stifler12 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, blincy είπε Εγώ το έχω απορία, έχουμε τόσο έξυπνο επιστημονικό κόσμο και IT σε αυτή τη Χώρα, τι στο διάολο μας κυβερνούν οι άσχετοι, όπως και στις εταιρείες είναι υψηλόβαθμα στελέχη όλοι οι άσχετοι, ειλικρινά δε μπορώ να το καταλάβω. Πόσα χρόνια ακόμα θα βολεύονται τα Golden Boys (και Girls), άντε να δούμε... η Κινα ειναι η μεγαλυτερη οικονομια και ο μεγαλυτερος στρατος στον Κοσμο. Μηπως ενα βιολογικο οπλο ειναι οτι πρεπει να τους περιορισουμε.Λεω εγω
freegr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Σημασία έχει να ταυτίσουμε το συμβάν ότι και στην ηλεκτρονική ζωή όπως στην πραγματική υπάρχουν ιοί και απειλές στον υπολογιστή μας....τελικά όλα εκεί καταλήγουν...
Tzimmys Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 18 ώρες πριν, turbat0s είπε Υπάρχουν ακόμη αφελείς χρήστες που ανοίγουν mail από otinanai@ domains και μάλιστα πατάνε και τα links? Πάντως φίλε, στην δουλειά που είμαι που μπορεί οποιοσδήποτε να βρει και να μας στείλει email, χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου αφελή, σου λέω ότι κάποιες περιπτώσεις είναι ΤΟΣΟ δύσκολες να μην την πατήσεις, που καμιά φορά μπορεί να σβήσω κάποιο mail και να με τρώει ότι ίσως ήταν legit...
emperor4her Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 19 ώρες πριν, leonidas_ είπε Ευτυχώς που δεν έχει φτάσει ακόμα εδώ ο Κορωνοϊός, γιατί οι θείες του δημοσίου θα είχαν ανοίξει ότι mail υπήρχε, ενώ παίζαν πασιέντζα κ θα μάθαιναν τους απόρρητους κωδικούς του Ελληνικού δημοσίου (dimosio4ever1234) οι hackers!! 1234?? ουτε καν! εδψ εχουμε δυσκολοτερους κωδικους.. πχ 0000
polaki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 22 ώρες πριν, turbat0s είπε Υπάρχουν ακόμη αφελείς χρήστες που ανοίγουν mail από otinanai@ domains και μάλιστα πατάνε και τα links? Yπάρχουν ακόμα άτομα που πληρώνουν λεφτά σε Νιγηριανούς πρίγκιπες για να τους δώσουν μέρος της περιουσίας τους! Τα ανοίγματα email σε πείραξαν?
jello93 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 22 ώρες πριν, stifler12 είπε Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι όταν δεν ανάβει το pc φταίει η σύνδεση στο ιντερνετ Ρίχνουν και ένα ξεμάτιασμα μήπως φταίει αυτό.
tonkpils Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 22 ώρες πριν, Retromaniac είπε Υπάρχουν χρήστες που παραγγέλνουν νέο ασύρματο mouse γιατί τελείωσαν οι μπαταρίες και νομίζουν ότι χάλασε. Και δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Στην Αφρική πιστεύουν πως το Facebook είναι το internet.
Retromaniac Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, tonkpils είπε Στην Αφρική πιστεύουν πως το Facebook είναι το internet. Καλά αυτό το πιστεύουν αρκετοί και στην Ελλάδα. Επίσης πιστεύουν ότι το WIFI είναι το ίντερνετ.
Aurumnus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 16/2/2020 στις 3:14 ΜΜ, coffeex είπε Εντάξει, μετά από αυτό είμαι σίγουρος ότι έχω αποδημήσει και ζω στην κόλαση της ηλιθιότητας... ΥΓ: Insomnia, βάλε αντίδραση "Facepalm"... Τα "Like", "Thanks", "Haha", "Confused", "Sad" είναι πολύ «λίγα» και η εικόνα στο post το επιβεβαιώνει. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Aurumnus
coffeex Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Εντάξει, μετά από αυτό είμαι σίγουρος ότι έχω αποδημήσει και ζω στην κόλαση της ηλιθιότητας... ΥΓ: Insomnia, βάλε αντίδραση "Facepalm"... Τα "Like", "Thanks", "Haha", "Confused", "Sad" είναι πολύ «λίγα» και η εικόνα στο post το επιβεβαιώνει. Η συγκεκριμένη δεν είναι fake έτσι το έβγαζε στο google search(στις ΗΠΑ) τις πρώτες μέρες της είδησης για τον ιό. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από coffeex
Aurumnus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, coffeex είπε Η συγκεκριμένη δεν είναι fake έτσι το έβγαζε στο google search(στις ΗΠΑ) τις πρώτες μέρες της είδησης για τον ιό. Το κατάλαβα, γι'αυτό και το σχόλιο.
klarinogroom Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, polaki είπε Yπάρχουν ακόμα άτομα που πληρώνουν λεφτά σε Νιγηριανούς πρίγκιπες για να τους δώσουν μέρος της περιουσίας τους! Τα ανοίγματα email σε πείραξαν? με φώναξε κανείς?
polaki Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, klarinogroom είπε με φώναξε κανείς?
desig Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 16/2/2020 στις 3:14 ΜΜ, coffeex είπε Ώωωωω..... η ασθένεια είναι πολύ προχωρημένη.!! Στις 16/2/2020 στις 3:39 ΜΜ, stifler12 είπε Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι όταν δεν ανάβει το pc φταίει η σύνδεση στο ιντερνετ Το κορυφαίο είναι ότι νομίζουν ότι θα σώσουν τήν ανθρωπότητα και πατάνε και 'share'............... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από desig
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα