KostasKri Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Heimdall7 είπε Γιατι αμα ρε φιλε αμα διαβαζες με λιγη προσοχη τι γραφει ο αλλος θα εβλεπες οτι ηδη στο εχω απαντησει.Με τις ενεργειακες απαιτησεις που εχουν πλεον τα κινητα αλλα και με τους περιορισμους που εχει η τωρινη τεχνολογια των μπαταριων θα επρεπε να βαζουν τεραστιες μπαταριες με δραμματικες συνεπειες τοσο στο βαρος οσο και στο παχος της συσκευης. Ηδη εχουμε φτασει οι ναυαρχιδες να ζυγιζουν 220 γραμμαρια ποσο πιο πανω θα πηγαινανε με τεραστιες μπαταριες... Το θεμα ειναι οτι γενικοτερα δεν καταλαβαινες Χριστο φιλε μου και πουλας και ειρωνεια απο πανω...επειδη εσυ ειτε δεν χρησιμοποιεις κατι ειτε δεν το χρειαζεσαι δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστο.Αμα κουβαλουσαν ολοι τα δικα σου μυαλα θα ειχαμε μεινει σε κινητα με vga οθονες και καμερες των 2mpx γιατι ελα μωρε τωρα τι να τις κανεις τις μεγαλυτερες σε αναλυσεις οθονες και καμερες!!!🤣 Άσε τα τι πουλάω και πες μου μία χρήση που θα σου φάει όλη την μπαταρία και θα χρειαστείς σε ένα μισάωρο να την φορτίσεις φουλ. Δεν ξέρεις; Δεν πειράζει, better luck next time. Άσε μας εμάς που ξέρουμε να κρίνουμε να δουλεύουμε και εσύ μπορείς να ενθουσιάζεσαι με 100W charging και 16GB Ram σε κινητό. Και για να σου εξηγήσω για άλλη μια φορά, ΔΕΝ είμαι κατά του να βάζουν εξτραδάκια στα τηλέφωνα. Το θέμα είναι να μην μου πουλάει ο άλλος ως κύριο feature το ότι φορτίζει σε μισή ώρα. ΔΕΝ είναι σημαντικό, ΔΕΝ νοιάζει κανέναν παρά μόνο εσένα και μερικούς άλλους που πιθανότατα να ΜΗΝ αγοράσουν καν την συσκευή. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από KostasKri
Tresorikos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Είμαι υποστηρικτής της σαμι αγοράζοντας από s3 πολλές συσκευές της και τώρα είμαι με s10 plus κ επειδή ασχολούμαι τώρα με dslr ίσως ναμην αλλάξω σύντομα κινητό .. (Φυσικά συμπαθώ και την xiaomi όπως και την huawei κ τις προτείνω αρκετά συχνά σε φίλους) Είναι πολύ καλό να υπάρχει η σούπερ γρήγορη φόρτιση κ να φορτίζει σε μια ώρα ή σε 15 λεπτά ακόμα καλύτερα... Φυσικά κ θα έχουν γίνει πολλοί ελεγχοι... Κ είναι καλοδεχουμενα κ αν πέσει η απόδοση τον πρώτο χρόνο είναι δωρεάν αλλαγή μπαταρίας... Δωρεάν κ στο δεύτερο στη σαμι αν έχεις κ burn ιn αλλιώς 20 ευρώ κ έχεις καινούργια... Αυτό με τον ταχυφορτιστη τον έκανε και η κυρά Apple κ την ειρωνευομουν... Όπως κ για τις τιμές αυτή το ξεκίνησε κ το συνέχισαν κ οι υπόλοιπες ηλιθιες εταιρίες... Κ μεις που τις αγοράζουμε ας μην μας χαρακτηρίσω..... Έλεγα ότι η Apple ζητά ένα σκασμό λεφτά κ δεν δίνει το φορτιστή με την ταχεία... Όπως αυτή δεν είχε ράδιο κανονικό.. Κ αλλά πολλά αρνητικά όπως έβγαλαν το audio jack κ ας έχω ακουστικά Bluetooth.. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ Η SAMSUNG ΜΕ ΌΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Κ ΌΤΙ ΖΗΤΆΕΙ ΕΠΙΠΛΈΟΝ Λεφτά για τον καλύτερο φορτιστή ενώ θέλει 1400. Ειλικρινά όσο κ να τη συμπαθώ είναι για φτύσιμο 1
tommy^ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Grimson είπε Το ίδιο λέμε και μεις.1400€ και να σκάσουμε και έξτρα λεφτά για τον πιο γρήγορο φορτιστή ποιος είπε για την samung? Oχι δεν ειπες το παραπανω, ειπες αυτο: 20 ώρες πριν, Grimson είπε Η Ε.Ε. ψήφισε πρόσφατα νόμο για έναν κοινό τύπο φορτιστή για όλα τα κινητά για να περιορίσουμε την αγορά φορτιστών και να μειώσουμε τα ηλεκτρονικά απορριμμάτα και τώρα όσοι αγοράσουν το S20 ultra θα πρέπει να αγοράσουν άλλον ένα φορτιστή. Μπλεκεις το νομο της Ε.Ε. για να κοινο προτυπο βυσματος (usb c) το οποιο εχει υιοθετησει η σαμμυ εδω και χρονια με το γεγονος οτι πρεπει να σκασεις εξτρα λεφτα για τον σουπερ ντουπερ φορτιστη της και σου απαντω οτι αν σε νοιαζουν τα ηλεκτρονικα απορριματα, υπαρχει και η ανακυκλωση. Εξαλλου οσοι αγορασουν το S20 Ultra δεν προκυπτει απο πουθενα οτι ΠΡΕΠΕΙ ντε και καλα να αγορασουν τον πιο γρηγορο φορτιστη. Σε μερικους οπως εγω μου φτανει και αυτος της συσκευασιας. Να μαθουμε να εκφραζομαστε σωστα, παιδια.
Grimson Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, tommy^ είπε Oχι δεν ειπες το παραπανω, ειπες αυτο: Μπλεκεις το νομο της Ε.Ε. για να κοινο προτυπο βυσματος (usb c) το οποιο εχει υιοθετησει η σαμμυ εδω και χρονια με το γεγονος οτι πρεπει να σκασεις εξτρα λεφτα για τον σουπερ ντουπερ φορτιστη της και σου απαντω οτι αν σε νοιαζουν τα ηλεκτρονικα απορριματα, υπαρχει και η ανακυκλωση. Εξαλλου οσοι αγορασουν το S20 Ultra δεν προκυπτει απο πουθενα οτι ΠΡΕΠΕΙ ντε και καλα να αγορασουν τον πιο γρηγορο φορτιστη. Σε μερικους οπως εγω μου φτανει και αυτος της συσκευασιας. Να μαθουμε να εκφραζομαστε σωστα, παιδια. Εμένα όμως δεν μου φτάνει και θα πρέπει να αγοράσω και τον γρήγορο.Απαράδεκτο όταν πληρώνεις 1400€ και υποτίθεται ότι αγοράζεις το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί να μην παίρνεις το καλύτερο
tommy^ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, Grimson είπε Εμένα όμως δεν μου φτάνει και θα πρέπει να αγοράσω και τον γρήγορο.Απαράδεκτο όταν πληρώνεις 1400€ και υποτίθεται ότι αγοράζεις το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί να μην παίρνεις το καλύτερο Tωρα μιλας σωστα!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 δεν ξερω για τα fast charge και αν ειναι καλα ή δεν ειναι ... αυτο που πολυ μου αρεσε οταν βγηκε ηταν το wireless charging....χλιδη...ακουμπουσες το κινητο επανω και φορτιζε... θυμαμαι παιζαμε με κατι huawei που φορτιζε το ενα το αλλο... τελικα δεν θα μεγαλωσουμε ποτε...
cosmic_gate Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Ε καλά, "αρκετά μεγάλης χωρητικότητας" δεν το λες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα