Προς το περιεχόμενο

Google analytics plugin (free) για wordpress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα επι χρονια το plugin που το πηρε καποια στιγμη μια εταιρια ονοματι exactmetrics....και το κατεστρεψε. Τα σχολια των χρηστων, ΟΛΑ ανεξαιρετως, λενε το ιδιο πραγμα, οτι απλα με την τελευταια αναβαθμιση το κατεστρεψε...

Εκτοτε, ειμαι σε αναζητηση ενος καλου plugin για το wordpress site μου, για google analytics, διχως να ειναι επι πληρωμη, δηλαδη free version.

Θελω κατι λιτο, αλλα ακριβες, με ευκολη-συνοπτικη πληροφορηση μες το dashboard. Και ει δυνατον να εχει και να ενα αξιοπρεπες user base, δηλαδη καποιες δεκαδες χιλιαδες downloads τουλαχιστον, ωστε να εχουμε ελπιδες να μην βαλει 'λουκετο' αυριο...

Δοκιμασα το plugin απο monsterinsights, αλλα θεωρω οτι ειναι:

-βαρυ (διχως λογο, στην lite version)

-παρουσιαζει στην free version 5 επιλογες για τον χρηστη, και καμια...100στη, μπροστα στα ματια σου σχεδον, που σε προτρεπουν για να πας στην επι πληρωμη pro εκδοση... (αχαρακτηριστιστο)

-δεν βρηκα τροπο, για custom date/range στο dashboard. Δειχνει, θες - δεν θες, για 30 days, και σε οποιον αρεσει...

Κατοπιν δοκιμασα το analytify plugin, το οποιο ειναι μεν λιτο, αλλα επειδη εχει να ανανεωθει κανενα 9μηνο, μαλλον δεν λειτουργει καλα....δεν πρεπει να δειχνει σωστα στατιστικα, αρα αχρηστο....

Εχει κανεις να προτεινει, καποιο free, αξιοπιστο, λιτο, google analytics plugin για wordpress?

Δημοσ.

Για ρίξε μια ματιά στο GA https://plugin-planet.com/ga-google-analytics-pro/ Έχει και ξεκάθαρα τις διαφορές Free με Pro, αν θες να δείς αν σε καλύπτει η Free. 

Και η Pro όμως είναι 15$ one-off, οπότε αν σας καλύπτει το κόστος είναι νομίζω πολύ μικρό.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, papp0us είπε

Για ρίξε μια ματιά στο GA https://plugin-planet.com/ga-google-analytics-pro/ Έχει και ξεκάθαρα τις διαφορές Free με Pro, αν θες να δείς αν σε καλύπτει η Free. 

Και η Pro όμως είναι 15$ one-off, οπότε αν σας καλύπτει το κόστος είναι νομίζω πολύ μικρό.

Δεν εχει dashboard widget???? Απο που θα βλεπω τα στατιστικα; Απο το κλασικο url των google analytics???

Χρειαζομαι dashboard! Το θεωρω αυτονοητο!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Jordan95 είπε

Εχεις δοκιμασει το Analytify;

Δεν εχω προσωπικη εμπειρια, αλλα το ειδα εδω προσφατα: https://youtu.be/ucC5X0oCPw4.

Ναι, αν δεις το αρχικο μου post, το αναφερω. Φαινεται promising, θα ηταν οντως καλο, αλλα εχει κοντα στον 1 χρονο να γινει update, και κατα συνεπεια 'This plugin has not been tested with your current version of WordPress.', μαλλον το εχουν παρατησει...

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά μάλλον δεν κατάλαβα κάτι καλά...γιατί δεν βάζετε απευθείας τον κώδικα του Google Analytics στο header.php του  Wordpress ώστε να βλέπετε τα πάντα απο την σελίδα του  Analytics απευθείας;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Συγγνώμη αλλά μάλλον δεν κατάλαβα κάτι καλά...γιατί δεν βάζετε απευθείας τον κώδικα του Google Analytics στο header.php του  Wordpress ώστε να βλέπετε τα πάντα απο την σελίδα του  Analytics απευθείας;

Δεν θελω να μπαινω στη σελιδα του analytics. Ασε που χανομαι στην πληροφορια εκει μεσα...

Θελω με μια ματια, οπως ειμαι μες το wordpress, στο dashboard, να βλεπω τα βασικα στατιστικα συνοπτικα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 18/2/2020 στις 7:23 ΜΜ, mindreader είπε

Χρησιμοποιει κανεις το Monsterinsights?

αν θες να βλεπεις τα βασικα οπως λες, νομιζω οτι η free εκδοση του ειναι οτι πιο ευκολο για εμενα.

σε 5 λεπτα ετοιμο συνδεση αμεσως με το  analytics, τα βλεπεις απο το dashboard του wordpress και εισαι κουκλος

Δημοσ.
Στις 18/2/2020 στις 7:23 ΜΜ, mindreader είπε

Χρησιμοποιει κανεις το Monsterinsights?

Ποιό Monsterinsights? Αυτό που 3-4 posts πιο πάνω λες ότι δεν το θες? 

Ναι εγώ, για να βλέπουν 5-6 πελάτες άσχετοι με το αντικείμενο λίγα νουμεράκια. Αντί να "χάνεσαι" όπως λες στα GA, κάτσε βρες τί είναι αυτά που θες να βλέπεις και εστιάσου εκεί. Προσωπικά με το MonsterInsights δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, είναι ένα καλό entry level εργαλείο να μπει κάποιος στον κόσμο των αριθμών.

Αν δεν θέλει να πληρώσει ο πελάτης και θέλει περισσότερη πληροφορία, ας μάθει τα Analytics. Αν θέλει να πληρώσει (μέχρι στιγμής ΚΑΝΕΙΣ) υπάρχουν πολλές λύσεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...