chaos748 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Ακριβως μετα το update(τεταρτη μου βγηκε, 1909) μου βγαζει μπλε οθονες με κωδικους : SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION , KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE , PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Οι μπλε οθονες μπορει να βγουν κ μετα απο 5 λεπτα, μπορει κ μετα απο 3 ωρες. Χτες για παραδειγμα επαιζα assasins creed 3 ωρες κ δεν εβγαλε κατι, κ μολις πηγα να ανοιξω ενα pdf την εβγαλε. Σημερα εβγαλε 3 στο 10λεπτο. Επισης δεν μ αφηνει να τρεξω το command line σαν admin(εχω δοκιμασει κ με windows+x, και με δεξι κλιν run as admin) και δεν ανοιγει ο chrome. Ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικα. Εχω κανει scan με bidfender, malware bytes κ στους 4 δισκους και εχουν βγει καθαρα. Εχω κανει system restore(το οποιο λειτουργει μονο απο safe mode) στο σημειο πριν το update κ δεν εφτιαξε Εχω κανει update drivers και firmware σε οτι ηταν διαθεσιμο(και στους δισκους) και τιποτα. Εχω κανει διαγνωστικα στις ραμ επισης. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ. Υπαρχει καποια λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μηπως επεσες και εσυ στο προβληματικο kb4524244? https://www.ghacks.net/2020/02/16/microsoft-pulls-the-security-update-kb4524244-for-windows-10/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaos748 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δεν μου το βγαζει καν στην λιστα με τις απεγκαταστασεις. Αλλα οταν παω στο ιστορικο των updates, μου γραφει οτι εγινε στις 15/2 που ειναι και η μερα απο την οποια ξεκινησε το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Τοτε δες μηπως εχει η επαναφορα συστηματος καποιο restore point σε προηγουμενη ημερομηνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaos748 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οπως εγραψα κ πιο πριν δεν εχει αλλο συστεμ ρεστορε σε προηγουμενη ημερομηνια. Παρατηρησα οτι το κοινο στοιχειο καθε φορα που μου εμφανιζε το προβλημα ηταν οτι ηταν ανοιχτος ο chrome. Τον εβγαλα και δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα. Επισης κατεβασα ξανα το αρχειο εγκαταστασης του και με το που το κλικαρω για να τον κανω install, βγαινει μπλε οθονη. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από chaos748 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προβοκατσια της ms για να μην βαλεις αλλον browser Περα απο την πλακα τωρα, το μονο που μπορεις να κανεις αυτη τη στιγμη ειναι να περιμενεις την νεα ενημερωση που φτιαχνει οσα χαλασε η υπαρχουσα... που ουτε η ιδια η ms δεν ξερει ποτε θα την βγαλει. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaos748 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Νταξει αν το προβλημα ειναι μονο ο chrome ας ειναι. Παντως, τελευταια φορα που εκανα update ηταν. Κ στοχος πλεον η απεξαρτηση απο τα windows. Αν ειχαν σοβαρο ανταγωνισμο, ο bill τωρα θα ηταν ανεργος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peter_p Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δοκίμασε αυτό το tool https://www.techspot.com/downloads/6724-google-chrome-software-removal-tool.html Kάποιος driver στην κάνει τη ζημιά και πρέπει να τον βρεις.. Ξαναπέρνα κάποιους drivers όπως της κάρτας γραφικών και κάρτας δικτύου για αρχή Δοκίμασε εγκατάσταση άλλης έκδοσης παλαιότερης ή άλλου installer https://www.itechtics.com/chrome-download/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaos748 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Ενω χτες δουλευε αψογα ολη μερα με παιχνιδια, με browsing κ με ολα, σημερα τον ανοιξα κ εκανε 3 σερι ρεσταρτ με μπλε οθονη μονος του. Θα δοκιμασω αργοτερα αυτο που ειπες. Παντως το προβλημα αρχισε κυριολεκτικα στην επομενη εκκινηση απτο update. Γιατι να φταιει καποιος driver που ηδη υπηρχε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 19 ώρες πριν, chaos748 είπε Ενω χτες δουλευε αψογα ολη μερα με παιχνιδια, με browsing κ με ολα, σημερα τον ανοιξα κ εκανε 3 σερι ρεσταρτ με μπλε οθονη μονος του. Θα δοκιμασω αργοτερα αυτο που ειπες. Παντως το προβλημα αρχισε κυριολεκτικα στην επομενη εκκινηση απτο update. Γιατι να φταιει καποιος driver που ηδη υπηρχε? join the club μπορείς να κανεις uninstall updates σε safe mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaos748 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε join the club μπορείς να κανεις uninstall updates σε safe mode? Ναι αλλα δεν δουλεψε. Στις 18/2/2020 στις 6:49 ΜΜ, peter_p είπε Δοκίμασε αυτό το tool https://www.techspot.com/downloads/6724-google-chrome-software-removal-tool.html Kάποιος driver στην κάνει τη ζημιά και πρέπει να τον βρεις.. Ξαναπέρνα κάποιους drivers όπως της κάρτας γραφικών και κάρτας δικτύου για αρχή Δοκίμασε εγκατάσταση άλλης έκδοσης παλαιότερης ή άλλου installer https://www.itechtics.com/chrome-download/ Με το που ξεκιναει το setup του tool, μπλε οθονη. Δοκιμασα αλλα executable τυχαιων προγραμματων μηπως ειναι αυτο, αλλα κανει εγκατασταση κανονικα. Χτες παντως σε καποια φαση ηταν σε λουπα, ανοιγε κ κατευθειαν μπλε οθονη κ συνεχιζε αυτο μεχρι να το διακοψω. Σημερα κανονικα κ δουλευει κανονικα για ωρες. Τι αλλο μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, chaos748 είπε Ναι αλλα δεν δουλεψε. Με το που ξεκιναει το setup του tool, μπλε οθονη. Δοκιμασα αλλα executable τυχαιων προγραμματων μηπως ειναι αυτο, αλλα κανει εγκατασταση κανονικα. Χτες παντως σε καποια φαση ηταν σε λουπα, ανοιγε κ κατευθειαν μπλε οθονη κ συνεχιζε αυτο μεχρι να το διακοψω. Σημερα κανονικα κ δουλευει κανονικα για ωρες. Τι αλλο μπορω να κανω? φορματ και κλεισιμο τα updates μέχρι να βγει λειτουργικο απο σοβαρη εταιρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Βέβαια, τα παραπάνω μπορεί άνετα να στα βγάζει και από ασταθές oc, αλλά λέμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaos748 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Occultist είπε Βέβαια, τα παραπάνω μπορεί άνετα να στα βγάζει και από ασταθές oc, αλλά λέμε.. Δεν εχω κανει oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, chaos748 είπε Δεν εχω κανει oc. Είσαι σίγουρος; Και το να κουμπώνεις τις μνήμες XMP πάνω από τον imc, oc είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα