silve Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Γεια χαρά παιδιά! Θα ήθελα τη βοήθειά σας για ένα θέμα που με απασχολεί σχετικά με τις βάσεις στα laptops. Έχω πάρει ένα καινούργιο laptop και είναι αρκετές οι φορές που το δουλεύω ενώ είμαι σε καναπέ, κρεβάτι κλπ. Γνωρίζω ότι η συγκεκριμένη συνήθεια δεν είναι και ότι καλύτερο για την ψύξη του υπολογιστή κι έχω λοιπόν σκεφτεί το ενδεχόμενο να αγοράσω μια βάση. Θεωρείτε καταρχάς ότι η βάση κρίνεται απαραίτητη όταν έχω το laptop στο κρεβάτι και αν ναι τι προτείνεται να πάρω; Θα ήταν καλύτερα μια αεριζόμενη βάση (με ανεμιστήρες που φυσάνε αέρα προς το laptop) ή απλά μια βάση η οποία ουσιαστικά δε θα αφήνει το laptop να "βουλιάζει" στο κρεβάτι και να φράζει τους αεραγωγούς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakhsJB Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Αν όχι βάση τουλάχιστον ένα ξύλο στις διαστάσεις της βάσης του λάπτοπ ή κάτι όπου να αφήνει κενό από κάτω όπως είπες για να μη φράζει τους αεραγωγούς Σημαντικός αεραγωγός επισης είναι η εξαγωγή στα πλάγια όπου και βάση να έχεις θέλει προσοχή!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, TakhsJB είπε Αν όχι βάση τουλάχιστον ένα ξύλο στις διαστάσεις της βάσης του λάπτοπ ή κάτι όπου να αφήνει κενό από κάτω όπως είπες για να μη φράζει τους αεραγωγούς Σημαντικός αεραγωγός επισης είναι η εξαγωγή στα πλάγια όπου και βάση να έχεις θέλει προσοχή!!! Στην προκειμένη περίπτωση αξίζει η αγορά μιας βάσης με ανεμιστηράκια ή αρκεί μόνο μια απλή πλαστική βάση ή ένα ξύλο όπως είπες για να πατάει επάνω το laptop; Παράδειγμα βάσης με ανεμιστήρα: https://www.skroutz.gr/s/14729525/Deepcool-N6000.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakhsJB Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Εάν δεν κάνεις κάτι απαιτητικό όχι δεν αξίζει η βάση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Aν θες να πετάξεις τα χρήματα σου μόνο, πραγματικό όφελος 0, εκτός αν δώσεις βάση στο ποιηματάκι του χαρούμενου πωλητή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα