Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι 23χρονών και μου είπε γνωστός μου ότι γίνεται να κάνεις εξαγορά στρατιωτικής θητείας και να δώσεις 7.000 ευρώ και να μην πάς....στο internet βρίσκω ένα άρθρο που λέει ότι πρέπει να είσαι 33χρονών για να το κάνεις αυτό,γνωρίζει κάνεις πάνω στο θέμα κάτι ?

Δημοσ.

Γιατί δεν θες να πας;Με πληρωμή δεν την γλυτώνεις.Πρέπει να παρεις Ι5 απο επιτροπή.ΜΗΝ πιστεψεις κανέναν που θα σου ζητήσει λεφτά για να το τακτοποιήσει.

Ασε που υπάρχει θέμα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, NoName111 είπε

Είμαι 23χρονών και μου είπε γνωστός μου ότι γίνεται να κάνεις εξαγορά στρατιωτικής θητείας και να δώσεις 7.000 ευρώ και να μην πάς....στο internet βρίσκω ένα άρθρο που λέει ότι πρέπει να είσαι 33χρονών για να το κάνεις αυτό,γνωρίζει κάνεις πάνω στο θέμα κάτι ?

Καλησπερα... Γιατι να μης πας στον στρατο.... Τωρα μαλιστα που η θητεια ειναι  πολυ μικρη... Πηγαινε και θα περασεις ωραια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να είσαι πάνω απο 33 και να πας και 20 μέρες υποχρεωτικής υπηρεσίας αν θες να την εξαγοράσεις https://www.stratologia.gr/sites/default/files/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ 4.pdf

Αν δεν έχεις ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ προσωπικό ή επαγγελματικό λόγο να μην πας, εγώ σου λέω να πας μια ώρα αρχύτερα να το βγάλεις απο το κεφάλι σου. Μια υποχρέωση είναι και αυτή, απο τις πολλές. 

810 ευρώ το μήνα είναι η χρέωση, ανάλογα με το πόσους μήνες είναι υποχρεωμένος να πας.

Επεξ/σία από papp0us
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, merkon είπε

Στην περίπτωση που κάποιος ζει και εργάζεται στο εξωτερικό τι επιλογές εχει; 

Μετά τα 8 χρόνων εκτός Ελλάδος έχεις δικαίωμα απλής εξαγοράς και τέρμα. Ειδικά αν είσαι 33+ Προφανως δεν έχεις κανένα θέμα να επισκέπτεσαι την χώρα για διακοπές οπότε θες. 

Δημοσ.

Πεταμενα λεφτά φίλε, κράτησε τα στην άκρη με αυτά κάνεις ένα με δύο μεταπτυχιακά στην Ελλάδα, αγοράζεις αμάξι και πολλά άλλα. Κρίμα είναι να τα δώσεις μόνο και μόνο για να γλιτώσεις λόγους μήνες θητείας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Ασε που υπάρχει θέμα

Το μοναδικό θέμα που υπάρχει είναι ότι θα τον καλούμε συνέχεια και θα πρέπει συνέχεια να επικαλείται προσωπικούς λόγους, λόγους υγείας κτλ. Δλδ μια ταλαιπωρία μέχρι τα 33.... Αφου μιλάμε για 10 χρόνια. 

Και εγώ νομίζω ότι είναι πολύ φασαρία για το τίποτα να το αποφεύγει αν είναι στην χώρα. 

Και φυσικά πεταμένα λεφτά...

Επεξ/σία από gthe
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gthe είπε

Το μοναδικό θέμα που υπάρχει είναι ότι θα τον καλούμε συνέχεια και θα πρέπει συνέχεια να επικαλείται προσωπικούς λόγους, λόγους υγείας κτλ. Δλδ μια ταλαιπωρία μέχρι τα 33.... Αφου μιλάμε για 10 χρόνια. 

Και εγώ νομίζω ότι είναι πολύ φασαρία για το τίποτα να το αποφεύγει αν είναι στην χώρα. 

Και φυσικά πεταμένα λεφτά...

Θέμα στο φόρουμ για στρατό εννοούσα ..

• Like 1
Δημοσ.

Πεταμενα λεφτα δεν ειναι...Μπορει απο την εργασια του να βγαζει 3000€ ή (..πιο πιθανο) να ειναι οικονομικα ευκαταστατος.  και στις 2 περιπτωσεις λογικοτερο ειναι να δωσει τα 810€/μηνα  που προαναφερθηκε, να ζησει την ζωη του ομορφα και ωραια χωρις να εχει μλκς πανω στο κεφαλι του. 

Απο την αλλη, στην Ελλαδα εισαι ! Ο στρατος ειναι το σχολειο, των σχολειων. Θα μαθεις τι εστι ανθρωπος εκει μεσα. Θα συναντησεις ατομα που δε φανταζοσουν οτι υπηρχαν. Σου ανοιγει τα ματια ο στρατος και σε προετοιμαζει για την αρενα της κοινωνιας. 

Νηματοθετη, μην ακους κανεναν, δεν ειναι κατι τοσο δυσκολο οσο φανταζεσαι! Μια χαρα θα περασεις και θα βγεις πιο δυνατος, με εμπειριες και ισως και καλους φιλους.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...