Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, KostasKri είπε

Το επιχείρημά μου ταιριάζει με το 99.99% των χρηστών. Πλέον οι μπαταρίες σου βγάζουν άνετα την μέρα οπότε ο περισσότερος κόσμος φορτίζει το βράδυ. Αν εσύ είσαι on the go συνέχεια και το λιώνεις στα παιχνίδια και στα βίντεο (γιατί μόνο έτσι μπορείς να φας όλη την μπαταρία γρήγορα) τότε απλά ανήκεις σε μία κατηγορία μόνος σου μαζί με άλλους 5-6 ίσως :P.. Και όπως είπα και πιο πάνω, υπάρχουν και τα power banks τα οποία λύνουν ακριβώς αυτό το πρόβλημα. Και σπίτι να΄σαι ή κάπου με κάποια πρίζα, στην παρούσα φάση με 10-20 λεπτά φόρτιση έχεις αρκετή μπαταρία και αρκετές ώρες που καλύπτει ήδη μεγάλο ποσοστό του ήδη υπερβολικά μικρού ποσοστού ανθρώπου που χρειάζονται blazing fast charging speeds.

Το να επενδύει μία εταιρία resources για να φορτίζει το κινητό φουλ σε 30 λεπτά είναι πραγματικά σπατάλη χρημάτων και απλά κάτι άχρηστο να χουν να πουλήσουν(gimmick). Θα προτιμούσα να δω μία νέα εντελώς τεχνολογία μπαταριών όπως αυτά που βγαίνουν και ανακοινώνουν ανά διαστήματα που λένε για στιγμιαία φόρτιση, και να κρατάει βδομάδες και και και. Όχι να παλεύουν να δώσουν παραπάνω και παραπάνω και παραπάνω watts σε μία υπάρχουσα τεχνολογία.

Δεν θελω να σε δυσαρεστησω αλλα η μπαταρια του κινητου δεν πεφτει μονο οταν παιζεις παιχνιδακια και βλεπεις βιντεακια στο ιντερνετ...υπαρχουν και επαγγελματιες που πρεπει να ειναι συνεχως online και ειδικα με το 5g οπου υπαρχει διαθεσιμο η καταναλωση θα αυξηθει σημαντικα.

Επειδη δεν ταιριαζει κατι στο μικροκοσμο σου δεν σημαινει οτι ειναι σπαταλη χρηματων ουτε οτι ειναι gimmick...

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Για το 5g είμαστε τουλάχιστον 3 χρόνια μακριά. Σε 3 χρόνια οι μπαταρίες και τα τσιπ που θα υπάρχουν δεν θα πίνουν την μπαταρία σαν νερό. Αν αγοράζεις τώρα τηλέφωνο με γνώμονα το 5G (ειδικά στην Ελλάδα) τότε είσαι ότι να 'ναι. 

Μιας και ο μικρόκοσμός μου δεν βλέπει παραέξω, θέλεις να μου πεις μερικές εφαρμογές που θα χρησιμοποιήσει κάποιος "επαγγελματίας" και θα του φάει όλη την μπαταρία; Γιατί κι εγώ online είμαι κάθε μέρα με email ανοιχτό (συγχρονίζω 3 exchange accounts + 3 προσωπικά - push όλα), internet πάντα ανοιχτό, location services για να παίζουν οι αυτοματισμοί στο σπίτι μου όταν κοντεύω, GPS 1+ ώρες την μέρα, πρωί και βράδυ βλέπω βίντεο στο youtube, στον δρόμο ακούω μουσική στο αμάξι από το κινητό, μπαίνω social media πάρα πολύ όπως και σε messaging apps και όταν έχω χρόνο παίζω mobile games. Η μπαταρία μου θέλει φόρτιση 1 φορά κάθε 1-2 μέρες (συνήθως στην μιάμιση μέρα ανάλογα πόση ώρα θα προλάβω να παίξω games ή/και να δω βίντεο).

