο έχω και εγώ το nokia7 plus.Και πριν ένα μήνα είχα θέμα με την φορτιση.Επρεπε να το βάλω με συγκεκριμένο τρόπο για να φορτισει και να μην το κουνήσω καθόλου.Απο έναν φίλο μου από Γερμανία μου έλεγε ότι είναι το ελάττωμα του nokia 7plus.ετσι το πήγα σε ένα κατάστημα με τηλέφωνα(πρώην συνεργάτες της νοκια ).Και αυτοί το πήραν το κινητό μαζί με την απόδειξη για την εγγυηση(δεν είχαν περάσει 2 χρόνια) και το πήγαν στα κεντρικά της Αθήνας και το εφτιαξαν σε 1.5 εβδομαδα περίπου(με καρναβάλια μέσα και καθαρά Δευτέρα).δεν πλήρωσα κάτι.τωρα πόσο πάει το κόστος δεν ξέρω.ο φίλος από Γερμανία είχε πει 80 ευρώ.ελπιζω να σε βοήθησα.

ευχαριστω σε πιο καταστημα το έστειλες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ όταν πια δεν φόρτιζε σχεδόν καθόλου το πήγα στο κατάστημα από το οποίο το πήρα, it4u, μου το έφτιαξαν σε μια εβδομάδα και μου είπαν ότι επειδή δεν υπάρχει ανάκληση από την Νοκια, εάν ξαναπαρουσιαστη το προβλήμα δεν θα το φτιάξουν δωρεάν μέσα στην εγγύηση. Μετά από δύο μήνες ξανά τα ίδια, χρησιμοποιώντας και φορτιστή μαγνητικό για να μήν βάζω και βγάζω το βύσμα στη θύρα αλλά δεν γλίτωσα. Τώρα το απεσυρα και πήρα άλλο.

Επεξ/σία από CaptainChris
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 11/03/2020 at 20:32, AntiCambeR said:

Αν θυμάμαι σωστά, το βασικό πρόβλημα των Nokia 7 Plus είναι η ήταν οι ελλατωματικές οθόνες.

λάθος θυμάσαι στο 7 πλους το βασικο θεμα ηταν η θήρα φόρτισης.

Ενα update παιδια τελικα ε εγγύηση της Νοκια ειναι παρα πολυ καλη! ΤΟ έστειλα μεσα σε κοροναιο ηρθε η dhl και το πηρε και μου το παρέδωσε ολα δωρεαν και σε λιγότερο απο εβδομάδα. Και μου ζητήσανε και συγνώμη γτ κανονικά θα τελειώνανε πιο γρήγορα. Μην μπλέξετε με μαγαζάκια και αντιπροσωπείες.

Δημοσ.

Το δικό μου είναι εισαγωγή από Ηνωμένα Εμιράτα και δεν το καλύπτει η Nokia καλύπτει μόνο συσκευές Ευρωπαϊκές. Το γιατί δεν το καταλαβαίνω. Το κατάστημα που το πήρα το είχε εισάγει από εκεί. Το κατάστημα με κάλυψε και άλλαξε τη θύρα αλλά είπαν ότι εάν ξανασυμβεί θα πρέπει να πληρώσω. Φυσικά σε δύο μήνες ξανά δεν φορτίζε. Εάν είναι κάθε δυο μήνες να δίνω 50-60€ καλύτερα άλλο όπως και έκανα. Πήρα το TCL Plex με 199€ πού είναι και πολύ ανώτερο και είμαι μια χαρά.

Δημοσ.
Στις 26/3/2020 στις 2:28 ΜΜ, mp44christos είπε

λάθος θυμάσαι στο 7 πλους το βασικο θεμα ηταν η θήρα φόρτισης.

Ενα update παιδια τελικα ε εγγύηση της Νοκια ειναι παρα πολυ καλη! ΤΟ έστειλα μεσα σε κοροναιο ηρθε η dhl και το πηρε και μου το παρέδωσε ολα δωρεαν και σε λιγότερο απο εβδομάδα. Και μου ζητήσανε και συγνώμη γτ κανονικά θα τελειώνανε πιο γρήγορα. Μην μπλέξετε με μαγαζάκια και αντιπροσωπείες.

Μπορείς να πεις λεπτομέρειες για το πως έγινε η διαδικασία; μόλις πέθανε το Nokia 8 που έχω. 

Δημοσ.

Πας στο σιτε τους και βάζεις το imei σου λεει αν είσαι στην εγγύηση η οχι. Καλο ειναι να μιλήσεις στο live chat να τους πεις το πρόβλημα σου και αν το καλύπτει η εγγύηση τους.

Μετά συμπληρώνεις μια φόρμα με όνομα διεύθυνση κλπ και σου στέλνουν ενα pdf με το απόκομμα της dhl υπάρχει προαιρετικά και μια αλλη φόρμα για να ερθει η dhl να το παρει. Το εκτυπώνεις το βάζεις σε ενα κουτι και περιμένεις να περάσει η dhl να στο παρει.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...