Προς το περιεχόμενο

Αεριζόμενη βάση σε laptop, αξίζει;

silve

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά παιδιά!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για ένα θέμα που με απασχολεί σχετικά με τις βάσεις στα laptops.

Έχω πάρει ένα καινούργιο laptop και είναι αρκετές οι φορές που το δουλεύω ενώ είμαι σε καναπέ, κρεβάτι κλπ. Γνωρίζω ότι η συγκεκριμένη συνήθεια δεν είναι και ότι καλύτερο για την ψύξη του υπολογιστή κι έχω λοιπόν σκεφτεί το ενδεχόμενο να αγοράσω μια βάση. Θεωρείτε καταρχάς ότι η βάση κρίνεται απαραίτητη όταν έχω το laptop στο κρεβάτι και αν ναι τι προτείνεται να πάρω; Θα ήταν καλύτερα μια αεριζόμενη βάση (με ανεμιστήρες που φυσάνε αέρα προς το laptop) ή απλά μια βάση η οποία ουσιαστικά δε θα αφήνει το laptop να "βουλιάζει" στο κρεβάτι και να φράζει τους αεραγωγούς;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν όχι βάση τουλάχιστον ένα ξύλο στις διαστάσεις της βάσης του λάπτοπ ή κάτι όπου να αφήνει κενό από κάτω όπως είπες για να μη φράζει τους αεραγωγούς

Σημαντικός αεραγωγός επισης είναι η εξαγωγή στα πλάγια όπου και βάση να έχεις θέλει προσοχή!!!

9 λεπτά πριν, TakhsJB είπε

Αν όχι βάση τουλάχιστον ένα ξύλο στις διαστάσεις της βάσης του λάπτοπ ή κάτι όπου να αφήνει κενό από κάτω όπως είπες για να μη φράζει τους αεραγωγούς

Σημαντικός αεραγωγός επισης είναι η εξαγωγή στα πλάγια όπου και βάση να έχεις θέλει προσοχή!!!

Στην προκειμένη περίπτωση αξίζει η αγορά μιας βάσης με ανεμιστηράκια ή αρκεί μόνο μια απλή πλαστική βάση ή ένα ξύλο όπως είπες για να πατάει επάνω το laptop;

Παράδειγμα βάσης με ανεμιστήρα: https://www.skroutz.gr/s/14729525/Deepcool-N6000.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...