chaos748 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Occultist είπε Είσαι σίγουρος; Και το να κουμπώνεις τις μνήμες XMP πάνω από τον imc, oc είναι... AMD εχω, οποτε δεν εχω XMP. Αλλα κ παλι το μονο που ειχα κανει ειναι να βαλω τις ραμ απτο auto στο 3200mhz(εδω και 2 χρονια) και δουλευε κανονικα. Τωρα το γυρισα πισω στο auto κ παλι σημερα με το που βγαινει στο desktop, μπαινει σε λουπα restart-μπλε οθονης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, chaos748 είπε AMD εχω, οποτε δεν εχω XMP. Αλλα κ παλι το μονο που ειχα κανει ειναι να βαλω τις ραμ απτο auto στο 3200mhz(εδω και 2 χρονια) και δουλευε κανονικα. Τωρα το γυρισα πισω στο auto κ παλι σημερα με το που βγαινει στο desktop, μπαινει σε λουπα restart-μπλε οθονης. Μερικά αργούνε να πάρουν σασί...Μόνο με format θα καταλάβεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swstost Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Έχεις μήπως καμία παλιότερη κάρτα (πχ wifi, TV card)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaos748 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Στις 20/2/2020 στις 11:53 ΜΜ, swstost είπε Έχεις μήπως καμία παλιότερη κάρτα (πχ wifi, TV card)? Οχι. Παιδια εκανα φορματ, και μετα απο 5 μερες bad pool caller και μπλε οθονη με ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια συμπτωματα. Δεν ανοιγει ο κρομ, δεν ανοιγει το cmd με admin provileges. Καμια γνωμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξεκινάς με ένα memtest σε πρώτη φάση; https://www.memtest.org/ Άκυρο, στραβωμάρα! Για δοκίμασε το blue screen viewer να δεις αν σου βγάζει ποιο αρχείο χτυπάει. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις κι αυτό: https://support.microsoft.com/en-us/help/244617/using-driver-verifier-to-identify-issues-with-windows-drivers-for-adva Επίσης, σε αυτές τις 5 μέρες, τι έστησες στο PC; Παρεμπιπτόντως, μνήμες κοίταξες. Δίσκο κοίταξες; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από Orestis_G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Στις 26/2/2020 στις 11:12 ΜΜ, chaos748 είπε Οχι. Παιδια εκανα φορματ, και μετα απο 5 μερες bad pool caller και μπλε οθονη με ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια συμπτωματα. Δεν ανοιγει ο κρομ, δεν ανοιγει το cmd με admin provileges. Καμια γνωμη? και μένα τα ίδια. δεν εκανα φορματ αλλα fresh start και δεν δουλευει παλι το network. 4 καρτες δικτυου εχω οποτε ειναι θεμα λειτουργικου. καποιος driver μου βαραει και πιθανον ειναι απλα ο συνδιασμος του update με τον driver. το θεμα ειναι ποιος ειναι αυτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaos748 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Το ιντερνετ δουλευει. Απο αλλο browser μπαινω κανονικα. Απλα καποια στιγμη βγαζει μπλε οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaos748 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Τελικα απλα εστειλα τα minidump files στα φορουμ της microsoft, τα διαβασαν κ μου ειπαν ακριβως τι εφταιγε. Ηταν ενα προγραμμα που κλειδωνα φακελους. Το εβγαλα και ολα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα