Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, brightblade είπε

Κάποτε παιχνίδια οπως wing commander, doom και άλλα ηταν λόγος για upgrade και ο κόσμος ακολουθούσε. Και ετσι είδαμε και τρελη εξελιξη των games και του hardware sta 90s. Πρέπει να υπάρχουν και games για τους tech enthusiasts και με πιο πολλα χρηματα να ξοδέψουν, οχι μονο για το χαμηλοτερο παρανομαστη, για τη μάζα.

Eτσι ακριβως....

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως μια καλη λυση για το alyx οπως και για το walking dead saints and sinners ειναι αυτο το vr

https://www.samsung.com/us/computing/hmd/windows-mixed-reality/hmd-odyssey-windows-mixed-reality-headset-xe800zba-hc1us/

https://www.amazon.com/Samsung-Electronics-Wireless-Controllers-XE800ZBA-HC1US/dp/B07HS7R1RT

https://www.microsoft.com/en-us/p/samsung-hmd-odyssey/8n2d0nk20p8m?activetab=pivot%3aoverviewtab

Επεξ/σία από aekoupoli
Δημοσ.

Παλι καλα που θα βγει τοσο γρηγορα.και δεν εκαναν σαν τον αλλον που εβγαζε καθε 2 χρονια μια φωτογραφια και μετα απο 10 χρονια παρουσιασε ενα walking simulator!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, brightblade είπε

Κάποτε παιχνίδια οπως wing commander, doom και άλλα ηταν λόγος για upgrade και ο κόσμος ακολουθούσε. Και ετσι είδαμε και τρελη εξελιξη των games και του hardware sta 90s. Πρέπει να υπάρχουν και games για τους tech enthusiasts και με πιο πολλα χρηματα να ξοδέψουν, οχι μονο για το χαμηλοτερο παρανομαστη, για τη μάζα.

4 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Game για το 1% των gamers που έχουν VR headset......
 εεε ρε πωλήσεις που θα κανει !!! :P :P :P 

Σίγουρα σε κάποια φάση το gaming, θα αποτελεί έναν συνδυασμό επαυξημένης με εικονική πραγματικότητα (Φαντάσου να μπορείς να νιώθεις πως είναι να τρως σφαίρα στο Call of duty, να νιώθεις το κλώτσημα του όπλου, να μπορείς να κάνεις παρκουρ σε action game και να βιώσεις τον φόβο του ύψους κλπ).

Προφανώς και απέχουμε ακόμα από αυτό το «trully immersive & interactive gaming experience», αλλά νομίζω ότι γίνονται βήματα προς την σωστή κατεύθυνση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Θα περιμένω την κανονική έκδοση γιατί το VR σαν εμπειρία δεν με ενδιαφέρει.

Δεν ξέρεις τι χάνεις σαν VR .

έχω παιχνίδια VR στο Steam και στο Oculus και μπορώ να σου πω ότι χάνεις πολλά.

Arizona Sunshine
Beat Saber
Pavlov VR
Lucky's Tale

2 λεπτά πριν, anax111 είπε

Ο.Κ. Μάσησα με το τρέιλερ.Πόσο πάει το μαλλί για το συμπράγκαλο;

44,99€

https://store.steampowered.com/app/546560/HalfLife_Alyx/

Δημοσ.

Γνωστός μου είχε δοκιμάσει το vr του ps4 και δεν το άντεξε.

Ζαλάδα, αναγούλα κλπ.

Θα ήθελα να δοκιμάσω vr,  και μόνο η ιδέα ότι θα "βρίσκομαι" μέσα στο παιχνίδι με τρελαίνει αλλά αν έχω κι εγώ τα ίδια συμπτώματα; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tolstoy είπε

Γνωστός μου είχε δοκιμάσει το vr του ps4 και δεν το άντεξε.

Ζαλάδα, αναγούλα κλπ.

Θα ήθελα να δοκιμάσω vr,  και μόνο η ιδέα ότι θα "βρίσκομαι" μέσα στο παιχνίδι με τρελαίνει αλλά αν έχω κι εγώ τα ίδια συμπτώματα; 

Νοικιασε ενα VR απο κανα video club για κανα σκ...ή πηγαινε στο κωτσοβολο που εχει headsets Να τα δεις...σιγουρα εχει ο Κωτσος στο υψος του σηματος της ολυμπιακης (λογικα ηλιουπολη ειναι εκει).

3-4 φορε που το εχω βαλει η εμπειρια ειναι φοβερη...ειδικα το astro bot που επαιξα λιγο ειναι απλα μαγικο...αναμένω ps vr2 για να τα σκασω.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Θα περιμένω την κανονική έκδοση γιατί το VR σαν εμπειρία δεν με ενδιαφέρει.

απο οτι εχουν πει αρκετες φορες ΔΕΝ προκειται να κυκλοφορησει χωρις το VR. Ειναι αποκλειστικα VR τιτλος.

Δημοσ.

αυτα ειναι ...καινουργια πραγματα...

εγω μια δυο φορες εβαλα κατι γυαλια στο ps4  ...πετουσα κατι βελη με ενα τοξο και απευφευγα κατι μπλιμπλικια που μου πετουσε ο αλλος..

πολυ καλο , εχει πολυ πλακα (για αυτο και τα βγαζουνε οι εταιριες για να τα αγοραζεις να κανεις την πλακα σου και αυτοι να κονομανε και καλα κανουνε)..

εχει μπει στο πενταετες ...

Δημοσ.

H ζαλάδα έχει μειωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια που οι developers έχουν μάθει τι δουλεύει και τι όχι. Επίσης ο οργανισμός συνηθίζει και μετά δεν νιώθεις τίποτα. Το half life όπως είναι σχεδιασμένο φυσικά και δεν είναι δυνατόν να βγει σε έκδοση non VR.

Πάντα υπήρχαν παιχνίδια ορόσημα που για να τα παίξεις έπρεπε να κάνεις τεχνολογικό άλμα. Έτσι και τώρα. Όταν  είχε βγει το doom ήθελε 486 και η μάζα είχε 386. Το quake ηθελε Pentium και όλοι παλεύαμε με τα 486. Το quake 3 απαίτούσε GPU κλπ. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tsibosp είπε

απο οτι εχουν πει αρκετες φορες ΔΕΝ προκειται να κυκλοφορησει χωρις το VR. Ειναι αποκλειστικα VR τιτλος.

Μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε και 5 χρόνια αλλά θα βγει, εξάλλου για τους fan του HL η υπομονή είναι καθημερινότητα. Εξάλλου πιστεύω ότι κατά 99% θα βγει mod για κανονικό gameplay χωρίς VR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...