Black Demis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, basilis5 είπε Σωστος! Απλα επρεπε καποιος να αναφερει την ξιαομι σαν καλυτερη Value σε αλλο ενα νημα για samsung μερικοί απλά δεν συγκρατιούνται να μην αναφέρουν την xiaomi (δεν ειμαι fan της samsung αλλά εχω μεγαλο θέμα με την xiaomi... οχι με την εταιρεία αλλά με της βλαχοφαν της) 3
Grimson Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Η Ε.Ε. ψήφισε πρόσφατα νόμο για έναν κοινό τύπο φορτιστή για όλα τα κινητά για να περιορίσουμε την αγορά φορτιστών και να μειώσουμε τα ηλεκτρονικά απορριμμάτα και τώρα όσοι αγοράσουν το S20 ultra θα πρέπει να αγοράσουν άλλον ένα φορτιστή. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Markos Antonoulis είπε Τη στιγμή που η Xiaomi έδινε με το Mi 6 εν έτει 2017 με φορτιστή quickcharge, και το κινητό κόστιζε 300€... και η Samsung θα κυκλοφορήσει κινητό 1400€ με τον μπακατέλ φορτιστή... Όχι δεν πληρώνεται - κυρίως - όνομα Πληρώνετε *
Markos Antonoulis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, The_Prodigy είπε Πληρώνετε * Το σωστό είναι πληρώνεται* γιατί αναφέρομαι στο ότι η εταιρεία πληρώνεται*, δεν αναφέρομαι σε εσάς, το αγοραστικό κοινό.....
Ribopaido Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 9V/5A φορτιστης : την θελετε ξεροψημένη τη μπαταρια σας ;
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Θα γεμίζει σε 1ωρα , θα αδειάζει σε 1/2.. 😁
barbariangr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μπρος στα χνάρια που χάραξε η Apple... Κατά τα άλλα, την troλλάρει κιόλας!!! Ναι, σίγουρα Samsung...!!!
TSELIOSTHEBEST Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 33 minutes ago, Grimson said: Η Ε.Ε. ψήφισε πρόσφατα νόμο για έναν κοινό τύπο φορτιστή για όλα τα κινητά για να περιορίσουμε την αγορά φορτιστών και να μειώσουμε τα ηλεκτρονικά απορριμμάτα και τώρα όσοι αγοράσουν το S20 ultra θα πρέπει να αγοράσουν άλλον ένα φορτιστή. Εννοει η ΕΕ κοινη θυρα βλεπε TYPE C που εχουν σχεδον ολοι και το μηλαρακι εχει την δικη της θυρα. Δεν εννοει ιδια watt/volt/ampere. Να διαβαζουμε καλα τι λενε οι πηγες και φυσικα να ειναι αξιοπιστες. 1
stafaf Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Grimson είπε την ίδια στιγμή η xiaomi ετοιμάζει φορτιστή 100W και φορτίζει μπαταρία 4000 mAh σε 17 λεπτά Καλά καλά. Μόνο σε pre-alpha testers. Άλλο ένα φαντασιακό project τύπου α-κοιτάξτε-τι-σας-έχουμε-ετοιμάσει-καλά-μια-πλάκα-κάναμε. Link 3
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μπόμπα η μπαταρία ... κυριολεκτικά θα ανάβει φωτιές
Dellapple Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1400 ευρώ και θέλει επιπλέον λεφτά για κάτι που είναι χαρακτηριστικό της συσκευής .. μωρέ τι μου θυμίζει... Τι μου θυμίζει... Παρόμοιες τακτικές με άλλους κρίμα .κάποτε είχε εικόνα σαν εταιρία πλέον φτύσιμο .
bringmevictims Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Είναι ιδέα μου ή κάποιος αντιγράφει το 11 ; Αλλά τώρα βέβαια σιγά μην βγουν να λένε για εστίες κουζίνας και τέτοια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα