Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Occultist είπε

Είσαι σίγουρος; Και το να κουμπώνεις τις μνήμες XMP πάνω από τον imc, oc είναι...

AMD εχω, οποτε δεν εχω XMP. Αλλα κ παλι το μονο που ειχα κανει ειναι να βαλω τις ραμ απτο auto στο 3200mhz(εδω και 2 χρονια) και δουλευε κανονικα. Τωρα το γυρισα πισω στο auto κ παλι σημερα με το που βγαινει στο desktop, μπαινει σε λουπα restart-μπλε οθονης.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, chaos748 είπε

AMD εχω, οποτε δεν εχω XMP. Αλλα κ παλι το μονο που ειχα κανει ειναι να βαλω τις ραμ απτο auto στο 3200mhz(εδω και 2 χρονια) και δουλευε κανονικα. Τωρα το γυρισα πισω στο auto κ παλι σημερα με το που βγαινει στο desktop, μπαινει σε λουπα restart-μπλε οθονης.

Μερικά αργούνε να πάρουν σασί...Μόνο με format θα καταλάβεις...

Δημοσ.
Στις 20/2/2020 στις 11:53 ΜΜ, swstost είπε

Έχεις μήπως καμία παλιότερη κάρτα (πχ wifi, TV card)?

Οχι.

Παιδια εκανα φορματ, και μετα απο 5 μερες bad pool caller και μπλε οθονη με ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια συμπτωματα. Δεν ανοιγει ο κρομ, δεν ανοιγει το cmd με admin provileges.

Καμια γνωμη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξεκινάς με ένα memtest σε πρώτη φάση;

https://www.memtest.org/

Άκυρο, στραβωμάρα! Για δοκίμασε το blue screen viewer να δεις αν σου βγάζει ποιο αρχείο χτυπάει.

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις κι αυτό:

https://support.microsoft.com/en-us/help/244617/using-driver-verifier-to-identify-issues-with-windows-drivers-for-adva

Επίσης, σε αυτές τις 5 μέρες, τι έστησες στο PC;

Παρεμπιπτόντως, μνήμες κοίταξες. Δίσκο κοίταξες;

Επεξ/σία από Orestis_G
Δημοσ.
Στις 26/2/2020 στις 11:12 ΜΜ, chaos748 είπε

Οχι.

Παιδια εκανα φορματ, και μετα απο 5 μερες bad pool caller και μπλε οθονη με ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια συμπτωματα. Δεν ανοιγει ο κρομ, δεν ανοιγει το cmd με admin provileges.

Καμια γνωμη?

και μένα τα ίδια. δεν εκανα φορματ αλλα fresh start και δεν δουλευει παλι το network. 4 καρτες δικτυου εχω οποτε ειναι θεμα λειτουργικου. καποιος driver μου βαραει και πιθανον ειναι απλα ο συνδιασμος του update με τον driver. το θεμα ειναι ποιος ειναι αυτος.

Δημοσ.

Τελικα απλα εστειλα τα minidump files στα φορουμ της microsoft, τα διαβασαν κ μου ειπαν ακριβως τι εφταιγε. Ηταν ενα προγραμμα που κλειδωνα φακελους. Το εβγαλα και ολα καλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...