mak33 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάρτα γραφικών μέχρι 300-320 ευρώ. Αξίζει η αγορά της 5700 pulse ή λόγω driver είναι καλύτερα να κοιτάξω προς Nvidia ? Και αν πάω προς Nvidia σε αυτά τα χρήματα μιλάμε για 1660 ti ? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από mak33
tanasen01 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Ναι η 5700 είναι αρκετά γρηγορότερη από την RTX2060, που είναι η αντίστοιχη που θα κοιτούσες σε nvidia σε αυτά τα λεφτά. Έχε υπόψη σου όμως ότι ακόμα, 7 μήνες μετά το launch, δεν έχουν λυθεί όλα τα προβληματάκια στους radeon drivers. Αν είσαι άτυχος δλδ. μπορεί να συναντήσεις κάποιο πρόβλημα. Πιστεύω όμως ότι σιγά σιγά θα εξαλειφθούν όλα τα θέματα με νέους drivers.
mak33 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) . 39 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Ναι η 5700 είναι αρκετά γρηγορότερη από την RTX2060, που είναι η αντίστοιχη που θα κοιτούσες σε nvidia σε αυτά τα λεφτά. Έχε υπόψη σου όμως ότι ακόμα, 7 μήνες μετά το launch, δεν έχουν λυθεί όλα τα προβληματάκια στους radeon drivers. Αν είσαι άτυχος δλδ. μπορεί να συναντήσεις κάποιο πρόβλημα. Πιστεύω όμως ότι σιγά σιγά θα εξαλειφθούν όλα τα θέματα με νέους drivers. Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Πιστεύεις ότι αξίζει να πάρω την 5700 στα 320 ευρώ ? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από mak33
tanasen01 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, mak33 είπε . Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Πιστεύεις ότι αξίζει να πάρω την 5700 στα 320 ευρώ ? Nαι. Τι σύστημα έχεις όμως και τι οθόνη και τι χρήση θα κάνεις(ποια παιχνίδια); Από αυτά θα καταλάβουμε καλύτερα αν αξίζει η αγορά.
mak33 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) . 42 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Nαι. Τι σύστημα έχεις όμως και τι οθόνη και τι χρήση θα κάνεις(ποια παιχνίδια); Από αυτά θα καταλάβουμε καλύτερα αν αξίζει η αγορά. Cpu : Ryzen 5 3600 Motherboard : Msi B450 Tomahawk Max Ram : Corsair Vengeance RGB Pro 16GB Οθονη δεν έχω ακόμα σκέφτομαι να πάω σε 1440p 27'' Για gaming όχι τίποτα hardcore , για την κάρτα δεν με ανησυχεί η απόδοση όσο η ομαλότητα και αξιοπιστία της για αυτό ρωτάω αν είναι καλύτερα να πάω σε Nvidia. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από mak33
tanasen01 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μια χαρά το σύστημα, πολύ δυνατό. Για αξιοπιστία δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς τίποτα, ό,τι και να πάρεις. Γι αυτό προτίμησε να πάρεις καλή υλοποίηση με καλή ψύξη. H Sapphire πάντως βγάζει εξαιρετικές amd κάρτες.
mak33 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Μια χαρά το σύστημα, πολύ δυνατό. Για αξιοπιστία δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς τίποτα, ό,τι και να πάρεις. Γι αυτό προτίμησε να πάρεις καλή υλοποίηση με καλή ψύξη. H Sapphire πάντως βγάζει εξαιρετικές amd κάρτες. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια , είχα αμφιβολία αλλά τελικά λέω να την χτυπήσω.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, mak33 είπε Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάρτα γραφικών μέχρι 300-320 ευρώ. Αξίζει η αγορά της 5700 pulse ή λόγω driver είναι καλύτερα να κοιτάξω προς Nvidia ? Και αν πάω προς Nvidia σε αυτά τα χρήματα μιλάμε για 1660 ti ? Έχω την 5700 pulse. Η αλήθεια είναι ότι δοκίμασα 2-3 games μόνο (rdr2, ac origins, ac Odyssey) αλλά είναι τελείως stable σε αυτά. Το sad part είναι ότι σε 2560*1080 τα 2-3 που δοκίμασα δεν παίζουν σε ουλτρα με σταθερά πάνω από 60 fps. Το άλλο σκ λέω να φλασαρω XT bios αλλά νομίζω πως πάλι δεν θα είναι σταθερά 60fps. Και μιλάμε για 1080. Αν είσαι των competitive game και δεν σε νοιάζουν οι λεπτομέρειες θα είσαι κομπλέ, δυστυχώς και παρόλα τα όσα γράφονται εγώ θα έλεγα ότι η 5700 είναι ΟΡΙΑΚΑ για 2Κ eye candy gaming. Και είναι πολλά τα λεφτά... Ωστόσο θα σου έλεγα να κοιτάξεις να ανέβεις ακόμα μια κατηγορία σε κάρτα. Δυστυχώς περιουσία θέλει..
kostiger Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Έχω την 5700 pulse. Η αλήθεια είναι ότι δοκίμασα 2-3 games μόνο (rdr2, ac origins, ac Odyssey) αλλά είναι τελείως stable σε αυτά. Το sad part είναι ότι σε 2560*1080 τα 2-3 που δοκίμασα δεν παίζουν σε ουλτρα με σταθερά πάνω από 60 fps. Το άλλο σκ λέω να φλασαρω XT bios αλλά νομίζω πως πάλι δεν θα είναι σταθερά 60fps. Και μιλάμε για 1080. Αν είσαι των competitive game και δεν σε νοιάζουν οι λεπτομέρειες θα είσαι κομπλέ, δυστυχώς και παρόλα τα όσα γράφονται εγώ θα έλεγα ότι η 5700 είναι ΟΡΙΑΚΑ για 2Κ eye candy gaming. Και είναι πολλά τα λεφτά... Ωστόσο θα σου έλεγα να κοιτάξεις να ανέβεις ακόμα μια κατηγορία σε κάρτα. Δυστυχώς περιουσία θέλει.. Kαλα επεσες και στην περιπτωση, 3 στα 3 παιχνιδια, perfoprmance benders..
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, mak33 είπε Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάρτα γραφικών μέχρι 300-320 ευρώ. Αξίζει η αγορά της 5700 pulse ή λόγω driver είναι καλύτερα να κοιτάξω προς Nvidia ? Και αν πάω προς Nvidia σε αυτά τα χρήματα μιλάμε για 1660 ti ? σ αυτα τα λεφτα μετραει πολυ η καρτα. την ιδια εχω και με bios ΧΤ στα 1900MHz με 1.1V ειναι πολυ ησυχη (εχω φτιαξει το fan curve). ουσιαστικα ειναι ισαξια με καρτες που παιζουν στα 400+ γιουρια (εκτος της ΧΤ που ειναι 5% πιο γρηγορη). το θεμα ειναι αμα θες να το ρισκαρεις με τους οδηγους. προσωπικα καποια θεματα με μαυρες οθονες που ειχα λυθηκαν ευκολα (απενεργοποιησα enchanced sync και chill) συνηθως ομως οσοι εχουν προβλημα με μαυρη οθονη δε μπορουν να βρουν λυση και αναγκαστικα περιμενουν καινουργιους οδηγους που συνηθως δε διορθωνουν το προβλημα. οποτε δυο ενδεχομενα, ή θα σου κατσει και θα χεις γλυτωσει ενα κατοσταρι ή θα τραβιεσαι για μηνες μεχρι να βρεθει κανας μαγικος οδηγος μπας και παιξεις κανα παιχνιδι. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
3DJIN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) αν δεν εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη η pulse με μια ΧΤ ,που δεν εχει(20ε),θα κοιτουσα προς ΧΤ μερια. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από 3DJIN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα