Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

Το μπαρούφες παει στην μειωση της προμήθειας των τραπεζων που αναφερει το αρθρο και στο γεγονός οτι η ελλαδα εχει ακομα απο τις υψηλοτερες χρεώσεις στην ευρωπη παρόλο που ο Ελληνα θα επρεπε να ειναι μέτοχος με τα λεφτα που εχει δωσει για αυτες

Εγω σε αυτο διαφωνώ Δεν μπορεις να βαλεις επιπλεων χρεωσεις σε αυτον που πληρωνει με καρτα σε σχεση με αυτον που πληρωνει με μετρητα .......................Εκπτωση κάνεις σε οποιον γουστάρεις ειτε στον ενα ειτε στον αλλον

Βάλε μια ταμπέλα έξω από το δήθεν μαγαζί σου που να λες σε ποιους παρέχεις έκπτωση. Μην ξεχάσεις να ανοίξεις και σελίδα του μαγαζιού στο Facebook με φωτογραφία της ταμπέλας. 

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Άλλο πράγμα σχολιάζει και άλλο πράγμα σχολιάζεις εσύ. Δεν συζητάμε εδω για τις διάφορες στις τιμές από κατάστημα σε κατάστημα αλλά για διακρίσεις ανάμεσα σε μέσον πληρωμής. 

Μα είναι παράλογο αυτό που λες όταν υπάρχουν ανοιχτές προσφορές στις αλυσίδες για αγορές με κάρτες. Νομίζω πως αν δει κανείς mediamarkt, germanos κλπ καταλαβαίνεις. 

Άρα σαφώς και ευνοείται το ένα είδος εις βάρους του άλλου. 😉

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mmmpii είπε

Πάρε αυτή την πρόταση και βάλτη σε άλλο πλαίσιο. Ο προμηθευτής (τράπεζα) δε δικαιούται να επιβάλλει επιβαρύνσεις (προμήθειες) στους καταναλωτές (επαγγελματίες) για τη χρήση ενός συγκεκριμένου μέσου πληρωμής(pos).

Όχι, δεν θα συμμετέχω στην προσπάθεια διαστρέβλωσης που επιχειρείς. Όπου διαβάζω καταναλωτής θα καταλαβαίνω καταναλωτής, δεν θα σου κάνω τη χάρη να καταλαβαίνω επαγγελματίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε μου επιμένεις να κανείς το κοροιδο .Δεν εχω μαγαζι μισθωτός ειμαι και κυριος δεν εχω Facebook.Πληρωνω δεκο  σουπερ και καυσιμα με την καρτα για το αφορολογητο και ολα τα υπολοιπα με μετρητα .Χαμένος δεν εχω βγει μεχρι τωρα .................πιστεψεμε.......

5 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Βάλε μια ταμπέλα έξω από το δήθεν μαγαζί σου που να λες σε ποιους παρέχεις έκπτωση. Μην ξεχάσεις να ανοίξεις και σελίδα του μαγαζιού στο Facebook με φωτογραφία της ταμπέλας. 

Επεξ/σία από SPYRER_007
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όχι, δεν θα συμμετέχω στην προσπάθεια διαστρέβλωσης που επιχειρείς. Όπου διαβάζω καταναλωτής θα καταλαβαίνω καταναλωτής, δεν θα σου κάνω τη χάρη να καταλαβαίνω επαγγελματίας.

Δικαίωμα σου, αλλά μπορείς να διαβάσεις και το υπόλοιπο του σχολίου. Δεν έχει σημασία το πως το εκλαμβάνεις, το συμπέρασμα είναι πως αυτές οι τακτικές δε συμφέρουν σχεδόν κανέναν και καταλήγει όλοι να πληρώνουν περισσότερα χωρίς να έχουν ανταπόδωση

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mmmpii είπε

Δικαίωμα σου, αλλά μπορείς να διαβάσεις και το υπόλοιπο του σχολίου. Δεν έχει σημασία το πως το εκλαμβάνεις, το συμπέρασμα είναι πως αυτές οι τακτικές δε συμφέρουν σχεδόν κανέναν και καταλήγει όλοι να πληρώνουν περισσότερα χωρίς να έχουν ανταπόδωση

Όχι ρε φίλε, όταν διαβάζω σύκα δεν θα καταλάβω σκάφη επειδή έτσι βολεύει τον παραλογισμό σου.

Άντε γεια

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

φιλε μου επιμένεις να κανείς το κοροιδο .Δεν εχω μαγαζι μισθωτός ειμαι και κυριος δεν εχω Facebook.Πληρωνω δεκο  σουπερ και καυσιμα με την καρτα για το αφορολογητο και ολα τα υπολοιπα με μετρητα .Χαμένος δεν εχω βγει μεχρι τωρα .................πιστεψεμε.......

Και εγώ ακριβώς τα ίδια με σένα κάνω. Αρα επιβεβαιώνεις οτι τα "κάνω έκπτωση σε όποιον γουστάρω στο μαγαζί μου" τα λες απλά για να γράψεις :)

30 λεπτά πριν, xx1100 είπε

Μα είναι παράλογο αυτό που λες όταν υπάρχουν ανοιχτές προσφορές στις αλυσίδες για αγορές με κάρτες. Νομίζω πως αν δει κανείς mediamarkt, germanos κλπ καταλαβαίνεις. 

Άρα σαφώς και ευνοείται το ένα είδος εις βάρους του άλλου. 😉

Μιλάς για κάρτες πιστωτικές χρεωστικές η κάτι άλλες που δίνουν κυρίως στα super market με πόντους αγοράς εκπτώσεις και δώρα σε επόμενες αγορές; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όχι ρε φίλε, όταν διαβάζω σύκα δεν θα καταλάβω σκάφη επειδή έτσι βολεύει τον παραλογισμό σου.

Άντε γεια

Κλαιν δικέ μου, ο καθένας μας έχει τον παραλογισμό του, δε χρειάζεται να νευριάζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SPYRER_007 είπε

Τιναιαυτα που λες ................"δικο μου" ειναι το μαγαζι και πουλάω οτι θελω, οσο θελω και σε οποιον  θελω.Απο την στιγμη που πληρώνω το φορο που αναλογει κανονικα και δεν κλεβω το κρατος ειμαι νομιμοτατος και γουσταρω να πριμοδοτώ τα μετρητα.

Γουστο μου και καπελο μου...............................

Το "δικο μου" ειναι σε εισαγωγικα γαι αυτο λογο.Δεν ξερω αν εκανα σωστη χρηση αλλα κανείς άλλως δεν με περασε για επαγγελματια κατι που αλλωστε στο ξεκαθαρισα αμεσως Τα υπολοιπα τα καταλαβες η ακομα το δουλεύεις........

12 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Και εγώ ακριβώς τα ίδια με σένα κάνω. Αρα επιβεβαιώνεις οτι τα "κάνω έκπτωση σε όποιον γουστάρω στο μαγαζί μου" τα λες απλά για να γράψεις

Επεξ/σία από SPYRER_007
Δημοσ.
3 ώρες πριν, headbanger είπε

Κάνεις μεγάλο λάθος μην είσαι απόλυτος

Καύσιμα στις ΗΠΑ έχουν 2 τιμές. μετρητά και κάρτα. Και στα περισσότερα μαγαζιά έχουν ελάχιστη συναλλαγή για κάρτα και σε μερικά μέρη άλλες τιμές, μιας και δεν θέλουν να πληρώνουν το ~5% καπέλο στην κάθε Βιζα

Άλλο ΗΠΑ και άλλο Ελλάδα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

"Ο δικαιούχος δεν δικαιούται να επιβάλλει επιβαρύνσεις στον πληρωτή για την χρήση συγκεκριμένου μέσου πληρωμών."

Πίσω στη σπηλιά σου τώρα.

Η εκπτωση δεν είναι επιβάρυνση αλλά επιβράβευση.

Από τη στιγμή που δεν σου λέει αν πληρώσεις με κάρτα κάτι που έχει τιμή 1€ θα το πάρεις 1,10 δεν σε επιβαρύνει πουθενά. 

Αν ο καταστηματάρχης γουστάρει τα μεγάλα βυζιά και κάνει εκπτωση στις βυζαρούδες από τη στιγμή που δεν βάζει καπέλο στις αβυζες είναι πρόβλημα του και δεν είναι πουθενά λάθος. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPYRER_007 είπε

Δεν μπορεις να βαλεις επιπλεων χρεωσεις σε αυτον που πληρωνει με καρτα σε σχεση με αυτον που πληρωνει με μετρητα .......................Εκπτωση κάνεις σε οποιον γουστάρεις ειτε στον ενα ειτε στον αλλον

Τα ιδια του ειπα και εγω αλλα δεεεεεννν...................

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mansora είπε

Η εκπτωση δεν είναι επιβάρυνση αλλά επιβράβευση.

Από τη στιγμή που δεν σου λέει αν πληρώσεις με κάρτα κάτι που έχει τιμή 1€ θα το πάρεις 1,10 δεν σε επιβαρύνει πουθενά. 

Αν ο καταστηματάρχης γουστάρει τα μεγάλα βυζιά και κάνει εκπτωση στις βυζαρούδες από τη στιγμή που δεν βάζει καπέλο στις αβυζες είναι πρόβλημα του και δεν είναι πουθενά λάθος. 

Σεξιστική διάκριση, μην ξεχνάμε ότι έχουμε δύο "αντί ρατσιστικούς" νόμους στην Ελλάδα.

Επίσης συνεχίζει να είναι παράνομος ακόμα και χωρίς να υπολογίσουμε την "σεξιστική" διάκριση, αυτό που λες απαγορεύεται να συμβαίνει.

Είναι πολύ απλά τα πράγματα, το κράτος θέλει να ενισχύει τις τράπεζες, οπότε έχουμε νόμους που τις ευνοούν.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsioulak είπε

Σεξιστική διάκριση, μην ξεχνάμε ότι έχουμε δύο "αντί ρατσιστικούς" νόμους στην Ελλάδα.

Επίσης συνεχίζει να είναι παράνομος ακόμα και χωρίς να υπολογίσουμε την "σεξιστική" διάκριση, αυτό που λες απαγορεύεται να συμβαίνει.

Είναι πολύ απλά τα πράγματα, το κράτος θέλει να ενισχύει τις τράπεζες, οπότε έχουμε νόμους που τις ευνοούν.

Βγάλε τότε τα βυζια αφού τα κοιτάς και χάνεις το δάσος.

Στο ράφι η αναγραφόμενη τιμή στα πατατάκια 1€ σε πολύτεκνους ανέργους φοιτητές και φαντάρους 0,80, που παρανομεί;  

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...