Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Υπάρχουν χρήστες που παραγγέλνουν νέο ασύρματο mouse γιατί τελείωσαν οι μπαταρίες και νομίζουν ότι χάλασε. Και δεν το βγάζω από το μυαλό μου.

Οτι ειναι αληθεια ολα αυτα στην χωρα μας, εν ετη 2020, τωρα που εχω 3 παιδια το μονο που νιωθω ειναι θλιψη και προβληματισμο για το μελλον. Και ναι ειναι αληθεια ζουμε σε μια χωρα που κυβερνα το μεσο σε πολυ μεγαλο ποσοστο και καθολου ικανοτητα μορφωση κτλπ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, turbat0s είπε

Υπάρχουν ακόμη αφελείς χρήστες που ανοίγουν mail από otinanai@ domains και μάλιστα πατάνε και τα links?

ναι ζουν αναμεσα μας

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, jimse είπε

Κακώς.. και όχι δεν ήταν ρατσιστικό... ήταν ένα καλό αστείο..μάλιστα είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς και γιατί το κάνουν αυτό.

. Θα φοβόμαστε να ανοίξουμε το στόμα μας σε λίγο. Πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα και να μην τα παίρνει όλα η μπάλα.

Ρατσιστικό προς τη φυλή οχι προς τους νέγρους.

Και λίγη εγκυκλοπαίδεια

Spoiler

Σην Αιθιοπία, γυναίκες φοράνε τεράστια σκουλαρίκια στα χείλη τους για ομορφιά. Όταν φτάνουν στην εφηβεία, τους αφαιρούν τα δύο κάτω τους δόντια και κάνουν μία τρύπα στο χείλος τους. Στη συνέχεια ένας πήλινος δίσκος μπαίνει στην τρύπα που σιγά σιγά μεγαλώνει, δημιουργώντας ένα ακραίο αποτέλεσμα. Όσο μεγαλύτερη η τρύπα, τόσες περισσότερες αγελάδες μπορεί να ζητήσει ο πατέρας για να παντρέψει την κόρη του.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Ρατσιστικό προς τη φυλή οχι προς τους νέγρους.

Και λίγη εγκυκλοπαίδεια

Απόκρυψη περιεχομένων

Σην Αιθιοπία, γυναίκες φοράνε τεράστια σκουλαρίκια στα χείλη τους για ομορφιά. Όταν φτάνουν στην εφηβεία, τους αφαιρούν τα δύο κάτω τους δόντια και κάνουν μία τρύπα στο χείλος τους. Στη συνέχεια ένας πήλινος δίσκος μπαίνει στην τρύπα που σιγά σιγά μεγαλώνει, δημιουργώντας ένα ακραίο αποτέλεσμα. Όσο μεγαλύτερη η τρύπα, τόσες περισσότερες αγελάδες μπορεί να ζητήσει ο πατέρας για να παντρέψει την κόρη του.

Συγνώμη σε όλους για το off topic άμα δεν έχει θέση να σβηστεί. Το  άρθρο που έψαχνα, συνεχίζω να μην βλέπω κάτι ρατσιστικό σε σχέση με την φυλή και την εικόνα. Η να το πω καλύτερα όποιος ανεβάζει τέτοιες εικόνες δεν είναι ρατσιστής ούτε απαραίτητα μειώνει την φυλή ή τους ανθρώπους που εκπροσωπεί, και ας θεωρείτε αστείο.  Σταματήστε να είσαστε τόσο  κολλημένοι με τις λέξεις. Σε λίγο και μια απλή αναφορά σε κάποιον θα το θεωρούμε ρατσισμό.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jimse είπε

Συγνώμη σε όλους για το off topic άμα δεν έχει θέση να σβηστεί. Το  άρθρο που έψαχνα, συνεχίζω να μην βλέπω κάτι ρατσιστικό σε σχέση με την φυλή και την εικόνα. Η να το πω καλύτερα όποιος ανεβάζει τέτοιες εικόνες δεν είναι ρατσιστής ούτε απαραίτητα μειώνει την φυλή ή τους ανθρώπους που εκπροσωπεί, και ας θεωρείτε αστείο.  Σταματήστε να είσαστε τόσο  κολλημένοι με τις λέξεις. Σε λίγο και μια απλή αναφορά σε κάποιον θα το θεωρούμε ρατσισμό.

Σαωλαος έχουμε μάθει να κάνουμε χιούμορ με οτιδήποτε διαφορετικό από εμάς. Με το ΑΜΕΑ, με το χοντρό, με τον άσχημο, με το χαμηλό iq κάπου, κλπ. Για αυτό και το θεώρησα ρατσιστικό/προσβλητικό ή όπως θες πες το.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

e-mail scam υπήρχε από μια φορά και έναν καιρό και μάλλον δεν πρόκειται να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με το θέμα.
Αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως το "συνημμένο" περνάει από UAC και antivirus και firewall, συνήθως όλο και κάποιο σφυράει όταν τρέχουμε κάτι, ακόμα και ασφαλές-κανονικό πρόγραμμα.
.
Το να χρησιμοποιείς ονόματα (έστω και σαν συνθετικό) και λογότυπα αλλουνού λέγεται και πλαστοπροσωπία, ακόμα και αν στέλνεις σκέτα e-mail.
.
Τι θα γίνοταν αν κάποιος έστελνε mass e-mail από whitehouse, senate, (υποθέτω ότι το .gov δεν το δίνουν σε όλους) ec.europa με πολιτικό/ρατσιστικό/hate/scam περιεχόμενο, θα πέρναγε και αυτός απαρατήρητος?
.
Πως μπορώ και γω να στήσω τέτοια μπίζνα-απάτη με e-mail χωρίς να με πιάσουν?

Επεξ/σία από eyw
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, eyw είπε

.
Το να χρησιμοποιείς ονόματα (έστω και σαν συνθετικό) και λογότυπα αλλουνού λέγεται και πλαστοπροσωπία, ακόμα και αν στέλνεις σκέτα e-mail.
.

Έπεσα πρόσφατα θύμα scam από cryptocarrency. Έλεγε λοιπόν ότι ήταν μια εταιρεία με έδρα Κύπρο. Όταν το έψαξα η εταιρεία υπήρχε κανονικά. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, ήταν να κάνω μήνυση για πλαστοπροσωπία και μετά για απάτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μιλάμε για WHO (όχι το συγκρότημα) και επιδημία.

.

22 minutes ago, cacofonix-3 said:

... Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, ήταν να κάνω μήνυση για πλαστοπροσωπία και μετά για απάτη.

ίσως να μπορεί και τρίτος, ψάξτο.

Επεξ/σία από eyw
Δημοσ.
6 ώρες πριν, leonidas_ είπε

Ευτυχώς που δεν έχει φτάσει ακόμα εδώ ο Κορωνοϊός, γιατί οι θείες του δημοσίου θα είχαν ανοίξει ότι mail υπήρχε, ενώ παίζαν πασιέντζα κ θα μαθαίναν τους απόρηττους κωδικους του Ελληνικού δημοσίου (dimosio4ever1234) οι hackers!!

Μην αγχωνεσαι, ολα τα δεδομενα του δημοσιου είναι ακομα σε χειρογραφα αρχεια 😂

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Υπάρχουν χρήστες που παραγγέλνουν νέο ασύρματο mouse γιατί τελείωσαν οι μπαταρίες και νομίζουν ότι χάλασε. Και δεν το βγάζω από το μυαλό μου.

Ή κάποιοι που πάνε να αγοράσουν φιλμ γιατί η ψηφιακή μηχανή τους δεν βγάζει άλλες φωτογραφίες. Ούτε εγώ το βγάζω από το μυαλό μου...

4 ώρες πριν, makoylino είπε

Οτι ειναι αληθεια ολα αυτα στην χωρα μας, εν ετη 2020, τωρα που εχω 3 παιδια το μονο που νιωθω ειναι θλιψη και προβληματισμο για το μελλον. Και ναι ειναι αληθεια ζουμε σε μια χωρα που κυβερνα το μεσο σε πολυ μεγαλο ποσοστο και καθολου ικανοτητα μορφωση κτλπ

εν έτει (δοτική)

κτλ.

Επεξ/σία από cp5120
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ το έχω απορία, έχουμε τόσο έξυπνο επιστημονικό κόσμο και IT σε αυτή τη Χώρα, τι στο διάολο μας κυβερνούν οι άσχετοι, όπως και στις εταιρείες είναι υψηλόβαθμα στελέχη όλοι οι άσχετοι, ειλικρινά δε μπορώ να το καταλάβω.

Πόσα χρόνια ακόμα θα βολεύονται τα Golden Boys (και Girls), άντε να δούμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...