GeorgeR1_700 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σας, σπίτι μου έχω το ασύρματο panasonic kx-tga110ex που φαίνεται και στην παρακάτω φώτο. Πριν λίγες βδομάδες μου κάηκε το ηχείο που έχει με αποτέλεσμα όταν με καλούν να μην ακούγεται. Δεν μπόρεσα να το βρω κάπου για να του βάλω το συγκεκριμένο ανταλλακτικό που χρειάζομαι. Μήπως τυχαίνει να έχετε το αντίστοιχο ασύρματο τηλέφωνο κάπου στην άκρη αχρησημοποίητο, ακόμα και χαλασμένο να είναι εγώ μόνο το ηχειάκι θέλω να πάρω για να κάνω την αντικατάσταση. Αν δεν έχετε το συγκεκριμένο μοντέλο, μπορείτε να μου πείτε πιο έχετε (αν διαθέτετε) για να το ψάξω στο internet για το εάν είναι συμβατά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας... (Μένω Θεσσαλονίκη)
john_petrucci7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Καλησπέρα σας, σπίτι μου έχω το ασύρματο panasonic kx-tga110ex που φαίνεται και στην παρακάτω φώτο. Πριν λίγες βδομάδες μου κάηκε το ηχείο που έχει με αποτέλεσμα όταν με καλούν να μην ακούγεται. Δεν μπόρεσα να το βρω κάπου για να του βάλω το συγκεκριμένο ανταλλακτικό που χρειάζομαι. Μήπως τυχαίνει να έχετε το αντίστοιχο ασύρματο τηλέφωνο κάπου στην άκρη αχρησημοποίητο, ακόμα και χαλασμένο να είναι εγώ μόνο το ηχειάκι θέλω να πάρω για να κάνω την αντικατάσταση. Αν δεν έχετε το συγκεκριμένο μοντέλο, μπορείτε να μου πείτε πιο έχετε (αν διαθέτετε) για να το ψάξω στο internet για το εάν είναι συμβατά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας... (Μένω Θεσσαλονίκη) Με 20€ παιρνεις καινούργιο ίδιας μάρκας από μεγάλες αλυσίδες κιόλας. Μην ασχοληθείς με ανταλλακτικό Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από john_petrucci7 1
Thulogur Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Παρε το τηλέφωνο και πήγαινε σε ενα κατάστημα ηλεκτρονικών να στο φτιαξουν. Στη Σαλονίκη ξερω το Mar Electronics που εχει πολυ πράμα απο ανταλλακτικά. 1
dpolal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Thulogur είπε Παρε το τηλέφωνο και πήγαινε σε ενα κατάστημα ηλεκτρονικών να στο φτιαξουν. Στη Σαλονίκη ξερω το Mar Electronics που εχει πολυ πράμα απο ανταλλακτικά. Για να ασχοληθεί κάποιος να το φτιάξει μαζί με το ανταλλακτικό δεν νομίζω ότι θα ζητήσει λιγότερα από κάνα 25-30ευρω. Με τα μισά πέρνει καινούργιο. https://www.skroutz.gr/c/292/asyrmata-tilefwna-dect/m/39/Panasonic.html?o=τηλέφωνο&order_by=pricevat&order_dir=asc Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από dpolal 2
GeorgeR1_700 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Παρόλα αυτά όμως την επισκευή θα την κάνω εγώ μιας και έχω και τα εργαλεία και την εμπειρία για να το κάνω. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν αυτό που θέλει αν είναι πομπός ή ηχείο. Πέρσι που έκανα ένα πρότζεκτ πάνω σε ράστερ θυμάμαι πως δεν είχα βρει τόσο μικρά ηχεία (αλλά θα το ξανακοιτάξω). Θα πάω και στο Mar Electronics να ρίξω μια ματιά. Σας ευχαριστώ και πάλι! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από GeorgeR1_700
dragon11 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Και εμενα καηκε σε ενα panasonic TG-2511 Ξερει καποιος που πουλανε τετοια μεγαφωνακια; Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από dragon11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα