logistoulis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, Mansora είπε Αν αγοράσω από μαγαζί φίλου και μου κάνει εκπτωση παρανομεί; ανάλογα τη περίπτωση, αν πχ πας σε έναν φίλο με ταβέρνα και θέλει να σου κεράσει φαγητό θα πρέπει τουλάχιστον να αποδώσει τον φπα όπως αν στο πουλούσε κανονικά
Morosana Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, logistoulis είπε ανάλογα τη περίπτωση, αν πχ πας σε έναν φίλο με ταβέρνα και θέλει να σου κεράσει φαγητό θα πρέπει τουλάχιστον να αποδώσει τον φπα όπως αν στο πουλούσε κανονικά Όπως έγραψα από τη στιγμή που θα έχει εκδόσει νόμιμο παραστατικό και θα είναι φορολογικά εντάξει δεν υπάρχει καμία παρανομία πόσο μάλλον ρατσιστική συμπεριφορά
logistoulis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Morosana είπε Όπως έγραψα από τη στιγμή που θα έχει εκδόσει νόμιμο παραστατικό και θα είναι φορολογικά εντάξει δεν υπάρχει καμία παρανομία πόσο μάλλον ρατσιστική συμπεριφορά αυτή με τη ρατσιστική συμπεριφορά δεν έχω καταλάβει πώς έχει μπει στην κουβέντα πάντως
Joshua21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, logistoulis είπε αυτή με τη ρατσιστική συμπεριφορά δεν έχω καταλάβει πώς έχει μπει στην κουβέντα πάντως Απλά αυτή η λέξη έχει γίνει της μόδας τελευταία, όλοι την χρησιμοποιούν ξέρουν δεν ξέρουν τι σημαίνει. 1 2
xx1100 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Νομίζω πως για άλλη μια φορά καταλήξαμε στις προσωπικές αντιπαραθέσεις... Ο newgreeklander έχει ένα απίστευτο ταλέντο... να φτιάξει μία παρανόηση αππο το οτιδήποτε.... .😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις