dimigar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα. Έχω ένα ψυγείο General Electric παροπλισμένο στο εξοχικό (Ωρωπό). Έχει διαρροή ψυκτικού μέσου.. Πριν από χρόνια έφερα τεχνικό και μου έβαλε υγρό αλλά μετά από 2 μήνες είχε πάλι διαφύγει κι έτσι το παράτησα.. Μετακόμισα εν τω μεταξύ και αγόρασα άλλο. Ο τεχνικός μου είπε ότι είναι δύσκολο να βρεθεί το σημείο διαρροής και μου πρότεινε κάποια στιγμή να ακυρώσει τα εσωτερικά σωληνάκια που μεταφέρουν το υγρό και να τοποθετήσει άλλα σωληνάκια bypass.. Ισχύει αυτό ή δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ περαιτέρω;
tz_aristotelis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Αν δεις πόσο πουλάνε τα ψυγεία πχ στο marketplace facebook, θα καταλάβεις ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς...
Klausx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Έχω το ίδιο ψυγείο και είναι πραγματικά σαν καινούριο μετά από τόσα χρόνια.... Μετά την επισκευή είχες ψύξη σωστή; Αν δεν ψάξει για την διαρροή ότι bypass και να κάνει είναι τύχη. Αξίζει να φτιαχτεί άλλα θα πρέπει να βρεις κάποιον αξιόπιστο ψυκτικό. 8 λεπτά πριν, mylo είπε Πέτα το και πάρε άλλο Για να φτάσεις την κατηγορία του θες αρκετά ευρώ.
papoys1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, dimigar είπε Καλησπέρα. Έχω ένα ψυγείο General Electric παροπλισμένο στο εξοχικό (Ωρωπό). Έχει διαρροή ψυκτικού μέσου.. Πριν από χρόνια έφερα τεχνικό και μου έβαλε υγρό αλλά μετά από 2 μήνες είχε πάλι διαφύγει κι έτσι το παράτησα.. Μετακόμισα εν τω μεταξύ και αγόρασα άλλο. Ο τεχνικός μου είπε ότι είναι δύσκολο να βρεθεί το σημείο διαρροής και μου πρότεινε κάποια στιγμή να ακυρώσει τα εσωτερικά σωληνάκια που μεταφέρουν το υγρό και να τοποθετήσει άλλα σωληνάκια bypass.. Ισχύει αυτό ή δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ περαιτέρω; Είχα παρόμοια περίπτωση και όπως μου είπε η διαρροή ήταν στη συντήρηση γιατί η ψύξη δούλευε σωστά. Περισσότερο για συναισθηματικούς λόγους το έφτιαξα.Συγκεκριμένα έκοψε πλάτη συντήρησης από άλλο ψυγείο και την τοποθέτησε εσωτερικά αφού απομόνωσε τη δική του κάνοντας την απαραίτητη σύνδεση.Κόστος 70 ευρώ. Δουλεύει τέλεια μπορώ να πω καλύτερα από πριν και συγκεκριμένα βάζω τη συντήρηση στο 1 και αρκεί. Αν εσένα έχει πρόβλημα συντήρηση και κατάψυξη δεν ξέρω τι γίνεται.
hp8 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, dimigar είπε Ο τεχνικός μου είπε ότι είναι δύσκολο να βρεθεί το σημείο διαρροής και μου πρότεινε κάποια στιγμή να ακυρώσει τα εσωτερικά σωληνάκια που μεταφέρουν το υγρό και να τοποθετήσει άλλα σωληνάκια bypass.. Ισχύει αυτό ή δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ περαιτέρω; Τι ψυκτικό μέσο έχει r 12-134- 600a ? Αν στο εσωτερικό βλέπεις παγολεκανη και πλάτη συντήρησης και έχει φρεον 134 η 600a μπορεί και να άξιζε Αν βλέπεις μόνο τα πλαστικά ξεχνατο Αν και γενικά ξεχνατο γιατί θα μπλεξεις Ο όγκος του ψυκτικού μέσου - σωστη λειτουργία -απόδοση ειναι συνδιασμος με συγκεκριμενα τμ επιφάνειας , μήκος και διατομή σωλήνων Το καλοκαίρι ισως να έχεις θέμα Αυτές τις πατέντες της κάναμε το 1980 - 90 Ανήκουν σε άλλες εποχές. Από κόστος τι σου είπε ?
Klausx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, hp8 είπε Τι ψυκτικό μέσο έχει r 12-134- 600a ? Αν στο εσωτερικό βλέπεις παγολεκανη και πλάτη συντήρησης και έχει φρεον 134 η 600a μπορεί και να άξιζε Αν βλέπεις μόνο τα πλαστικά ξεχνατο Αν και γενικά ξεχνατο γιατί θα μπλεξεις Ο όγκος του ψυκτικού μέσου - σωστη λειτουργία -απόδοση ειναι συνδιασμος με συγκεκριμενα τμ επιφάνειας , μήκος και διατομή σωλήνων Το καλοκαίρι ισως να έχεις θέμα Αυτές τις πατέντες της κάναμε το 1980 - 90 Ανήκουν σε άλλες εποχές. Από κόστος τι σου είπε ? R134 είναι με danfoss συμπιεστή.
hp8 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, Klausx είπε R134 είναι με danfoss συμπιεστή. μέσα στο ψυγείο υπάρχουν μεταλλικές επιφάνειες αλουμινίου η μόνο πλαστικά ? Αν έχει μόνο πλαστικά μην προχωράς καθ όσον η ψυκτικές επιφάνειες που κανουν την ψύξη είναι αλουμίνιο μέσα στη μόνωση και έχουν ψωριάσει από την υγρασία και υπάρχει διαρροή Αυτό προκύπτει κυρίως όταν το ψυγείο δουλεύει κατά καιρούς αποψυχει μετά από 1-2 μήνες τα ίδια κλπ Αν βάλεις μια φωτο του μέσα ίσως έχω καλύτερη άποψη Αν βάλει παγολεκανη στην κατάψυξη - πλάτη με αντίσταση στην συντήρηση - φίλτρο υγρασίας το φρεον και τα μαστορικά πάει το μηνιάτικο Ίσως και η απόδοση του συμπιεστή να μην είναι η καλύτερη Πόσα χρόνια δουλεύει? Βαλτα κάτω και αποφάσισε
dimigar Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. Τώρα είμαι στο εξωτερικό και δεν μπορώ να βγάλω φυσικά φωτογραφία.. Θα επανέλθω πάντως ... @Ηp8 μου είπε στο περ'ίπου €120 αλλά πέρασαν πολλά χρόνια από τότε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα