Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνέχεια της εδώ συζήτησης.

15 ώρες πριν, Hamurabi είπε

Αδερφε εγω εχω τον epson tw9400 σε 135'' και δε συγκρινεται με καμια τηλεοραση.

φυσικα θελει σκοταδι αλλα το οτι δε το θες εσυ να βλεπεις ετσι ή για καποιον λογο δε μπορεις να εχεις δε βαζειτο προτζεκτορα γενικα σε χειροτερη μοιρα. ουτε θελει ντε καικαλα dedicated.

Στο σαλονι μου τον εχω, με δυο μεγαλα μαυρα ρολα κρυμενα σε γυψοσανιδα ,κατεβαινουν με διακοπτη ιδιο με το διακοπτη των φωτων του σαλονιου μου, το σαλονι βαμενο καφε σοκολά για ναναι σκουροι οι τοιχοι, και οποιος μπαινει σπιτι μου λεει απορει γιατι ολοι βαφουν τυς τοιχους ανοιχτοχρωμους οταν παιζουν τοσο ωραια χρωματα.

θορυβος απο τον προβολεα μηδεν.

και πηγαινοντας στο village καθε φορα, ξενερωνω γιατι η εικονα σπιτι μου ειναι δεκα φορες καλυτερη .

το προβολικο σκοτωνει.

τελος

Ναι χρειάζεται να είναι dedicated. Γιατί ο κάθε ένας μας δε θα μπαίνει στη διαδικασία να κλείνει κουρτίνες, φώτα κτλ για να δει ένα επεισόδιο της σειράς του. Θα χρειαστεί ΚΑΙ τηλεόραση. Οπότε ο προβολέας είναι dedicated για ταινίες ή άντε binge watching. Μη ξεχνας ότι το ήταν απάντηση προτζέκτορας αντί για τηλεόραση. Και πας και μου λες για προτζέκτορα 2500ε όταν μιλάμε για τη φτηνότερη 70ρα τηλεόραση του εμπορίου. 

Μπράβο για το σπίτι σου, χαίρομαι που το προσέχεις. Αλλά τι σχέση έχει με την απάντηση που έδωσα δε κατάλαβα. 

Θέλει σκοτάδι ο προβολέας; Θέλει.

Θέλει ιδιαίτερη διαρρύθμιση χώρου; Θέλει.

Έχουν (εντάξει πες όχι ο δικός σου στα 2.5 χιλιάρικα) οι περισσότεροι budget προβολείς θόρυβο; Έχουν

5 ώρες πριν, matrixxx είπε

Κακως "τσιμπας" απο το σχολιο και μπαινεις σε διαδικασια να απαντησεις. Κακως, επειδη ειναι οφτοπικ το αρχικο σχολιο εννοω. Ενταξει, ειναι προφανες, ο ανθρωπος εχει εναν προβολεα μαλλον προβληματικο ή ισως των 80 ευρω και με βαση αυτο κρινει. Απο την αλλη, αν υπηρχε τηλεοραση 135'' στο χιλιαρικο πολλοι θα προτιμουσαν τηλεοραση αντι για προβολεα, ισως και εσυ. Αναλογα με την αισθητικη του χωρου και αλλα πολλα βεβαια.

Τωρα να μας λες τι εχεις σπιτι σου με λεπτομερειες μεχρι και χρωματικες ωστε να μπουμε σε προβολικης φυσης αναλυση, δεν νομιζω οτι αφορα το τοπικ. Μπορουμε να φτιαξουμε αν δεν υπαρχει ενα τοπικ προβολικο VS τηλεοραση να μεταφερει ο καθενας την γνωση του και ο,τι αλλο θελει.

Ειπε καπου οτι εχει 60τμ σαλονι; Τι στο διαολο, αλλο σχολιο διαβαζω εγω; Δεν εχω προσβαση; 😛

Οι 135 ιντσες υπαρχουν ανετα σε χωρο απο 20τμ. Αλλα λεω ξανα, οτι αυτη η κουβεντα που πατε να ανοιξετε ειναι οφτοπικ. Δεν θα συνεχιστει παρακαλω!

Πώς το έβγαλες το συμπέρασμα δε κατάλαβα.  Το παλικάρι ρώτησε προβολέα αντί για τη τηλεόραση. Και του απάντησα έχοντας προσωπική εμπειρία ΜΟΝΟ projectoρα. Δεν έχει σχέση άμα έχω προβολέα των € 80 ή τον €8000. Δε ρώτησε που η εικόνα είναι καλύτερη αλλά άμα έχει νόημα.

Επεξ/σία από Con_stantine
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Σε οτι με αφορα πραγματικα δεν καταλαβαινω τι λες και τι ρωτας, αν με ρωτας κατι.

Τι δε καταλαβαίνεις; 

Σε ρωτάω πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι "Ενταξει, ειναι προφανες, ο ανθρωπος εχει εναν προβολεα μαλλον προβληματικο ή ισως των 80 ευρω και με βαση αυτο κρινει."

Σου λέω ότι κατά τη γνώμη μου δεν καν σχέση έχει αυτό το σχόλιο με την απάντηση μου.

Επεξ/σία από Con_stantine
  • Moderators
Δημοσ.

Ποιος ειναι ο προβολεας που εχεις δοκιμασει; 

ΥΓ. οταν προτεινεις στον αλλον Α αντι για Β, ενω οπως λες εχεις δοκιμασει μονο το Β και χωρις να λες ποιο Β ακριβως, νομιζω οτι ειναι λαθος κινηση. Για να προτεινεις μεταξυ Α και Β, πρεπει νομιζω να γνωριζεις και να εχεις δουλεψει και το Α και το Β.

Τελος προτεινα να ανοιξει θεμα Α vs B για να το συζητησετε αν δεν υπαρχει ηδη, οχι για να συνεχιστει μια "κουβεντα" που ξεκινησε νομιζω στραβα. Απο τετοια βαση φοβαμαι οτι δεν θα κυλησει ομορφα και δεν θα προσφερει το θεμα κατι χρησιμο οπως θα μπορουσε, παρα μονο θα εστιασει σε μια διαμαχη. Για τις διαμαχες υπαρχουν μονο τα πμ...

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει ένα μόνο. Έχω περάσει πολλούς. Και στη περίπτωση μου δεν είναι καν δόκιμος ο όρος "δοκιμάσει" γιατί υπονοεί ότι είναι κάτι προσωρινό ή παροδικό. Μόνιμα είμαι με προβολέα χρόνια χωρίς να  έχω καν τηλεόραση. 

Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω τι σχέση έχει όμως.

• Moderators
Δημοσ.
Στις 16/2/2020 στις 4:44 ΜΜ, Con_stantine είπε

...  Το παλικάρι ρώτησε προβολέα αντί για τη τηλεόραση. Και του απάντησα έχοντας προσωπική εμπειρία ΜΟΝΟ projectoρα. Δεν έχει σχέση άμα έχω προβολέα των € 80 ή τον €8000. Δε ρώτησε που η εικόνα είναι καλύτερη αλλά άμα έχει νόημα.

Απο αυτο νομισα οτι "δοκιμασες".

Χαιρομαι που εχεις δει αρκετους προβολεις, γιατι μας κανει πραγματικα "συνοδοιπόρους" αυτο. Κοντευω τα 20 χρονια...

Στις 16/2/2020 στις 5:20 ΜΜ, Con_stantine είπε

Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω τι σχέση έχει όμως.

Το υπεθεσα απο το οτι ειπες (αρχικο σχολιο που δεν υπαρχει εδω) τα εξης:

Στις 15/2/2020 στις 11:54 ΠΜ, Con_stantine είπε

Όχι. Έχω 100" projector και ψάχνω για 70-75" TV. Θέλει σκοτάδι ο προβολέας, έχει θόρυβο, ιδιαίτερες απαιτήσεις χωροταξικά κτλ. Είχε νόημα όταν οι μεγάλες  τηλεοράσεις είχαν 2000€+. Τώρα; Μόνο για dedicated home theater με 150"+.

Ενα στοιχειο το οτι "θελει σκοταδι" (το οποιο για πολλους προβολεις σημερα δεν ισχυει, φυσικα δεν θα δεις 2 η ωρα το μεσημερι καλοκαιρι με ανοιχτα παραθυρα)

Δευτερο το οτι "εχει θορυβο".

Επισης λες οτι παλια οι μεγαλες τηλεορασεις ειχαν 2000. 5000€ θυμαμαι εγω 42αρα πλασμα.Philips. Δεν ξερω για ποσο παλια λες, αλλα φαινεται οτι με το μεγαλες μιλας οχι για ιδιαιτερα παλια, στην καλυτερη μαλλον για 60-65-70αρες; Πολυ μικρες για "απεναντι" απο κανονικο προβολεα, μοιαζουν με ιντσες  προβολεα των 50-100ευρω που δεν εχουν παρα 200lumens. 

Τελος το οτι απο 100'' προβολεα θες να πας στις μολις 70-75 σε τιβι, μου φανηκε εντελως απελπισμενη κινηση, αρα μαζι με τα 3 προηγουμενα μου χτυπησε οτι ειχες κατι πολυ κακο ως προβολεα. Μαλιστα αν δεις την απαντηση μου ειπα "μαλλον" και "ισως". Οποιος εχει εμπειρια απο τιβι και προβολεα ξερει οτι δεν μπορεις να πας απο τις 100 στις 70 χωρις να εχεις καποιο σοβαρο λογο. Ειναι υποχωρηση μεγιστη! Αν θες να ακουσεις την γνωμη μου επειδη γνωριζω και το Α και το Β, μην πας σε 70αρα ουτε για πλακα. Παρε μια τηλεοραση αναλογα την αποσταση θεασης 55-65 για απλη παρακολουθηση τηλεοπτικων και ο προβολεας για κατι σοβαρο, μην κανεις το λαθος να τον αφαιρεσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...