MikeXJR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδες.Υστερα απο ερευνα σε πολλα forums κατεληξα να αγορασω το Asus DSL-AC87VG για να αντικαταστησω το Speedport Entry 2i της cosmote.Βρισκομαι ομως σε μεγαλη δυσκολια στο να κατανοησω,πρωτον,πως θα κανω σωστα τη συνδεσμολογια στον εξοπλισμο μου(εχω ADSL 24αρα με οτεtv,αναλογικο τηλεφωνο) και δευτερον,στις ρυθμισεις που πρεπει να κανω για να συνδεθω στο ιντερνετ.Εχει καποιος εμπειρια απο αυτα τα μοντεμ? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από MikeXJR
MikeXJR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Επισης κατι που μου φανηκε παραξενο ειναι οτι δε μπορω να αλλαξω τη χωρα στην οποια βρισκομαι.Παραθετω μια σχετικη φωτο... Ισως καποιες αλλες φωτο βοηθησουνε...
DanielRGr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, MikeXJR είπε Επισης κατι που μου φανηκε παραξενο ειναι οτι δε μπορω να αλλαξω τη χωρα στην οποια βρισκομαι.Παραθετω μια σχετικη φωτο... Ισως καποιες αλλες φωτο βοηθησουνε... Επικοινωνησε με τον OTE για να σου πουν τα στοιχεια της γραμμης σου και να σε βοηθησουν να το σετταρεις
MikeXJR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστω DanielRGr.Θα επικοινωνησω μαζι τους αυριο.Ελπιζω να δωσουν λυση αλλιως θα κλαιω τα φραγκα.Θα κανω update οταν μαθω.
DanielRGr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, MikeXJR είπε Ευχαριστω DanielRGr.Θα επικοινωνησω μαζι τους αυριο.Ελπιζω να δωσουν λυση αλλιως θα κλαιω τα φραγκα.Θα κανω update οταν μαθω. Βασει Ε.Ε, εχεις 14 ημερες δικαιωμα επιστροφης προιοντος εφοσον βρισκεται στην αρχικη του κατασταση
HateMe Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Advanced settings --- > WAN ----> PPP Username / PPP paswword (είναι πιο κάτω) και εκεί θα βάλεις τα στοιχεία του OTE. Ωστόσο δοκίμασε στο username να βάλεις της Vodafone. Δηλαδή στο username βάλε [email protected] password: guest Και άστο λίγη ώρα να δεις αν πάρει IP. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από HateMe
MikeXJR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Παιδες,μιλησα με τεχνικο του ΟΤΕ μου εδωσε κωδικους και καποιες οδηγιες και ολα δουλευουν ρολοι!Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας!!😎 Τωρα θα μπορεσω να βαλω και το Asus DSL-AC88U που εχω για gaming!Θα πρεπει να βαλω το Asus DSL-AC87VG να κανει PPPoE Passthrough λογικα...
MYLOPOTAMOS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά για wind vdsl 100 και setup έχουμε οδηγίες;;; Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από MYLOPOTAMOS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα