Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Ναι αλλα αν κόλλησε το laptop με μαυρη οθονη την εκατσα και ειναι το μονο μηχανημα που δε θελω να χαλασω τα premium αυθεντικα . Επαναφορα δε κανει και πρεπει να εχει φαει καποιο αισθητηρα φωτεινοτητας.

Σα το Enable adaptive brightness αλλα να μην υπαρχει πουθενα στα power options 

γενικα τα update απο 1903 έως και τα τωρινα σκοτώνουν drivers. Οτι βρουνε...

Εμένα τώρα ειναι με τελευταια έκδοση win10, uninstall/install gpu drivers, uninstalled lan device (pci card), παιζω με μια καρτα που εχω πανω την intel στο mobo, την αλλη του Mobo την έκανα επισης uninstall, έβγαλα το wifi usb και παιζει. μεχρι ποτε? μέχρι το επόμενο update αν τα αφήσω ανοιχτα. Σε κάθε μικρο η μεγάλο update βαρανε οι drivers. Οι τυποι ειναι για γέλια ρε.

βρες του drivers του λαπτοπ και ξαναπερνα τους. στο σαιτ θα υπαρχουν.

Δημοσ.
15 hours ago, Mhlogiatros said:

Στο laptop hp omen μετα το update μου εχει ριξει το brightness της οθονης στο 0 χωρις να λειτουργουν  sliders και κουμπια φωτεινοτητας . Εκανα και bios reset και drivers update τιποτα . Και μη χειροτερα εχει τυχει σε καποιον τετοιο bug ;

Δοκιμασες να το βαλεις σε sleep? Ειχα διαβασει και σε αλλα τοπικς στην hp για το ιδιο θεμα μετα απο bios update ομως, καποιοι επικοινωνησαν με την hp και τους το εφτιαξαν remotely. 
https://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Video-Display-and-Touch/Problem-with-adjusting-the-display-brightness-on-HP-OMEN/td-p/7301653

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου εφαγε ωρες χθες . Ειναι προβλημα στο βρομο bios update τους που κανει μονο του  χτυπαει bug με το windows update και το uefi mode  . Και χωρις θεμα καταλήγεις με προβλημα . Δεν υπαρχει περιπτωση να τους αφήσω να μου το "φτιασουν"  με ενα ψευτο remote patch  του πανελ της οθονης . Φλασαρα το bios με προηγούμενη έκδοση   και εκλεισα το uefi  .  Μενει να  βρω και απο που κλεινουν ολα τα  "upgrades"  τελειως . Και δε προκειται να αγορασω ποτε ξανα ειναι εγκληματιες να τα χαλανε ετσι . Μιλαμε για καινουργιο λαπτοπ 1200 ευρω που το προσεχω σα τα ματια μου και το αχρηστευουν  με ενα "auto upgrade " ετσι για πλακα . Απαραδεκτοι .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Εμενα απο την πρωτη μερα αγορας (εχω το hp omen 17-cb0011nv)  ειναι  κολλημενη η φωτεινοτητα, ευτυχως η οθονη δεν ειναι σκοτεινη, δηλαδη απλα δεν αλλαζει με κανενα τροπο αν δεν το βαλω πρωτα σε sleep.
Ουτε και εγω εχω επικοινωνησει με hp για να το φτιαξω. Δεν εχω κανει κανενα bios update. Για να κοψεις τα win update δοκιμασε το sledgehammer, σε μενα ειναι το μονο που τα εχει κοψει πληρως.

Φαντασου πριν εκοβα την ms απ το ρουτερ χαχαχαχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβως το ιδιο  εχω  !  Ευχαριστω θα δοκιμασω το  WUMT Script  γιατι ρημαζουν και την αποδοση οσο παει στη ριχνουν . Και τα παιδια στα forum που το γράφουν γιατι απο την hp κανουν τους κινεζους  . Σκεψου οτι μου το εκανε στο τελευταιο upgrade που τους απαντάνε οι καραγκιοζηδες απο το support οτι ειναι " fixed " Μου αρεσει που πουλανε και premium αξιοπιστια και σου λενε να αγορασεις και support με το χρονο ... Τα command center και " Hp Support Assistant " τα εχεις βγαλει ;  γιατι πανε online μονα τους και κανουν οτι θελουν . Με την ευκαιρια εχεις κανει το Feature Update W10 version 1909 ; 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Δεν εχω κανει κανενα update ουτε της hp ουτε των windows. Win 10 1809 εκδοση εχω. Οποτε βγαζει κατι το hp assistant παταω never, ή οτι εχει για ακυρωση, δεν θυμαμαι ακριβως τι λεει.
Το omen command center το εχω βγαλει γιατι στην τελευταια εκδοση προκαλουσε lag στα παιχνιδια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...