Για πες μου λοιπόν ένα use case πιο βαρύ από αυτό που ΔΕΝ θα έχεις πρόσβαση σε κάποιον φορτιστή κατά την διάρκεια της μέρας παρά μόνο για μισή ώρα που σε αυτή την μισή ώρα πρέπει να φορτίσεις από το 0 στο 100% γιατί δεν θα βγάλεις μέχρι το βράδυ που θα ξαναφορτίσεις όταν πέσεις για ύπνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι πρωτοκολλα διαχειρισης ενεργειας και αν φτιαξουν, στην μπαταρια που ειναι συγκεκριμενης συστασης, η φθορα θα υπαρξει. Μεχρι ν' αλλαξει η τεχνολογια και να παμε σε πιο φουτουριστικα υλικα, φορτιζετε με τους πιο αργους φορτιστες που εχετε τον χρονο να περιμενετε. Η μπαταρια σας θα σας ευχαριστει. 

Επιπλεον, σταματηστε μερικοι/ες να τσακωνεστε και να δημιουργειτε flame σε καθε post σαν δεκαπενταχρονα. Ψαχνει κανεις να βρει ενα χρησιμο η εστω σχετικο σχολιο σε καθε 10 ασχετα. Ελεος. Εξαιρουνται φυσικα οι μετοχοι αν υπαρχουν εδω μεσα...

Επεξ/σία από Bluedive
  • Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Για το 5g είμαστε τουλάχιστον 3 χρόνια μακριά. Σε 3 χρόνια οι μπαταρίες και τα τσιπ που θα υπάρχουν δεν θα πίνουν την μπαταρία σαν νερό. Αν αγοράζεις τώρα τηλέφωνο με γνώμονα το 5G (ειδικά στην Ελλάδα) τότε είσαι ότι να 'ναι. 

Μιας και ο μικρόκοσμός μου δεν βλέπει παραέξω, θέλεις να μου πεις μερικές εφαρμογές που θα χρησιμοποιήσει κάποιος "επαγγελματίας" και θα του φάει όλη την μπαταρία; Γιατί κι εγώ online είμαι κάθε μέρα με email ανοιχτό (συγχρονίζω 3 exchange accounts + 3 προσωπικά - push όλα), internet πάντα ανοιχτό, location services για να παίζουν οι αυτοματισμοί στο σπίτι μου όταν κοντεύω, GPS 1+ ώρες την μέρα, πρωί και βράδυ βλέπω βίντεο στο youtube, στον δρόμο ακούω μουσική στο αμάξι από το κινητό, μπαίνω social media πάρα πολύ όπως και σε messaging apps και όταν έχω χρόνο παίζω mobile games. Η μπαταρία μου θέλει φόρτιση 1 φορά κάθε 1-2 μέρες (συνήθως στην μιάμιση μέρα ανάλογα πόση ώρα θα προλάβω να παίξω games ή/και να δω βίντεο).

Για πες μου λοιπόν ένα use case πιο βαρύ από αυτό που ΔΕΝ θα έχεις πρόσβαση σε κάποιον φορτιστή κατά την διάρκεια της μέρας παρά μόνο για μισή ώρα που σε αυτή την μισή ώρα πρέπει να φορτίσεις από το 0 στο 100% γιατί δεν θα βγάλεις μέχρι το βράδυ που θα ξαναφορτίσεις όταν πέσεις για ύπνο.

Πραγματικα επικοινωνεις λιγακι με τον εγκεφαλο σου;Το κινητο εχει 5g τσιπακι τι τρια χρονια μετα και αρλουμπες λες;

Σε πολλες χωρες του κοσμου υπαρχουν ηδη δομες 5g δεν βγαζει η Xiaomi τα κινητα της συμφωνα με τις επιθυμιες  του KostasKri ουτε βασει της χρησης που κανει αυτος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Heimdall7 είπε

Πραγματικα επικοινωνεις λιγακι με τον εγκεφαλο σου;Το κινητο εχει 5g τσιπακι τι τρια χρονια μετα και αρλουμπες λες;

Σε πολλες χωρες του κοσμου υπαρχουν ηδη δομες 5g δεν βγαζει η Xiaomi τα κινητα της συμφωνα με τις επιθυμιες  του KostasKri ουτε βασει της χρησης που κανει αυτος...

Εσύ εαν αγοράσεις αύριο το S20, θα χρησιμοποιείς 5G η 4G; Ακόμα και στην Κίνα που γράφεις, δεν είναι ακόμα διαθέσιμο σε τέτοιο επίπεδο να το χρησιμοποιούν όλοι στην καθημερινότητα τους.

Επίσης δεν είναι νέα τεχνολογία η καινοτομία η επιπλέον γρήγορη φόρτιση. Η Xiaomi και οι υπόλοιποι απλά κάνουν αυτό που έκαναν χρόνια πριν η Oppo και η OnePlus. Γρήγορη φόρτιση μέχρι ένα σημείο και πιο αργή φορτιση μετά, ώστε να μην ανεβάζει θερμοκρασίες και φθείρει την μπαταρια σε βάθος χρόνου. Απλά η Xiaomi ανέβασε κι άλλο τα watts. Στην πραγματικότητα όμως, έχει δίκιο ο @KostasKri πιο πάνω. Όπως λες κι εσύ, είναι ένα χαρακτηριστικό που το χρησιμοποιείς κυρίως σε πολύ ακραίες περιπτώσεις, που βιάζεσαι και θέλεις κάποιο επιπλέον ποσοστό αυτονομίας πριν φύγεις από το σπίτι, την δουλειά, το γραφείο. Δεν είναι για καθημερινή χρήση. 

20 ώρες πριν, Dionymous είπε

Ναι! Γιατί με το γρήγορο φορτιστή by default στο πακέτο ή τιμή θα ήταν...1450 ευρώ (και προσπάθησαν να την κρατησουν πιο... ανταγωνιστική...)! 😁😄

Και τώρα η Xiaomi δεν δίνει ούτε στα Redmi τον quick charge μαζί. 

20 ώρες πριν, Dionymous είπε

Ναι! Γιατί με το γρήγορο φορτιστή by default στο πακέτο ή τιμή θα ήταν...1450 ευρώ (και προσπάθησαν να την κρατησουν πιο... ανταγωνιστική...)! 😁😄

Η OnePlus τι να πει δηλαδή, που έδινε πάντα μαζί τον dash/ WARP charger, που ήταν επίπεδα ανώτερος των quick chargers;

Επεξ/σία από baiosss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Grimson είπε

όταν μια εταιρεία βγάζει μια νέα τεχνολογία την επιβραβεύουμε οποία και αν είναι δεν περιμένουμε να τη βγάλει μια συγκεκριμένη εταιρεία για να το κάνουμε.

Εάν εσένα σου είναι άχρηστη μην την αγοράζεις.Σε κάποιους άλλους είναι απαραίτητη

Δεν ειναι καινουργια τεχνολογια (τουλαχιστον το αρθρο που ανεβασες). Ειναι ισως αναβαθμιση παλιοτερης. Οπως λετε για τα 108mp, η καμερα υπαρχει, απλα αναβαθμιζεται συνεχως

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, baiosss είπε

Εσύ εαν αγοράσεις αύριο το S20, θα χρησιμοποιείς 5G η 4G; Ακόμα και στην Κίνα που γράφεις, δεν είναι ακόμα διαθέσιμο σε τέτοιο επίπεδο να το χρησιμοποιούν όλοι στην καθημερινότητα τους.

Επίσης δεν είναι νέα τεχνολογία η καινοτομία η επιπλέον γρήγορη φόρτιση. Η Xiaomi και οι υπόλοιποι απλά κάνουν αυτό που έκαναν χρόνια πριν η Oppo και η OnePlus. Γρήγορη φόρτιση μέχρι ένα σημείο και πιο αργή φορτιση μετά, ώστε να μην ανεβάζει θερμοκρασίες και φθείρει την μπαταρια σε βάθος χρόνου. Απλά η Xiaomi ανέβασε κι άλλο τα watts. Στην πραγματικότητα όμως, έχει δίκιο ο @KostasKri πιο πάνω. Όπως λες κι εσύ, είναι ένα χαρακτηριστικό που το χρησιμοποιείς κυρίως σε πολύ ακραίες περιπτώσεις, που βιάζεσαι και θέλεις κάποιο επιπλέον ποσοστό αυτονομίας πριν φύγεις από το σπίτι, την δουλειά, το γραφείο. Δεν είναι για καθημερινή χρήση. 

Αντε παλι τα ιδια...οχι δεν εχει δικιο ο KostasKri το κινητο βγηκε για τη παγκοσμια αγορα οχι για την Ελλαδιτσα των 10εκ που ειναι τεχνολογικα στα παντα πισω.Στις ΗΠΑ μια χαρα υπαρχει 5g δικτυο οπως και σε πολλες αλλες χωρες και εκει μια χαρα θα το αξιοποιησουν.

Η συζητηση ηταν για το αν υπαρχει νοημα να υπαρχει τοσο γρηγορη φορτιση και του εδωσα ενα παραδειγμα οτι με το 5g θα φανει χρησιμο...επισης ενας λογος που υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ηταν για να μην βαλουν τεραστιες μπαταριες στα καινουρια κινητα και τα κανουν σαν τουβλα.

Αλλα εδω μεσα εχουμε φτασει να συζηταμε για τα αυτονοητα...αν ειναι καινοτομια η γρηγορη φορτιση,οι καινουριες καμερες των 108mpx,οι καινουριες οθονες με υψηλα refresh rate κτλ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Heimdall7 είπε

Αντε παλι τα ιδια...οχι δεν εχει δικιο ο KostasKri το κινητο βγηκε για τη παγκοσμια αγορα οχι για την Ελλαδιτσα των 10εκ που ειναι τεχνολογικα στα παντα πισω.Στις ΗΠΑ μια χαρα υπαρχει 5g δικτυο οπως και σε πολλες αλλες χωρες και εκει μια χαρα θα το αξιοποιησουν.

Η συζητηση ηταν για το αν υπαρχει νοημα να υπαρχει τοσο γρηγορη φορτιση και του εδωσα ενα παραδειγμα οτι με το 5g θα φανει χρησιμο...επισης ενας λογος που υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ηταν για να μην βαλουν τεραστιες μπαταριες στα καινουρια κινητα και τα κανουν σαν τουβλα.

Αλλα εδω μεσα εχουμε φτασει να συζηταμε για τα αυτονοητα...αν ειναι καινοτομια η γρηγορη φορτιση,οι καινουριες καμερες των 108mpx,οι καινουριες οθονες με υψηλα refresh rate κτλ...

Δεν είναι καινοτομίες! Είναι εξέλιξη ήδη υπαρχόντων τεχνολογιών. Εκεί δεν καταλαβαίνετε ο ένας τον αλλον. Τα υψηλά refresh rate των οθονών πχ, προϋπήρχαν πριν τα δώσει η Samsung και η Xiaomi. Καινοτομία ήταν για παράδειγμα όταν η OnePlus τα έβαλε σε AMOLED οθόνες, πέρυσι με το OnePlus 7 Pro. Σε LCD οθονες όμως, υπήρχαν και πιο πρίν. 

Και τα 108mpx είναι επίσης το ίδιο. Εξέλιξη και αναβάθμιση τεχνολογίας που υπάρχει εδώ και χρόνια. Είναι τα 64mpx, προσφατα τα 48mpx, πιο παλιά τα 23 και πάει λεγοντας.

Ακριβώς λοιπόν επειδή το 5G θα είναι διπλά και τριπλά ενεργοβόρο, δε θα το χρησιμοποιείς τόσο πολύ. Εσύ είσαι στην Ελλάδα η στην Κίνα και στην Αμερική, που καίγεσαι τόσο πολύ γι αυτό;

Επεξ/σία από baiosss
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Heimdall7 είπε

Φίλε μου μια χαρά επικοινωνώ. Τα τσιπάκια που μπαίνουν ΤΏΡΑ(ΣΉΜΕΡΑ) σε κινητά είναι baby ακόμα και δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που θα έχουμε σε 3 χρόνια. Αν αγοράσεις τώρα 5G τηλέφωνο προφανώς και σε 3 χρόνια που θα έχεις κάλυψη θα σου τρώει την μπαταρία γιατί θα έχεις ΠΑΛΙΌ hardware(και όχι βελτιστοποιημένο).

Αυτή την στιγμή που μιλάμε το 5G είναι άχρηστο σε όλους όπου και να βρίσκονται στον πλανήτη έχει δεν έχει υποδομή η κάθε χώρα. Οπότε αγοράζεις "κακό"(για το μέλλον) hardware που θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις σε 2 χρόνια ++++, με την διαφορά ότι τότε θα έχει βγει πολύ καλύτερο hardware 5G οπότε εσύ θα είσαι με μια συσκευή πολύ υποδεέστερη και θα αναγκαστείς να αγοράσεις καινούρια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, baiosss είπε

Δεν είναι καινοτομίες! Είναι εξέλιξη ήδη υπαρχόντων τεχνολογιών. Εκεί δεν καταλαβαίνετε ο ένας τον αλλον. Τα υψηλά refresh rate των οθονών πχ, προϋπήρχαν πριν τα δώσει η Samsung και η Xiaomi. Καινοτομία ήταν για παράδειγμα όταν η OnePlus τα έβαλε σε AMOLED οθόνες, πέρυσι με το OnePlus 7 Pro. Σε LCD οθονες όμως, υπήρχαν και πιο πρίν. 

Και τα 108mpx είναι επίσης το ίδιο. Εξέλιξη και αναβάθμιση τεχνολογίας που υπάρχει εδώ και χρόνια. Είναι τα 64mpx, προσφατα τα 48mpx, πιο παλιά τα 23 και πάει λεγοντας.

Ακριβώς λοιπόν επειδή το 5G θα είναι δίπλα και τριπλά ενεργοβόρο, δε θα το χρησιμοποιείς τόσο πολύ. Εσύ είσαι στην Ελλάδα η στην Κίνα και στην Αμερική, που καίγεσαι τόσο πολύ γι αυτό;

Ας παμε αλλη μια φορα...η ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΣΤΩ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Τι σχεση τωρα εχει τι θα χρησιμοποιω εγω στην Ελλαδα με το τι εξοπλισανε τα κινητα τους οι εταιριες μονο εσυ και ο αλλος ξερετε....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heimdall7 είπε

Ας παμε αλλη μια φορα...η ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΣΤΩ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Τι σχεση τωρα εχει τι θα χρησιμοποιω εγω στην Ελλαδα με το τι εξοπλισανε τα κινητα τους οι εταιριες μονο εσυ και ο αλλος ξερετε....

Γιατί να τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία; Σου είναι απαραίτητα τα 120Hz; Βάλτο στα 90Hz.

Έχεις ανάγκη το 5G στην Ελλάδα; Όχι! Αφού 4G θα χρησιμοποιείς για τουλάχιστον 2 ακόμα χρόνια.

Μήπως και τα 108mpx θα σου τρώνε μπαταρία;

Γενικά δεν καταλαβαίνω. Είναι η δεν είναι σημαντικός παράγοντας η αυτονομία μιας συσκευής; Εάν είναι, γιατί να αγοράσεις μια συσκευή που θα φορτίζεις 3 φορές την μέρα;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Heimdall7 είπε

2 λεπτά πριν, Heimdall7 είπε

Εκεί που υπάρχει 5g, στην ουσία δεν υπάρχει. Εκεί που έχει καλή κάλυψη μιλάμε απλά για ένα λίγο πιο γρήγορο 4g(+20%) κι εκεί που έχουμε το blazing fast 5g γυρνάς πλάτη στην κεραία και σε γυρνάει 4g. Υποδομές δεν υπάρχουν ακόμα, είναι όλα θέμα marketing. Και η απόδειξη είναι ότι οι αμερικάνικοι πάροχοι, διαφημίζουν 5g σε περιοχές που δεν το υποστηρίζουν!!!!!

Εγώ ακόμα περιμένω να μου πεις παράδειγμα επαγγελματικού use case.

2 λεπτά πριν, baiosss είπε

Γενικά δεν καταλαβαίνω. Είναι η δεν είναι σημαντικός παράγοντας η αυτονομία μιας συσκευής; Εάν είναι, γιατί να αγοράσεις μια συσκευή που θα φορτίζεις 3 φορές την μέρα;

Μα αφού θα φορτίζει σε μισή ώρα, γιατί να μην το κάνει; :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Μα αφού θα φορτίζει σε μισή ώρα, γιατί να μην το κάνει; :P

Και σε τρεις μήνες δε θα μπορεί να το πουλήσει καν, επειδή η μπαταρία δε θα κρατάει ούτε 5 ώρες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, baiosss είπε

Και σε τρεις μήνες δε θα μπορεί να το πουλήσει καν, επειδή η μπαταρία δε θα κρατάει ούτε 5 ώρες.

Το θέμα είναι ότι είμαι 100% σίγουρος ότι δεν χρειάζεται καν ο ίδιος τέτοιους χρόνους φόρτισης. Απλά ο κόσμος πορώνεται τόσο πολύ μερικές φορές που εν τέλει καταπίνει αμάσητο ότι του πασάρουν. 20W, 40W, 60W, 4GB Ram, 6GB, 8GB και φτάσαμε τα 12! Δουλεύω μηχανογράφηση και έχω στημένο lab με VMs στο laptop μου με 16GB Ram και έχω ελεύθερο και για τον Chrome :P. Εκεί έχουμε καταλήξει δυστυχώς. 120Hz; Καλό δεν λέω, στο iPad Pro δουλεύει τέλεια αλλά έχει τεράστια μπαταρία και δεν είναι και συσκευή που την έχω τόσο on the go για να πω ότι χρειάζομαι την μπαταρία. Η samsung γιατί νομίζεις ότι το QHD το έχει by default off; Γιατί το 120Hz είναι και αυτό off by default και μπορείς μόνο να το βάλεις σε FullHD και όχι QHD;

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, baiosss είπε

Γιατί να τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία; Σου είναι απαραίτητα τα 120Hz; Βάλτο στα 90Hz.

Έχεις ανάγκη το 5G στην Ελλάδα; Όχι! Αφού 4G θα χρησιμοποιείς για τουλάχιστον 2 ακόμα χρόνια.

Μήπως και τα 108mpx θα σου τρώνε μπαταρία;

Γιατι αμα ρε φιλε αμα διαβαζες με λιγη προσοχη τι γραφει ο αλλος θα εβλεπες οτι ηδη στο εχω απαντησει.Με τις ενεργειακες απαιτησεις που εχουν πλεον τα κινητα αλλα και με τους περιορισμους που εχει η τωρινη τεχνολογια των μπαταριων θα επρεπε να βαζουν τεραστιες μπαταριες με δραμματικες συνεπειες τοσο στο βαρος οσο και στο παχος της συσκευης.

Ηδη εχουμε φτασει οι ναυαρχιδες να ζυγιζουν 220 γραμμαρια ποσο πιο πανω θα πηγαινανε με τεραστιες μπαταριες...

2 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Το θέμα είναι ότι είμαι 100% σίγουρος ότι δεν χρειάζεται καν ο ίδιος τέτοιους χρόνους φόρτισης. Απλά ο κόσμος πορώνεται τόσο πολύ μερικές φορές που εν τέλει καταπίνει αμάσητο ότι του πασάρουν. 20W, 40W, 60W, 4GB Ram, 6GB, 8GB και φτάσαμε τα 12! Δουλεύω μηχανογράφηση και έχω στημένο lab με VMs στο laptop μου με 16GB Ram και έχω ελεύθερο και για τον Chrome :P. Εκεί έχουμε καταλήξει δυστυχώς. 120Hz; Καλό δεν λέω, στο iPad Pro δουλεύει τέλεια αλλά έχει τεράστια μπαταρία και δεν είναι και συσκευή που την έχω τόσο on the go για να πω ότι χρειάζομαι την μπαταρία. Η samsung γιατί νομίζεις ότι το QHD το έχει by default off; Γιατί το 120Hz είναι και αυτό off by default και μπορείς μόνο να το βάλεις σε FullHD και όχι QHD;

Το θεμα ειναι οτι γενικοτερα δεν καταλαβαινες Χριστο φιλε μου και πουλας και ειρωνεια απο πανω...επειδη εσυ ειτε δεν χρησιμοποιεις κατι ειτε δεν το χρειαζεσαι δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστο.Αμα κουβαλουσαν ολοι τα δικα σου μυαλα θα ειχαμε μεινει σε κινητα με vga οθονες και καμερες των 2mpx γιατι ελα μωρε τωρα τι να τις κανεις τις μεγαλυτερες σε αναλυσεις οθονες και καμερες!!!🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...