Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα θέλω και εγω..

Είχα κλείσει τα update για μήνες αλλα προσφατα τα ανοιξα και το ξεχασα. Μου κατεβασε την 1909 και κάποιο απο τα update ενεργοποιεί το "system" στον task manager και χρησιμοποιεί το network κάθε φορά που ανοιγω game. Κατάφερα να κανω uninstall το update και το κατέβασε ξανα! Στο πρωτο restart (είχα κανει Pause) το ξαναπερασε και τωρα παρόλο που το εβγαλα δεν φτιαχνει. Δοκίμασα και network adapter driver update και gpu πολλα διαφορετικα drivers αλλα δεν...

κλασσικη ms, παμε παλι για φορματ...

Καμια ιδεα?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, elpenor είπε

Μήπως θα αρκούσε να απενεργοποιήσεις το game bar και το game mode;

off ειναι

κάπως έστρωσε αλλα κάθε 1 λεπτο περίπου βαράει κατι τρέλλες το system service και τραβαει 5mbps για καποιο λογο.

Δημοσ.

Αν δεν στρώσει μπορείς πάντα να κάνεις block το svchost (αν είναι service ή το executable αν δεν είναι) από το firewall για την ώρα που παίζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, elpenor είπε

Αν δεν στρώσει μπορείς πάντα να κάνεις block το svchost (αν είναι service ή το executable αν δεν είναι) από το firewall για την ώρα που παίζεις.

τελικα δεν εχει να κανει με το game. τωρα έκανα ενα speedtest και μου έδωσε την πρωτη φορα 2mbps απο 15 κανονικα. μετά 5 και τωρα 1. Αυτο και με τις δυο καρτες δικτυου. Το θέμα ειναι οτι δεν βγαινει πλεον το Update (βγαζει error στο Uninstall) και δεν εχω να κανω κατι αλλο. ξυλωσα και εβαλα οτι μπορουσα, εψαξα στο νετ δεν βρηκα τιποτα. Δεν εκπλήσομαι κιολας, καθε φορα που παιρνω update κατι χαλαει, αλλες φορες λιγο αλλες απλα θελει φορματ.

εβγαλα την μια καρτα και παιζω με την αλλη. οι drivers που βάζουν τα win σαν latest drivers ειναι του 2018. η tplink εχει του 2019. για καποιο λογο τους ξυλωνει και βαζει του 2018. τα εβγαλα ολα, το ενα ηταν μαλιστα προγραμμα εγκατεστημένο. εβαλα του 2018 και βλεπω 12mbps. σταθερα κιολας. αυριο θα το δω ξανα.

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ.
12 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

οι drivers που βάζουν τα win σαν latest drivers ειναι του 2018. η tplink εχει του 2019. για καποιο λογο τους ξυλωνει και βαζει του 2018.

Μήπως να έκανες αυτό;...

spacer.png

Έτσι δε θα κατεβάζει αυθαίρετα οδηγούς για τις συσκευές σου. Θα πρέπει όμως να κάνεις μόνος σου τις ενημερώσεις για τους drivers.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μήπως να έκανες αυτό;...

spacer.png

Έτσι δε θα κατεβάζει αυθαίρετα οδηγούς για τις συσκευές σου. Θα πρέπει όμως να κάνεις μόνος σου τις ενημερώσεις για τους drivers.

καλή ιδέα αλλα δεν ειχα καποιο θέμα πριν το update. τωρα δεν ξερω ποιος driver δουλευει σωστα. λογικα κανένας μιας και με τους δυο εχω ασταθεια και χαμηλοτερη ταχτυτητα. τα update τα έκλεισα και θα μεινουν έτσι προφανως για παντα. το θεμα ειναι πως το φτιαχνω χωρις να κανω φορματ. δεν εχω καταφέρει κατι ακομη. το update δεν βγαινει, δεν εχω βρει τροπο ακομα.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, peter_p είπε

1.Κάνεις επαναφορά συστήματος σε ημερομηνία που δούλευε σωστά

2. Κάνεις block το update με το tool της ms

δεν εχω επαναφορα ρε γμτ. δεν ξερω ισως ηταν απενεργοποιημένο. Πάντως τωρα έστρωσε, σπανια τρωει κολλημα. Χωρις να κανω κατι βεβαια απο την προηγούμενη φορά. Μου έφαγε βεβαια ωρες και άπειρα install/uninstall συν του οτι κάποιες φορες αργει να ανοιξει το pc. Τα έκανε ολα ώπα το βαλε/βγαλε updates.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έκανα τα παντα. fresh start, αλλαγες σε drivers, ενα ενα τα update μπας και κάτι εφτιαξαν. ρυθμισεις εδω, ρυθμισεις εκει...

τιποτα. ανοιγεις τον task manager και βαράει 4mpbs το system στο network.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπάθησες να κλείσεις το delivery optimization? Επίσης κοίτα μήπως τρέχει το Onedrive απο πίσω και κάνει τίποτα sync

Επεξ/σία από Devastor
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Devastor είπε

Προσπάθησες να κλείσεις το delivery optimization? Επίσης κοίτα μήπως τρέχει το Onedrive απο πίσω και κάνει τίποτα sync

εχουν γινει αυτα. έχω κλείσει οτι μπορείς να φανταστεις. Τώρα κατι κατάφερα ομως.. θα γραψω σε λιγο ινφο

Δημοσ.

Στο laptop hp omen μετα το update μου εχει ριξει το brightness της οθονης στο 0 χωρις να λειτουργουν  sliders και κουμπια φωτεινοτητας . Εκανα και bios reset και drivers update τιποτα . Και μη χειροτερα εχει τυχει σε καποιον τετοιο bug ;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Στο laptop hp omen μετα το update μου εχει ριξει το brightness της οθονης στο 0 χωρις να λειτουργουν  sliders και κουμπια φωτεινοτητας . Εκανα και bios reset και drivers update τιποτα . Και μη χειροτερα εχει τυχει σε καποιον τετοιο bug ;

και μένα  απο 1903 μεχρι 1909 δεν δουλευε το πληκτρολογιο εκτος απο τα βασικα. αυτο ειναι πταίσμα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλα αν κόλλησε το laptop με μαυρη οθονη την εκατσα και ειναι το μονο μηχανημα που δε θελω να χαλασω τα premium αυθεντικα . Επαναφορα δε κανει και πρεπει να εχει φαει καποιο αισθητηρα φωτεινοτητας.

Σα το Enable adaptive brightness αλλα να μην υπαρχει πουθενα στα power options 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...